Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
Занимавай се с нещо странично. Тегли ѝ една майна и да се оправя , щом била с фенове - изтривалки... Ей такива много ме дразнят , дето провалят живота на хората с техните си прищевки... Следващият път , когато я видиш , ѝ казваш всичко , което мислиш и не се интересуваш от мнението ѝ.
И мен много ме дразнят, ама и преди съм се занимавал с такива хубавици, дето обичат да си демонстрират чара и да събират агитка след тях. Много добре си знам как да се оправям с тях. Тук аз съм си виновен, щото ако се бях държал като мъж и не й бях клекнал в краката нямаше да се стигне до тук... просто мозъка ми беше изключен, мислих с оная си работа.

Иначе ся си хванах работа, дето е много тежка - пренасям дървен материал с часове, без да си почина и си изкарвам яда там. През повечето време не мисля за нея, ама видя ли я някъде и ми се ебава мамата. Не сме в село или в малък град и пак я виждам често или ми се иска да я видя вътрешно и я препознавам с други момичета ли .. не знам и аз кво става ... ама видя ли я и ме държи седмици ... филм голям.