.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Примерни хранителни режими

Здравейте момичета, ходя на фитнес, спортувам в парка, но хранителния режим е не по-малко важен... Ще може ли да ми предложите някакви хранителни режими ? Благодаря много!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Няма нужда от хранителни режими. Яж колкото ти се яде и не се тъпчи. Естествено лятото може да хапваш повече плодове и зеленчуци. Спри газираното. Прецени си сама. Щом тренираш, не мисля, че е необходимо да спазваш строга диета
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен
    Град
    София
    Е, ходиш на фитнес, па не знаеш какъв режим да спазваш. Що не питаш някой инструктор?
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Е, ходиш на фитнес, па не знаеш какъв режим да спазваш. Що не питаш някой инструктор?
    От теб не желая съвети, всичките ти мнения са остри, груби, а ти си перфектна, разбира се. Аз съм от простичките хора. От малък град съм, инструкторите са наясно само как се включват уредите.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

Разгледай целия сайт, много неща ще научиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря, други ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми какво друго очакваш? Всички сме чели и препрочитали достатъчно, сега да ти го сдъвкам всичко и да ти го предам на теб ли? Изчети този сайт, има и десетки други, включително и теми в този форум, пълни с подобна информация, и ще разбереш. Струва ми се малко нахално едни да отделят време и да се образоват по темата сами, а други да чакат всичко на готово.

Тук също има полезни съвети: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%B8
    Успех! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Струва ми се малко нахално едни да отделят време и да се образоват по темата сами, а други да чакат всичко на готово.
    DIS!

Коментара по-горе, в който беше написано, че щом тренираш не е нужен хранителен режим, меко казано ме вбесява. Като го каже някой това, ми иде да му лепна 2 шамара, единия циганската. Храненето е 70% от цялата работа, АЛООООО. Аз съм твърдо за чистото хранене, без значение дали диетата ти е НВД, НВД-ВМ, балансирана, ВВД, ротация и какво ли още не ( то това като цяло за мен са приемливите хранителни режими, де ). Обаче го има и тоя момент, че да се храниш напълно изчистено е доста трудно, особено в началото, особено пък и ако нямаш много познания в тая област. Затова започни наистина да четеш, ама МНОГО да четеш. Като за начало спри да ядеш каквато и да е пакетирана храна, след време вече, когато имаш повече познания и опит ще можеш наистина правилно да си подбираш какво да ядеш.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си