.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    600 лева ѝ е бюджета. ъ, освен това, гледа се най-малката цена. никой не ѝ превишава бюджета.
    Не случайно най-малките цени са с по 300 лева по-малки от най-големите - евтини са, защото са в сайтове еднодневки, от които е твърде рисковано да се поръчва

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не случайно най-малките цени са с по 300 лева по-малки от най-големите - евтини са, защото са в сайтове еднодневки, от които е твърде рисковано да се поръчва
    а нещо от сорта за вградени гигабайти чувал ли си? и, че гигабайтите влияят на цената? :/ + кажи ми какви са тези рискове от сайтовете еднодневки? ://

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    а нещо от сорта за вградени гигабайти чувал ли си? и, че гигабайтите влияят на цената? :/ + кажи ми какви са тези рискове от сайтовете еднодневки? ://
    При нито един от онези случаи не се продава един и същ модел с различно количество памет, така че грешиш. Количеството ROM не влияе на цената на един смартфон осезаемо (то е около е четири, пет процента от нея), а това е разбираемо, защото имаме слот за Micro SD карта. За рисковете няма какво да говоря, в тази тема е зададен този въпрос http://www.androidbg.com/forum/topic...rnet-sait.html
    Тук е добре обяснено:

Последно редактирано от globetrance (12 Dec 2011 18:35:24)
    За да нямаш проблеми ти препоръчвам да пазаруваш от доказалите се сайтове или от операторите, дори и тези малки магазинчета, които намираш в мобайл бългериа да са коректни при изпълняване на всички договорни условия, нямаш гаранцията, че примерно догодина няма да фалират под натиска на конкуренцията и икономическата действителност. Тогава ако ти се развали телефона ще трябва да си платиш сам за ремонта... Доказали се сайтове мога да кажа, че са get.bg и brosbg.com... Аз съм взимал телефони и от двата сайта, за щастие не ми се е налагало още да ползвам гаранцията, но навсякъде има положителни мнения за тях. Тези 8 мнения за обслужването на фирмата СЛОТ не значат нищо, действай на сигурно и плати 20-30 лева отгоре, но поне знаеш за какво си ги дал. В крайна сметка евтиното излиза скъпо.
    Edit: В brosbg арк-ата е 625 лева. За 25 лева не си струва да рискуваш.
    Има и графики на цените на всеки телефон през отделните месеци. Хубаво е там да гледате не минималната цена, а средната, за да се ориентирате колко горе-долу ще ви излезе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си