- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история
Тъп и упорит. Първобитна формула на успеха.
В отговор на доброто ти изречение ;d
'Начи... Сторило ти се е тъпо колко нагло ти се натиска в нета, ама после я видя колко руса и прекрасна е и си влюбен до полуда? Смях, смях![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Няма смисъл, колкото по скоро го осъзнаеш по-добре за теб. Иначе това ще те разруши. Бъди позитивен, опитай се да намериш добрата страна на това което се случва в момента и ще разбереш, че така е трябвало да стане и че е за хубаво. Не се притеснявай просто бъди готов за следващата изненада, която живота ще ти поднесе, защото ако не си - ще съжаляваш повече, заради пропуснат шанс за нещо ново и по-хубаво дори!!!!
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Тооолква познато. Момче стягай се. Една фръцла ли ще ти контролира живота? Сумати момичета има
И аз се опарих като тебе мислех си,че е добро момиче пасвахме си,но уви съм сбъркал.Повярвай ми,че ще я забравиш с времето особено когато си намериш много по-добро момиче защото на всеки късмета му стои и рано или късно ще ти се усмихне.Започни фитнеса отново,излизай с приятели и ще видиш,че всичко ще се оправи.