- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърших в нея. Какво да правим?
Обичаен проблем. Свърших в нея и сега се притесняваме. Не е пила противозачатъчни и какво следва?
Не ми се разтягат локуми и да ви губя времето - знам, че има много подобни теми, но тази търсачка на форума е отвратителна. Дано някой даде бърз съвет, че момичето се притеснява.
По принцип противозачатъчните се пият постоянно, за да имат ефект и т.н. (идея си нямам, приказвам на магия). Не знам какво да купя, за да е сигурно, че няма да стане гаф. Казвайте бързичко и ще черпя, за да не черпя по друг повод.
Другия повод е по-хубав.
Ако е момче го кръстете Кольо
Иначе шегата настрана... Отивай до аптеката и купувай ескапел... другия път ползвайте гума...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Първо, сещаш се ,че си голям идиоти , да свършиш в нея , при положение,че не пие противозачатъчни. Ескапел ви е решението.
Личи си ,че нямаш идея кво приказваш. Или ползвай другия път гумички, щото са 3 лв, а Ескапела е 30.
Бегай го купувай.
maDamn
Е не така с лошото. Правили сме го 100 пъти с гума и не беше грешка, просто импулсивно решение от наша страна. Тя е в цикъл и реших, че няма да е много страшно, но нека не се притеснява излишно. Благодаря.
Защото е съвсем към края, а и не аз се притеснявам, а тя. Няма значение дали е била в цикъл, тя иска да го пие. Аз нямам нищо против.
Ако и редовен цикъла, няма как да забременее. Овулацията и е далеч от днешната дата. Така че, не я блъскай излишно с хормони. Ако имаше поне малко чувство за такт,щеше да имаш против. Както и да е ваша работа.
maDamn
Не мога да имам против. Как да я успокоявам, тя не слуша. Оставям я. Нищо няма да и стане (надявам се). Както и да е. Мерси за всички отговори, няма нужда повече. Не коментирам нашата работа, просто исках името на хапчето.
^ + да набляга над цигарите,алкохола и наркотиците в крупни количества,току виж е успяла да омъртви плода
Много кретенски коментари. То като темата де, но все пак това вашето е прекалено![]()
С такъв приятел по-добре приятелката ти да ни няма никого до себе си.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Aхахах пич, бягай си направи една вазектомия или най-добре се кастрирай..
Остави я да пие Ескапел,като витамин да и се подсили организма.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Е не се притеснявам, защото е в цикъл, а не защото не ми пука за нея. Много глупави коментари.През живота си не съм свършвал в момиче без презерватив. Тя знаеше какво правя и ме остави. Наистина не вярвам да има проблем и без да пие каквото и да било, но чак пък да не ми пука? Защо написах темата тогава
Не ме изкарвайте такова лошо гадже.
ВЗЕМИ И ЕДИН ЕСКАПЕЛ ! и нека да не се лъжем че като не си в овулация няма начин да забременееш
Нека си направи гаргара с ябълков оцет и канела.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А бре пичове, да ви питам вие мушите ли като е лютеница? Един път съм пробвал, че девойката много искаше и беше кървава баня.... Повече не повтарям.