- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мистър Форум 2013
Титла "Крал на форума" (съответно жена му е кралица и Първа дама)
Снимка на какао
Право да гони хора от форума
Право да изрита Rabalka от сайта
Купа "Ти си номер 1", на която е гравирано полово сношение
Право да се сгоди за Мис Форум 2013 (за нея - след този конкурс)
Друго (посочи в коментарите)
Говоря общо за Шоп - ландия. Да бе , само 50 са и ще има поне още 4. Бийте Барселона и Байерн Мюхнен и ми се обади.
тва щото ботев нон-стоп подпукват байерн и барса или?
Не , защото Левски нещо падат с 5:0 и 0:2 от Барселона , или нещо ЦСКА , до 18 - та минута води с 3:0 на Байерн и пада с 3:4 и вторият мач завършва 3:1 за Байерн...
аха,само дето ботев са ги виждали тея отбори само на фифата
Добре бе , 80 - те , 2:0 тук и ни ощетяват и 1:4 в Германия , пак с ощетяване , пусни си репортажа , ако искаш. Вие Шопите сте много прости - или сте говеда , или сте свине , или сте на бат Венци фенчета , или на Локомотив София , дето стадионът им се напълни само за на "Депеш Моуд" концерта. Ама нещо да кажете за 09.03.2013 г. не ви чувам. Гледайте си Левски и ЦСКА и не се занимавайте с нас , защото софийските "грандове" в Европа ли са?
въобще не гледам бг футбол,ма просто видях,че говориш за някви други отбори,като на аватара ти седи 5 пъти по слаб от тях и говориш колко били жалки...
иначе ако беше от София(примерно) пак ли щеше да си от Ботев пловдив,щото блестят с играта си?;d;d
Публиката на Ботев е епична, много напомня на Ливърпулската (без закачки за разликата в отборите, говоря за публиката)..
Локо Плд и Ботев Плд.. това е дерби... Левски и ЦСКА отдавна са загубили правото да наричат двубоите помежду им така....
По темата.. за кво е темата ?
Отдавна на голяма част от българския народ не й дреме за Ботев и Левски.. айде да не се самозалъгваме... срамели....
В момента са смешни отбори, да.... но кой български отбор в момента не е ? Ботев се движат добре, собственикът не се меси на Мъри, а осигурява финанси... окей, ама айде да не се надъхваме толкова.... Впрочем, не съм от никой отбор, гледам за кеф, но ако трябва да избирам.. определено ще е Челси.. ако държиш да изтъкна защо, бих могъл да споделя.
мани ги тея Челси,на малкия пръст на Ботев не могат да стъпят
иначе,пич вярваи си,че пак щеше да си им фенче,сигурно въобще нямаше да си ги чувал дори^^
АМА НИКОЙ НЕ ГО ЕБЕ НИТО ЗА БОТЕВ, НИТО ЗА ЛЕВСКИ, НИТО ЗА ЦСКА
ДА НЕ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ ПРОСТОТИИ
ЯСНО ЛИ Е?
Аз си имам фаворит,ама е тайна!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не аз гласувах,ама моя фаворит го няма в конкурса.Пропуск...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!