.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Гинеколог

Град
    Everywhere

Гинеколог

Привет! Искам да отида на преглед при гинеколог, за да ми изпише контрацептиви, подходящи за мен, понеже четох доста в Интернет, че е по- добре да ти се направят изследвания, отколкото да вземаш медикаменти ней така
    Понеже само един път в живота си съм ходила на гинеколог, а тогава бях толкова засрамена и объркана, че майка ми движеше нещата не съм много наясно с някои неща. Та въпросът ми е когато отида да си взема направление от личния лекар трябва ли да платя за него, или само плащам потребителска такса? И какво представлява прегледа при гинекологът? Мерси предварително.
    Човекът притежава въображение, за да компенсира това,което не e, и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Плащаш само потребителска такса при личния лекар. Ако гинекологът прецени, че трябва да ти се правят изследвания, които не се покриват от здравната каса ще трябва да си платиш за тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    За да ти изпише контрацептиви,не мисля,че ще има кой знае какъв преглед,освен ако нямаш някакви специфични проблеми или не ходиш на редовни прегледи,както разбирам не ходиш.Спокойно,нищо страшно няма да ти направи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Плащаш само потребителска такса при личния лекар. Ако гинекологът прецени, че трябва да ти се правят изследвания, които не се покриват от здравната каса ще трябва да си платиш за тях.
    +1

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    + ако искаш да те прегледа (или имаш някакви оплаквания), казваш на личната си лекарка и тя отбелязва в направлението какво ще ти правят на прегледа..
    иначе за самия преглед.. просто си разтваряш краката, тя/той си човърка между тях с пръсти/спекулум и тъЙ.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз също ходя на гинеколог, но за да пием ракия.

Не се притеснявай - човек като човек.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Аз също ходя на гинеколог, но за да пием ракия.

Не се притеснявай - човек като човек.
    Сигурно при Гиньо Кологов ходиш ? хАХ.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нищо страшно няма. Отиваш , отваряш краченца , а той/тя си върши работата. Не е срамно, все пак здравето ти е по-важно,от тва ,че някой ще те види по гол гъза. Все пак ...тва му е работата.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си