.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    teenproblemgirl321
    Guest

Грозна ситуация

Значи случи се следното: Бях с едно момиче 3 години след което се разделихме, но аз се хванах с нейна приятелка. Тя ни видя и я удари няколко пъти. Аз не исках да правя нищо, защото ако бях посегнал можеше да стане зле. 2-рия ден се случи същото и пак я удари а аз пак не посегнах, защото не знам какво би станало.
    Идеята ми е АЗ какво да правя в тази сутиация? Няма травми или синини чрез които
    да изкараме медицинско и да се оплачем в Полицията. Някой може ли да ми каже как да изляза от тази ситуация?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Уреди им 1в1.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от teenproblemgirl321 Виж мнението
    Значи случи се следното: Бях с едно момиче 3 години след което се разделихме, но аз се хванах с нейна приятелка. Тя ни видя и я удари няколко пъти. Аз не исках да правя нищо, защото ако бях посегнал можеше да стане зле. 2-рия ден се случи същото и пак я удари а аз пак не посегнах, защото не знам какво би станало.
    Идеята ми е АЗ какво да правя в тази сутиация? Няма травми или синини чрез които
    да изкараме медицинско и да се оплачем в Полицията. Някой може ли да ми каже как да изляза от тази ситуация?
    Да се оплакваш в полицията ... от момиче ??
    И май ми мирише на Трол...

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от teenproblemGIRL321 Виж мнението
    Бях с едно момиче 3 години след което се разделихме, но аз се хванах с нейна приятелка.
    Лесбийка ли си или трол?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си