- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гинеколог
Привет! Искам да отида на преглед при гинеколог, за да ми изпише контрацептиви, подходящи за мен, понеже четох доста в Интернет, че е по- добре да ти се направят изследвания, отколкото да вземаш медикаменти ней така
Понеже само един път в живота си съм ходила на гинеколог, а тогава бях толкова засрамена и объркана, че майка ми движеше нещата не съм много наясно с някои неща. Та въпросът ми е когато отида да си взема направление от личния лекар трябва ли да платя за него, или само плащам потребителска такса? И какво представлява прегледа при гинекологът?Мерси предварително.
Човекът притежава въображение, за да компенсира това,което не e, и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!
Плащаш само потребителска такса при личния лекар. Ако гинекологът прецени, че трябва да ти се правят изследвания, които не се покриват от здравната каса ще трябва да си платиш за тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За да ти изпише контрацептиви,не мисля,че ще има кой знае какъв преглед,освен ако нямаш някакви специфични проблеми или не ходиш на редовни прегледи,както разбирам не ходиш.Спокойно,нищо страшно няма да ти направи.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз също ходя на гинеколог, но за да пием ракия.![]()
![]()
Не се притеснявай - човек като човек.
Нищо страшно няма. Отиваш , отваряш краченца , а той/тя си върши работата. Не е срамно, все пак здравето ти е по-важно,от тва ,че някой ще те види по гол гъза. Все пак ...тва му е работата.
maDamn