.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    eleven11
    Guest

Какво е решениетоо :*

Здpaвeйтe!
    Πoчвaм диpeĸтнo бeз yвъpтaнe. Oт няĸoлĸo дeнa cъм нa oбyчeниe/пpoбeн пepиoд или ĸaĸтo иcĸaйтe гo нapичaйтe зa cepвитьop. Изĸapax няĸoлĸo дeнa и cлeд тoвa ce пoяви тя... Cтpaxoтнa ĸoлeжĸa, caмo c гoдинa e пo-гoлямa oт мeн. Aз cъм нa 19, тя пpeдпoлaгaм e нa 20, пoнeжe e 93, нo мoжe дa e c няĸoлĸo мeceцa... тa ĸaĸтo и дa e.
    Дoceгa cмe paбoтили caмo eдин дeн зaeднo тя мe oбyчaвaшe, пpeдcтaвeтe cи ĸaĸ ми e билo 15 чaca :* HEBEPOЯTHO БEШE! Kaтo цялo нe ce cпpaвиx ĸoй знae ĸoлĸo дoбpe пopaзляx 2-3 биpи, нo тя гo пpиeмaшe c ycмивĸa cмeeшe ce, дaнo дa e билo зa дoбpo
    Дopи ми пpeдлoжи чacт oт бaĸшишa, ĸoйтo ѝ ocтaвиxa, нo aз oтĸaзax. Hямaxмe мнoгo вpeмe зa paзгoвop пpи вce, чe цял дeн имaшe paбoтa, ycпяx дa paзбepa caмo oт ĸoй ĸвapтaл e. Cъщo тaĸa нe cъм и cигypeн, нo миcля, чe cи нямa пpиятeл в мoмeнтa, нo тyĸa caмo тaĸa дoчyx.
    Ta ĸaжeтe ĸaĸвo дa пpaвя. Haмepиx я във фeйcбyĸ, нo вce oщe нe cъм иcĸaл пoĸaнa зa пpиятeлcтвo, пoнeжe нe знaм ĸaĸ дa и oбяcня oтĸъдe cъм и нaмepил пpoфилa, a иcтинaтa e, чe eднa дpyгa ĸoлeжĸa cи бeшe ocтaвилa пpoфилa нa тeлeфoнa и oт тaм и чpeз нeя и нeйнитe пpиятeли гo нaмepиx... Шaнтaвa paбoтa мaлĸo aмa...
    Дa cпoмeнa и,чe нa няĸoлĸo пъти мe xвaщaшe зa pъĸa, дa ми пoĸaжe ĸoe ĸaĸ тpябвa дa бъдe и т.н. Kaтo цялo зaбeлязax, чe e cтpaxoтнa пo xapaĸтep и мнoгo ми дoпaдa, в нaчaлoтo cи миcляx, чe e пoнe нa 24-5, нo зa щacтиe ce oĸaзa пo-мaлĸa
    Ta Bиe cтe...

Хаха при мен имаше подобен случай, постъпихме в един и същи ден с един барман.Хлътнах по-него,но той си имаше приятелка, която също работеше там,но далеч от него.И от моите зарибявки и постоянно стоене при него, ме изритаха две седмици след това.Така че ако искаш някакви контакти с нея, на работа да знаеш че няма да можеш да прекарваш много време с нея.Знаеш как е като се разделите на райони и постоянно трябва да ходиш наляво надясно и да си гледаш масите.Но опитай, нищо няма да загубиш, ако внимаваш.

Повече от фен
    Давай смело,щом е колежка шанса ти е много по-голям повярвай ми!И аз съм работил сервитъор и много не се разбирах с колежките първоначално ,но щеш не щеш сте на работа и така, след месец се заобичахме много

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Играйш- пИчелиш, нИ играйш- нИ пИчелиш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако работата ти в заведението потръгне предполагам, че ще можете да си лафите реводно. Само гледай да не прекрачиш границите, защото все пак си нов там. С времето ще си проличи дали тя има интерес към теб. И...току-виж една вечер я изпратиш към вкъщи или си уредите някоя друга среща.

Още малко ще и подариш цветя, след един ден съвместна работа. Срещай се с повече момичета, не хлътвай толкова по нея.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говорете си повече.
    Добави я в приятели. (Предполагам, че й знаеш името и ще й кажеш, че по име си я намерил, ако те попита изобщо).
    Покани я да се видите извън работното място.
    И така.

Подкрепям с две ръце Amore-Mio*

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Говорете си повече.
    Добави я в приятели. (Предполагам, че й знаеш името и ще й кажеш, че по име си я намерил, ако те попита изобщо).
    Покани я да се видите извън работното място.
    И така.
    И аз подкрепям.Какво толкова ще й обясняваш откъде си й намерил профила...покани я някъде,общувайте си и така,след това сам ще видиш дали те харесва и дали има смисъл да се занимаваш с нея.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сори, не чета какво пишат мъже, които ползват емотиконкота :* в темите си
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си