- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жените тъпи ли са?
Да!
Много!
Прекалено много!
.
Както имаше тема за мъжете ...![]()
Тъпи са,щом още ти пускат...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
![]()
Не,просто детето е прекалено умно,като кака си!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Вярвай си,това е хубаво нещо![]()
Не , защо трябва да са тъпи ? Това че ти си попадал на такива , не значи че всички са такива ...
А й зависи как се отнасяш с тях![]()
едно много сложно уравнения...
1.помислете и се сетете за какъв брой имена на жени(в цялата човешка история) се сещата,известни със своята интелигентност
2.сега направете същото,като този път вместо за жени се сетете за мъже славещи се със своята интелигентност
3.сравнете двата резултата и ще получите отговора
не че съм добър по математика, ма без да правя никви сметки,като че отговора е очевиден..
тва ест. би бил просто един(от многото) научен подход, да не се засегне нещо някой...
Да,точно...
Все пак тогава са били велики епохи и всички жени са имали възможност да правят открития,а не да готвят над печките,айде...
мхм,аз се сещам за доста мъже обаче,които под подобни,дори доста по-неприятни условия са направили велики открития?
тва,което казваш не е оправдание и докато мислите по такъв начин и винаги се изкарвате някви жертви,някои мъже ще продължават да мислят подобни неща за вас, не се сърдете;p
проблема не е в природните заложби или в умствения капацитет,а в начина по който мислите![]()
бтв, ебаам се, въпреки че фактите са си верни;д
и от двете страни има качествен и некачествен мат'рял, жените са просто доста по-наивни,което в доста отношения ги прави и по-глупави,ма не сте виновни,че сте такива ;/
Кон боб яде ли ?
Правете анкети, в които не се задава риторичен въпрос.
Още не съм си говорил с жени и не мога да кажа.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-