Здравейте, проблема ми е, че си нямам приятелка. До сега не съм имам сериозна приятелка, преди не ми пречеше, но напоследък вече почва да ми тежи. Мисля, че не съм някакъв красавец, но не съм и грозен. Някой тук беше писал дали се поддържам, дали се обичам добре - мисля че да. Е, не си скубя веждите, обичам си се нормално с дрехи от моловете(ако има значение). Времето си тече и с всяка изминала година губя самочувствие и започвам да падам духом, даже ми е минава мисъл да си сложа край на живота. Имал съм възможност да започна връзка с едно момиче, което ме харесваше, но просто нямах интерес към нея, не ме привличаше въобще, гледам да нея като приятелка. Не искам просто да имам някакво момиче до мен, а човек, които да обичам. Имам приятели/ки, които си имат гаджета, но постоянно заглеждат други и си мислят за изневяра. Това показва, че не държат човекът до тях, а просто да има някой, колкото да не са сами. В последно време имах няколко опита да завържа връзка, но не се получи и това доста ме депресира. Не знам, може би все си избирам неподходящи. Та не знам какво да правя вече...