- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мис България 2013
Имате ли фаворити? Изкажете се за сеира на дамите до сега. Коя не трябва да бъде там и защо? Как трябва да се държат? Кое не ви допада като държание, отношение и защо? Какво ви е мнението за изказването коя какви седмици, осмици върти?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ама това предаване ли е?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Пенка е Пеньо! Ако се окаже, че не е Пеньо с 73467123 операции ще си свлая гащите публично!
Защо въобще гледате тази идиотщина и правите рейтинг на телевизията на Делян Пеевски?
Събрали няколко патки в някаква къща и им дават сеира...
А едно време Мис България беше престижен конкурс...
Жалко, много жалко...
После една от тези патки ще отиде да представя България пред света... :X
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не знам за вас ама на мен Пенка ми е фаворитМама и циганска..
Всички там са долни, гадни и гнусни пачи..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
гледах само 5мин - оня ден,повече не успях да издържа,толкова са ми противни,фалшиви и лицемерни тея патици,че ми дойде да ги зашлева по устата през телевизора,ама тъй като подобно нещо не ми беше по силите просто изключих тв-то ,като за пореден път се убедих в пошлостта и простотията, на които то е символ...
като цяло иначе са добър пример за това как НЕ трябва да се държи,говори и изглежда една...дама,жена или квото и да било,само дето се съмнявам,че хората си прават подобни изводи
(за 5мин гледане- толкова,ако бях гледал още малко, сигурно щях да се отчаям още повече и да ме налегнат суицидни мисли)
Нанси <3
Вчера докато въртях каналите се спрях за 1 минута на тая хомоманафска телевизия. Какви са тия чупакабри, нямаше ли преди изискване да нямат маркировки, и PVC по тях? Едната ако я прострелят в устата, няма даже да разбере.
n00bs
тея мърши и за стръв на лешоядите да ги пусна ще ги отвратя...
Аз даже и не съм го гледал... Само като разбрах, че ще са затворени за месец в къща и ми стана ясно каква помия ще бъде...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Тая Пенка найстина мяза кат образ на ПеньоВсе го изтървам тва предаване,само 1вия епизод хванах , но днеска пишеше че е след мача и ще го гледам
![]()
нито една не ми харесва и нито една не ми изглежда особено интелигентна.. като цяло -резил
Пълна пародия. Вече не е конкурс за красота, а обикновено риалити от рода на биг брадър, където най-важен е сеира. То поне половината да бяха красиви, а те са 3-4 от 18, които са хубави. Като гледам са ги подбирали така, че да става шоу. Нима има здравомислещ и добре виждащ човек, който да смята, че Пенка може да ни представя на международен конкурс за КРАСОТА? Звезделина е почти цялата изкуствена...някога едно от условията беше претендентките да нямат пластични операции. И защо вкарват вече известни модели и певици? Хубави са,да, но не е ли редно да се даде път на някое неизвестно момиче, чието име не се забърква с този и онзи в медиите. А, тази Вили, която се скара със Звезделина изобщо не е красива. Тя е вътре, само заради нещата, които каза, за да има интрига. Преди конкурса Мис България беше 100 пъти по-хубав, въпреки, че не проследявахме подготовката на момичетата, а ги виждахме накрая, когато дефилират, задават им въпроси и показват таланти. Това беше много по-добрият вариант според мен.
Като цяло малко са тия, на които им подхожда да им казват "мис". Повечето се държат като пълни коври и повърни...Иначе има и няколко красиви.
maDamn
Ох, Боже. Имам чувството, че сивите ми клетчици се самоубиват всеки път щом зърна тая пародия.
Потресаващо е.
С извинение, ама такива коне са вкарали, че просто е нереално. И това ще ми бъде Мис. ХА ХА.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
са пак го хванах(не издържах дълго ест.)и като се опитах да се абстрахирам от тва колко ме дразни тяхната простота, курвенски маниери и натрапчиво невежество все пак сметнах,че изложените ми по-горе твърдения са доста лъскаещи и меко казани и явно тогава съм бил афектиран от мисълта ми,че преди всичко тези индивиди(въпреки че е трудно да ги наречем хора,защото нали все пак разума е това,което ни различава от животните),макар и безпрецедентно прости, те все пак са жени и трябва да се уважават,но уви сега не съм способен дори на това си разсъждение и смятам,че няма думи,с които да се опише тази селско-чалгарска и мозъчно-закърняла сбирщина от курволяци..
Някой беше казал, че на околовръстното имало по-хубави момичета достойни за мис България. И е бил много прав!![]()
Само Нанси е що-годе прилична на вид, другите са... Въй, въй, устъй!
на околовръстното поне съзнават що за стока са,докат тея скумрии се мислят за голямата ралта,щот лапат куровете на някви чичаци и по тая причина после ги дават по телевизията...жриците от околовръстното са много по-ерудирани и достойни от тея спермогълтащи заразоносителки(заради които им качества се отъждествяват на едно с жриците) ;д