- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременност или фалшива тревога
Нужен ми е съвет. С преятелят ми сме заедно от половин година. Преди 3 седмици започнахме да правим секс. Винаги сме ползвали презерватив, както и аз пия хормонални таблетки които са наричани още и противозачатъчни. От няколко дни имам сутрешно гадене, главоболие и въпреки че се спя добре цяла нощ на сутринта се чувствам уморена и отпаднала. Чувствам се подута и въпреки че почти не ям съм напълняла с килограм и половина. Никога не съм имала пълно доверие на презервативите и самата аз доста се спичам от подобни ситуации. Ако ми закъснее с още 1 максимум 2 дни ще си взема тест, но пиша тук ако можете да ме успокоите с нещо. Ще ви бъда напълно благодарна![]()
Ако презервативът не се е скъсал,изхлузил не може да забременееш.Плюс това пиеш и противозачатъчни няма как да си забременяла. Може да имаш ПМС
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Чувала съм че ПМС и симптомите за бременност за доста сходни и това ми е единствената надежда. Но ме притеснява това, че никога досега не ми е закъснявало. Случвало се е да ми дойде един ден по рано, но не и по късно. Не разчитам единствено на хапчетата затова и използвам презервативи, а и самата аз съм много предпазлива. Възможно ли е от повечето стрес да ми закъснява?
да
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не си бременна бе спокс кво се филмирате сички с тая бременост
слушай рабалка,тя сигурно има поне 5-6 аборта,знае ги нещата!
Фалшива тревога, най-вероятно.
Не проверявате ли презервативите след акта?
Щом чакаш тези дни да ти дойде, защо се шашкаш? Със сигурност е ПМС
Честито бременни сте с тризнаци започвайте да мислите за мъжки и женски имена от сега, да рутите някоя стая и да я правите детска, колички, дрешки, лекар който да изроди бебетата и така. Успех!![]()
Прием на медикаменти и субстанции, които смущават действието на ОК, имала ли си? Диария случайно да си имала? Да си пропуснала таблетка?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нямала съм нищо подобно. Оказа се фалшива тревога ^^
В такъв случай заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!