.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

симптоми на какво?

Здравейте! Знам,че може да ви е омръзнало да четете едни и същи неща,но реших да попитам и някой,който е запознат,да ми обясни. Цикълът ми е редовен,всичко е нормално.Този месец трябваше да ми дойде на 16,закъснява ми. Гърдите не ме болят,кожата на лицето ми е възпалена както обикновено при менструация. Сутрин имам обилно бяло течение,което се появява и по-късно през деня. Попринцип преди да ми дойде винаги имам бяло течение,но никога не е било за повече от ден. На какво може да бъде признак това? има ли причина да се притеснявам?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А ние отде да знаем дали има причина да се притесняваш? За някои една бременност би била проблем, докато за други- не. Някои се вглъбяват и се притесняват от болести, други- не.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мисля,че щом съм попитала значи нещо малко или много ме притеснява. Всеки човек,който не очаква нещо се притеснява,няма значение дали е бременност или болест. Следващия път,когато решиш да пишеш някой такъв безполезен коментар,по-добре недей приятен ден

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съжалявам за безполезното мнение, просто днес не ми работи кристалното кълбо. Няма как да гадая, като не знам от колко време менструираш, дали имаш непротектиран полов акт, дали напоследък си пила антибиотици, които да обяснят необичайното бяло течение. Също така не знам дали правилно си смяташ МЦ.
    Като толкова държиш на адекватни отговори, поне да беше дала адекватна информация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да,права си за това. но можеше да попиташ тези неща вместо да се заяждаш с мен

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Ти можеше да ги отговориш

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Ти можеше да ги отговориш
    Тя естЕ, трябва да знае кво да каже, явно не е наясно,което не говори добре за нея!
    И ,моме, вместо да се обясняваш кой се заяжда - обясни,каквото те питаха.
    Може да ти закъснява по ред причини , а и бялото течение не е шега работа.
    maDamn

Мега фен Аватара на baby_baby
    като не обясниш хубаво няма как да ти кажеме

Цикълът ми е редовен,на 25 дни,случвало ми се е да ми закъснява. Винаги няколко дни преди да ми дойде имам по-обилно бяло течение. Тези дни,когато трябваше да ми дойде имах доста притеснения и проблеми,мисля си,че може да е от тях, а и постоянно го мисля това с цикъла

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Моника С Виж мнението
    Цикълът ми е редовен,на 25 дни,случвало ми се е да ми закъснява.
    Случвало се е , но сега се учудваш че се случва? Хммм.... Закъснението може да е породено от постоянния стрес кога ще ти дойде.Не го мисли толкоз.Всичко ще е наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си