- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли ?!?
Може ли да се забременее от слузта която отделят мъжете ?
Последно редактирано от aglaya__ : 07-17-2013 на 22:52
Да, може. Почвайте да ремонтирате детската и запазете час в гражданското за подпис.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А от слюнка дали може да се забременее ме интересува?
Да не говорите за силенето по ура на мъжа? От това се хващат тризнаци минумум
Теоритично - да .
На практика - трудно.
Овулация, паника и всичко трябва да са ти на 6.
Вие пък изкарахте СЛУЗТА божествена,щото така се правят бебета. От течност, в която има 4% СЕМИ и дори не е сигурно, че и толкова :Д
Стига сте плашили момичето.
Има 0,01% ... Ако това те успокоява ... И от къде я изкопа тази симпатична дума "слуз"![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ако си го правила с медуза, сигурно е имало доста слуз, но не знам дали се бременее от нея?
Охлювите имат доста слуз, в никакъв случай не рискувай да го правиш с такива!
Welcome to the Jungle...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
На мен чак ми е чудно, как тези хора, които искат бебче толкова много, им е толкова трудно да си го направят, при положение,че тази течност е толкова опасна. Не знам...
Сериозен въпрос обаче, защото тук не съм запозната :Д :
Кога се появява предекулационната течност? Преди еякулация или при самата възбуда...
#необразована.
Само тези, които имат проблеми със забременяванено, тръбят в обществото. Оттам и впечатлението, че се зачева едва ли не след години мъки.
Тези, които забременяват непланирано, не се появяват по телевизията, че няма пари в не-знам-си-кой фонд, а си решават проблема по два начина- или гледат дете, или абортират. Погледни официалните статистики за броя абортии добави отгоре още поне толкова заради частните болници, които не са длъжни да дадат точна цифра на прекъснатите нормални бременности.
^ По принцип при самата възбуда.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е за изпускане
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.