- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Анкета за Мистър Форум - Група Б
Не е абцес, а черна точка. Това е като да си изкълчиш крака, а да си мислиш, че са ти го отрязали.
Виждал съм неща, за които и снимки няма да намериш, защото са страшно гнусни, но се свиква.
За Джоли не ми пука. Преди 10 години я харесвах, след това почна да осиновява и да се продава като няква шаврантия.
Това за циците и е поредната гнусна изцепка, за да прибере 100 милиона рекламирайки някво лекарство.
а разсъждението, че тя си е отрязала циците "за да вземе 100 милиона" е напълно логически издържано, предполагам
Този свят отива все по - бързо и по - бързо към самоунищожение.
като почнете тъй да се напъвате
кво значи доказан
кой го доказа ? тя даде пресконференция, че е взела 100 милиона за да рекламира лекарство, или ти и аверчетата на по бира го решихте и то стана ФАКТ ?
разбирам да искаш да попсуваш ей тъй за спорта из някой форум, ама тъй кат ми тръгнете с тежки приказки и умозаключения...
Знаеш ли к'ви абсцеси точно от подкожно инжектиране? С размерите на хуя на Чък Норис, пълни с гной като за майонезена фабрика...
И то на хора дето на лекар са ходили последно, когато е имало какво да откраднат от там и си ги увиват в шалчета от кофата за боклук....Смятай какво става после - "Реквием за една мечта" изглежда като анимация за разходки в парка и сметанов сладолед в сравнение.
И инфилтрат да е като се боднеш там по "невнимание" още 100 пъти, ще ти излезе през гъза.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Е толкова брутални коментари ли има пак (не че мен някой ме отразява , де)?!
За първото-май се налага отново да повторя, че е заради скапан/мръсен материал или игли/помпи. Защо някой, който не е на кафево не ги има ?
За второто-много филми гледаш, но проблемът е, че им вярваш. Гледал съм филма, който визираш, много се съмнявам, че някой е толкова зле, че да ръга там, където дори с перце не може да се докосне.
Не го казвам, защото съм виждал, а понеже съм минал през всичко това.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
По какви критерии трябва да ги оценявам?
Повечето са дечковци, а 90% от коментарите им са безсмислен спам.
Аватарите ли да им оценявам? Или може би никовете?
Кажете критериите и ще гласувам.
Meжду другото като гледам, гласуващите са само мъже..
Боже, тука настъпи тотална педерастия.