- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Целулит по корема?
Имам нещо такова по корема си а и попринцип там ми е проблемната зона..някакви предложения?Ходя редовно на фитнес
намери най-подходящата тренировка за теб в интернет примерно виж някое видео в youtube има много видове тренировки и ги комбинирай с диета за детоксикация и след това си направи здравословен режим на хранене![]()
Колко и да тренираш, ако ще и цялата да се опаковаш във фолио, за да се потиш, ако ядеш боклуци (в това число могат да влизат и млечните продукти) забрави да ти изчезне целулита.
Аз имам корем по целулита, бременна ли съм :С
n00bs
Как така на корема целулит? Стрии ок разбирам, но целулит?!? Може ли да ка§иш снимка ако ти е удобно или да ми пратиш на лс, защото ми стана интересно...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Липомасажът е доста ефикасен срещу целулит. Неслучайно е толкова скъп. Тук можеш да прочетеш какво представлява http://cosmomed.net/uslugi/lpg-lipomasazh/ . Обаче не може постоянно да ходиш на подобни процедури, трябва повече движение/спорт и правилно хранене.
Аз съм използвал методът със колана и фолиото истината е че е временен. Тези колани са ефективни само ако след това не пиеш вода и стоиш гладен, което не те устройва. Ако се увиеш във фолио обаче и съчетаеш с някакъв масаж след тренировка би трябвало да има ефект, аз тепърва го опитвам. Разбира се това е някакъв плюс към храненето и спорта като не ги замества. Виж как да тренираш ефективно из някакви програми и това е![]()
Аз преди време бях пълничка и постоянно бях на диети. В резултат на това ми излязоха стрии и имах целулит, ужасно беше. Мажеш се с какви ли не кремове, толкова пари хвърлих на вятъра. Накрая реших да взема по-сериозни мерки. Изпробвах да ги махна с лазер и нещата се получиха. Ето от тук https://www.youtube.com/watch?v=i5mtngFZEJg може да научиш повече за самата процедура. Аз съм много доволна, в момента нямам проблем нито с килограмите, нито със стриите.