- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ???
Здравейте!Преди 2дни като правих лов уит май бой и след като свършихме като се изправих на коремът му имаше бяла слуз..та проверихме кондомът и не беше нито скъсан нито пукнат и той ми каза,че това е от мен.Вие какво мислите дали е било сперма и бременна ли съм ?!?!
Последно редактирано от aglaya__ : 07-16-2013 на 12:33
Пфф
Да
Ами възможно е да е изтекло от презерватива (отдолу), щом казваш, че не е бил скъсан.
Според мен няма как да е изтекло от него и да попадне отстрани на коремът му малко под ребрата.. А има ли някаква опасност от забременяване ?!?
Последно редактирано от aglaya__ : 07-16-2013 на 12:33
Айде ако обичаш ти да не се обаждаш с тия твоите подигравки![]()
Kакво му е смешното?!?
От теб е. Ако не се е късал кондома,не си била в овулация и не е свършвал в теб- ДИШАЙ!![]()
Не не е свършвал в мен..Иначе благодаря ТИ много
За разликите от другите прости изказвания ^_^
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Окей, като не е свършил в теб и на всичкото отгоре сте го правили с презерватив, защо ЗА БОГА изобщо се шашкаш?
Може и от теб да е, понякога вагиналния секрет, който се отделя при възбуда, изглежда както го описваш. Разликата е, че спермата е плътна като консистенция, а секретът стои като на малки мехурчета (като разредено веро, не знам как да го опиша иначе). Още повече щом не е свършил в теб, бил е с презерватив и не е скъсан или изхлузен, не мисля, че има от какво да се тревожиш.![]()
Последно редактирано от procter : 07-17-2013 на 09:21