.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Мис България 2013

Имате ли фаворити? Изкажете се за сеира на дамите до сега. Коя не трябва да бъде там и защо? Как трябва да се държат? Кое не ви допада като държание, отношение и защо? Какво ви е мнението за изказването коя какви седмици, осмици върти?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ама това предаване ли е?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на explosion_
    Пенка е Пеньо! Ако се окаже, че не е Пеньо с 73467123 операции ще си свлая гащите публично!

Защо въобще гледате тази идиотщина и правите рейтинг на телевизията на Делян Пеевски?
    Събрали няколко патки в някаква къща и им дават сеира...
    А едно време Мис България беше престижен конкурс...
    Жалко, много жалко...

После една от тези патки ще отиде да представя България пред света... :X
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Не знам за вас ама на мен Пенка ми е фаворит Мама и циганска..

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    А едно време Мис България беше престижен конкурс...
    А, кво ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Всички там са долни, гадни и гнусни пачи..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на socareless
    гледах само 5мин - оня ден,повече не успях да издържа,толкова са ми противни,фалшиви и лицемерни тея патици,че ми дойде да ги зашлева по устата през телевизора,ама тъй като подобно нещо не ми беше по силите просто изключих тв-то ,като за пореден път се убедих в пошлостта и простотията, на които то е символ...
    като цяло иначе са добър пример за това как НЕ трябва да се държи,говори и изглежда една...дама,жена или квото и да било,само дето се съмнявам,че хората си прават подобни изводи
    (за 5мин гледане- толкова,ако бях гледал още малко, сигурно щях да се отчаям още повече и да ме налегнат суицидни мисли)

Голям фен
    Нанси <3

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Вчера докато въртях каналите се спрях за 1 минута на тая хомоманафска телевизия. Какви са тия чупакабри, нямаше ли преди изискване да нямат маркировки, и PVC по тях? Едната ако я прострелят в устата, няма даже да разбере.
    n00bs

тея мърши и за стръв на лешоядите да ги пусна ще ги отвратя...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    тея мърши и за стръв на лешоядите да ги пусна ще ги отвратя...
    освен нанси и емел <3

Аз даже и не съм го гледал... Само като разбрах, че ще са затворени за месец в къща и ми стана ясно каква помия ще бъде...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на SurfSky
    Тая Пенка найстина мяза кат образ на Пеньо Все го изтървам тва предаване,само 1вия епизод хванах , но днеска пишеше че е след мача и ще го гледам

Banned Мега фен
    нито една не ми харесва и нито една не ми изглежда особено интелигентна.. като цяло -резил

Като Биг Брадър , да има шоу ..

Пълна пародия. Вече не е конкурс за красота, а обикновено риалити от рода на биг брадър, където най-важен е сеира. То поне половината да бяха красиви, а те са 3-4 от 18, които са хубави. Като гледам са ги подбирали така, че да става шоу. Нима има здравомислещ и добре виждащ човек, който да смята, че Пенка може да ни представя на международен конкурс за КРАСОТА? Звезделина е почти цялата изкуствена...някога едно от условията беше претендентките да нямат пластични операции. И защо вкарват вече известни модели и певици? Хубави са,да, но не е ли редно да се даде път на някое неизвестно момиче, чието име не се забърква с този и онзи в медиите. А, тази Вили, която се скара със Звезделина изобщо не е красива. Тя е вътре, само заради нещата, които каза, за да има интрига. Преди конкурса Мис България беше 100 пъти по-хубав, въпреки, че не проследявахме подготовката на момичетата, а ги виждахме накрая, когато дефилират, задават им въпроси и показват таланти. Това беше много по-добрият вариант според мен.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    освен нанси и емел <3
    И на мен само те ми допадат.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Тая с шоколадовата кожа ,само тя ме кефи мен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като цяло малко са тия, на които им подхожда да им казват "мис". Повечето се държат като пълни коври и повърни... Иначе има и няколко красиви.
    maDamn

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ох, Боже. Имам чувството, че сивите ми клетчици се самоубиват всеки път щом зърна тая пародия.
    Потресаващо е.
    С извинение, ама такива коне са вкарали, че просто е нереално. И това ще ми бъде Мис. ХА ХА.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

са пак го хванах(не издържах дълго ест.)и като се опитах да се абстрахирам от тва колко ме дразни тяхната простота, курвенски маниери и натрапчиво невежество все пак сметнах,че изложените ми по-горе твърдения са доста лъскаещи и меко казани и явно тогава съм бил афектиран от мисълта ми,че преди всичко тези индивиди(въпреки че е трудно да ги наречем хора,защото нали все пак разума е това,което ни различава от животните),макар и безпрецедентно прости, те все пак са жени и трябва да се уважават,но уви сега не съм способен дори на това си разсъждение и смятам,че няма думи,с които да се опише тази селско-чалгарска и мозъчно-закърняла сбирщина от курволяци..

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Някой беше казал, че на околовръстното имало по-хубави момичета достойни за мис България. И е бил много прав!

Мега фен Аватара на tori
    Само Нанси е що-годе прилична на вид, другите са... Въй, въй, устъй!

на околовръстното поне съзнават що за стока са,докат тея скумрии се мислят за голямата ралта,щот лапат куровете на някви чичаци и по тая причина после ги дават по телевизията...жриците от околовръстното са много по-ерудирани и достойни от тея спермогълтащи заразоносителки(заради които им качества се отъждествяват на едно с жриците) ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си