- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му пиша, но се срамувам....
Здравейте! Аз съм на 15 години и досега не съм се интересувала от момчета, но миналия вторник докато бях на кафе видях едно момче. Прибрах се и си мислех постоянно за него и така в продължение на седмица. Споделих с приятелка и тя ми каза да му пиша и че нищо няма да загубя....Но аз се срамувам. Като си помисля за писане с него, с мен става нещо: почва едно притеснение, стомаха ми се свива и някакви подобни... Просто не знам какво да правя, за първи път ми се случва такова нещо...Дайте ми съвет![]()
Последно редактирано от Roniiii98 : 07-16-2013 на 15:23
не разбрах как така вчера си го видяла и вече цяла седмица мислиш за него?
А иначе не виждам нищо срамно в това да му пишеш едно здравей как си,и така сам ще си тръгне разговора.
Последно редактирано от bloodylips : 07-16-2013 на 14:43
LoVe iS tHe aNsWeR
Ще ти кажа само 1:Със притеснение,срам...нищо няма да постигнеш,просто ще си седиш у вас,и ще чакаш.Така че,не губи ценно време,ами започвай да му пишеш.
Нормално е,на 15 си пубертета тресе яко!
![]()
Последно редактирано от pofff : 07-16-2013 на 17:55 Причина: xD
Няма нищо страшно или срамно в това да му пишеш.Пък и няма да му казваш, че го харесваш или нещо подобно.Просто ще си пишете![]()
Рискувай и му пиши, нищо не губиш. Аз лично предпочитам комуникация на живо, но щом си толкова притеснителна се свържи с него по интернет. Ако не се пробваш ще съжаляваш след време. Успех![]()
There is always a way!!!
Пиши му! И аз бях така преди, но осъзнах, че със срам и чакане няма да поcтигна нищо! Единствено мажеш да спечелищ, зaщото не можеш да загубиш нещо, което не е твое!![]()
Sweet Girl
Благодаря Ви многоо!Писах му, не му казах, че го го харесам, само общи приказки, но той ме отряза...
![]()
Пиши му.Няма какво да изгубиш.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е няма нищо срамно да му пишеш ако те е срам по skype/facebook представям си на живо ако се видите
еми кат те е отрязал тегли му майните и толкова ще си намериш другна мен лично не ми пука вече
![]()
Чакай малко, общи приказки и те е отрязал. Как така те е отрязал?
Еми тогава го зарежи,кво толкова не е единствения пък го познаваш и от скоро.
Хей ако не му пишеш, рискуваш да не говорите никога.. Ако наистина го харесваш, действай... САМО не прави глупости от сорта на това, да молиш някой друг да говори с него и т.н
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Ако се срамуваш да му пишеш,какво остава като говорите на живо?!
Правилно ти е казала да му пишеш,защото нищо не губиш. Поне ще знаеш,че си опитала. Рискувай какво толкова може да стане?! Нито е първия,нито е последния, има толкова много момчета..![]()
Успех и бъди уверена в себе си!