- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чанти Louis Vuitton?
Някой знае ли от къде мога да си намеря чанти на Louis Vuitton? От София съм. Дори да са ментета няма значение... просто искам чанта подобна на![]()
Илиенци
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от Romance
Сериозно има ли ги там?!?! А някаква ориентировъчна цена?
Абсолютно сериозно. До към 30лв най- много. Виждала съм и оригинална чанта, но явно трябва да си много добър познавач, за да ги различишПървоначално написано от mirelka9449
+Първоначално написано от Loshotia
А и трябва да накараш семейството да гладува за месец-два после като си я купиш![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
На Илиенци има ама са адските ментета и си личи от далече, иначе са по 26-28лв.. Истинска чанта на Луи Вютон е 3-4 хиляди долара.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
На мене тея винаги са ми изглеждали адски грозни![]()
Както и да е...не ти ли е малко кофти да ходиш с такова нещо?Все пак истинските чанти на Луи Вюитон са по 2 хилядарки,всеки знае,че не може това да си го позволи едно тийн момиче(е освен ако баща ти не притежава някой футболен отбор).Адски ми е грозно някой да ходи с фейк емблеми...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
http://www.facebook.com/pages/Plovdi...2503815?ref=ts доставят и до софия,пиши им във фейсбук.малките са мо 70,средните 90 и големите са 110 ако не се лъжа.оригинално са,там си пише всичко-чети
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не са оригинални, реплики са.
едит - сега разгледах нещата там и почти всичко ми харесва, може и да се пазарува от там![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Не може чанти, които струват по 2000 евро да ги продават за 100 лв.Първоначално написано от tonie__
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
нали,има много яки нещаПървоначално написано от rauwkost
аз съм си харесала сърцата портмоне/ключодържател на ЛВ,ама сякаш не са много практични..минавам оттам като се връщам от курс,може някой път да вляза в магазина да разгледам
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз си купих чанта на Louis Vuitton и е просто страхотнаааа.Уникална е от където мина всички се заглеждат.Струва 110 лв и сестра ми си купи обаче нейната е бяла с розови дръжки много е свежа за лятото. :P
По нищо не си личи че е менте. :P![]()
На Графа има.Ест.,че не са оригинални,ама не си личи от километри като тея от Илиянци.
http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=197022503815 - това е суперсладкоОбаче къде му пише цената?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
mxmПървоначално написано от blondeVIP
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
къде нА графа?Първоначално написано от Coke
Тони,не ставай смешна,като не разбираш,не подвеждай момичето,че тия чанти са истински!
freegirl93 нали?И аз си бях купила менте преди време и отдалеч не можеш да разбереш,истинска ли е или не.Вече отблизо работатат обаче не е така
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Каква цена беше? А и много ли си личеше, че е менте ;dПървоначално написано от Molzinka
Еми честно казано не ми пука кво ще си мислят другите, нося това което на мен ми харесва..Първоначално написано от December
az sam ot plovdiv i ima edno magazin4e na glavnata kadeto moje6 da si kupi6 imitacia na LV no naistina mn spolu4liva i ot estestvena koja ina4e bqh vleznala v edin second handi ot tam si namerih edno protmone na LV i se okza 4e e istinsko proveih go po cipovete i t.n. probvai i tam moje da ima6 spolu4liv opit
![]()
![]()
Първоначално написано от freegirl93
От къде я взее...![]()
бялата с розовите дръжкии??