.
Отговор в тема
Страница 11 от 51 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1267
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    как спиш? по гръб,по корем, настрани?
    има ли нещо, което ти е като талисман?
    Изневерявал ли си ? Ако , да, защо?
    АРЕ БЕ, НЕ СЕ ЛИ ИЗКЪПА ВЕЧЕ
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Стягай се, брат ми , гледам още не си превъзмогнал последното момиче. Тва щеще да ми бъде първият въпрос ........ Сложно е.........
    Нп, коя е границата , която не би минал за нея ? Нямам идея, братле, иде ми да кажа, че няма такова нещо..
    Левичар ли си или десничар ? В ръцете дясно, с краката ляво (нещо ми е объркано в мозъка.. Също така имам генна мутация на очите..)
    Футбол на малки вратички или истински футбол Ако компанията е добра, спорта няма значение..
    Ювентус или Барса ? Манчестър Ю... иначе от 2те Ювентус
    Тва лято на море ли ходи или на планина ? Никъде и май никъде няма да ходя, ставам студент и парите са кът..

Слагай Йоанка , че да ми обясни що така се подкрепят блондинките. дай ник?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    анарки, интрепетирай ми този клип http://www.youtube.com/watch?v=MIgaWx48U8A Не мога, нещо ме мързи да мисля,гледам и т.н. чакам си само филмчето..

решаваш ли кръстословици? а судоку? Ндап и крастословици и судоку, доста често при това..
    а когато пускаш тото, любимото ти число присъства ли сред числата, които избираш? а рожденните дати на любимите ти хора? Не пускам тото.. но ако пускам тото, числата 7,8,13,15,16,21 биха присъствали..

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    как спиш? по гръб,по корем, настрани? Лягам си по корем, но се будя във сяк'ви странни пози, изчекнат на 8 страни..
    има ли нещо, което ти е като талисман? Ндам.. една от сачмите, с които бях прострелях..
    Изневерявал ли си ? Ако , да, защо? Не, никога не съм изневерявал няма и да го направя, но на мен са ми изневерявали и знам какво е чувството, а то хич не е приятно..
    АРЕ БЕ, НЕ СЕ ЛИ ИЗКЪПА ВЕЧЕ .. Чакай бе.. 1ч и 55 мин, да помисля за смисъла на живота... 5 минути да се изкъпя..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ако имаш 1 000 000лв, но можеш да ги похарчиш само за мотор или кола, какво ще си купиш?
    Не се опитвай да хитруваш! ЕДИН мотор или ЕДНА кола.
    и малко вдъхновение от една друга тема
    За или против протестите си?
    Смяташ ли, че оставката на кабинета ще промени нещо към по-добро?
    А свикването на ВНС?
    А преминаване към мажоритарна система?

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ако имаш 1 000 000лв, но можеш да ги похарчиш само за мотор или кола, какво ще си купиш? Мотор естествено..
    Не се опитвай да хитруваш! ЕДИН мотор или ЕДНА кола. Един мотор!
    и малко вдъхновение от една друга тема
    За или против протестите си? Против тази форма на платени протести.
    Смяташ ли, че оставката на кабинета ще промени нещо към по-добро? Не мисля, че въобще трябва да има оставка, избрали са те 2 милиона Българи, ще подаваш оставка заради 5 хиляди, от които едно 2 хиляди са платени агресори на Бойко тиквата, а не мерси...
    А свикването на ВНС? Не мисля, че е необходимо..
    А преминаване към мажоритарна система? ^ не е необходимо.. Сега системата е добра, просто ние сме овце, тея хора там ние ги избираме и ние управляваме тях, не те нас, но старото поколение е свикнало от Соц-а да бъдат водени за носа, докато ние младите сме с отворени очи, не сме свикнали да ни управлят, а пък и не е редно, ние сме гражданите ние управляваме, просто трябва да им се покаже, кой командва, защото без нас, те са нищо!!
    към 1 ще си лягам, тогава ще напиша, кой е следващия!
    Ако на някой му е интересно, да пита..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

К'ъв тоя мотор за 1 000 000лв, бе?
    Смяташ ли, че трябва и тук да стане като в САЩ - книжка на 16, а пълнолетие на 21?
    Според теб, какво трябва да е наказанието за човек, шофирал в нетрезво състояние?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    към 1 ще си лягам, тогава ще напиша, кой е следващия!
    Да не мислиш, че аз ще те чакам до един?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

К'ъв тоя мотор за 1 000 000лв, бе? Арен!..
    Смяташ ли, че трябва и тук да стане като в САЩ - книжка на 16, а пълнолетие на 21? Аха и ще се науча да ходя по жиците.. Ти луд ли си, аз се чудя как въобще толкова лесно се взема книжка на 18, на 16 ще е мазало.. По скоро мисля, че тук книжка тря се взема на 21 и то много по строго да се следи, а не да може някой .. мамини да си купуват книжките с парите на мама и тати.. да ми кара бмв за 80 000 лв.. и въпреки това, да му късам задника на околовръсното с ръчнозглабян голф..
    Според теб, какво трябва да е наказанието за човек, шофирал в нетрезво състояние? Затвор, да знам.. строго е, но ще се научат само така..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Е нека сложи некой, ти утре ще смениш заглавието.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Добре Добре.. следващия ще е Lilanda понеже тя изяви желание първа.. Ама ще го смениш сутринта, че ся с геша сме в серия с въпроси и отговори..

Чачо от теб също чакам няколко финални въпроса да се позапотя малко.. ...!
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ааа, тогава ми напомни сутринта
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Горния въпрос с наказанието ме подсети... За или против смъртната присъда? Защо?
    Ако сега разбереш, че ще умреш след 24 часа, как ще прекараш това време?
    Как би реагирал, ако някой ден усетиш, че изпитваш сексуално привличане към някой от твоя пол?
    Труден ли е живота според теб?
    Вярваш ли в свръхестествени явления?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Горния въпрос с наказанието ме подсети... За или против смъртната присъда? Защо? Против, никой няма право да отнема чужд човешки живот..
    Ако сега разбереш, че ще умреш след 24 часа, как ще прекараш това време? Ще прекарам тези часове с нея..
    Как би реагирал, ако някой ден усетиш, че изпитваш сексуално привличане към някой от твоя пол? Не бих, само при мисълта ми се повдига..
    Труден ли е живота според теб? Както си го направиш е живота и както го възприемаш. Като цяло няма смисъл да го възприемаш твърде сериозно, защото така или иначе не можеш да се измъкнеш жив от него..
    Вярваш ли в свръхестествени явления? Ндам.. случвали са ми се много странни неща.
    Dr. Gregory House

Смяташ ли, че трябва и тук да стане като в САЩ - книжка на 16, а пълнолетие на 21? Аха и ще се науча да ходя по жиците.. Ти луд ли си, аз се чудя как въобще толкова лесно се взема книжка на 18, на 16 ще е мазало.. По скоро мисля, че тук книжка тря се взема на 21 и то много по строго да се следи, а не да може някой .. мамини да си купуват книжките с парите на мама и тати.. да ми кара бмв за 80 000 лв.. и въпреки това, да му късам задника на околовръсното с ръчнозглабян голф..
    А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?
    Че контролът трябва да е по-строг, трябва да е, но не смяташ ли че е по-добре да си изкарат курсовете, да си вземат книжката и да носят наказателна отговорност от 16г възраст, отколкото да карат без книжки и да минават с оправданието, че са откраднали ключовете и да им се размине?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    знам, че съм нахалничка, ама когИ ше съм аз

А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?
    Че контролът трябва да е по-строг, трябва да е, но не смяташ ли че е по-добре да си изкарат курсовете, да си вземат книжката и да носят наказателна отговорност от 16г възраст, отколкото да карат без книжки и да минават с оправданието, че са откраднали ключовете и да им се размине?

Бой, мой човек.. възпитание с бой им трябва на тея лекета..

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    знам, че съм нахалничка, ама когИ ше съм аз
    ^ А, не знам оправяйте са, аз съм до сутринта, а след мен вече има избран, от там нататък е негов избор.. да избере теб или някой друг..
    Dr. Gregory House

Ако ти падне тухла на главата, побъркаш се и решиш да се обясниш на Мариела1234 в любов с 10 изречения, какво ще е изявлението ти?

Ще се престрашиш ли да обиколиш около масите на заведение 15 пъти, ако те предизвикат на риск или истина?

Колко кюфтета можеш да изядеш наведнъж?

Имаш 8 монети, от които едната е фалшива - по-тежка. Как с две претегляния на везна ще разпознаеш фалшивата?

Колко лицеви можеш да направиш наведнъж?

Напиши стихотворенийце в 4 реда.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Против, никой няма право да отнема чужд човешки живот..
    Ако става дума за сериен убиец, отнел живота на мнозина души? Или за педофил-изнасилвач?

И въпроса за сексуалното привличане е хипотетичен. Интересно ми е как реагира именно човек, който не би очаквал.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

[B]Бой, мой човек.. възпитание с бой им трябва на тея лекета...
    Ок, съгласих се с това, но не ми отговори на първия въпрос. А именно "А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?". /тука малко по-заядливо/ А за хората, които се мислят за големи шофьори и карат като ненормални, застрашавайки околните, какво трябва да е наказанието?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако ти падне тухла на главата, побъркаш се и решиш да се обясниш на Мариела1234 в любов с 10 изречения, какво ще е изявлението ти?

Embrace Yourselves For Some Epic Shits..

Мариела1234 искам да ти кажа нещо, което разбрах съвсем на скоро, а то е, че съм луд по теб. По черната ти кожа и мазната ти къдрава коса, по кривият ти нос и жълтите зъби. Обожавам начина, по който се смееш и ти текат сополите. Ти си невероятно създание на природата и аз съм възхитен от "неземната" ти красота. Всеки път когато те видя, нещо в гърдите ми трепва, в стомаха ми се обръща, а в гащите скача! Не мога да си представя живота без теб! Откачам когато виждам други психясали от "любов" младежи като мен да се навъртат около теб! Искам те само и единствено за мен о Мариела1234! Наистина смятам, че ти си момичето за мен, искам да си моя сега и завинаги! Обичам те!

Просълзих се..

Ще се престрашиш ли да обиколиш около масите на заведение 15 пъти, ако те предизвикат на риск или истина? Ами.. може би, ако има после кой да ме носи..

Колко кюфтета можеш да изядеш наведнъж? 7-8.. най-вероятно бих побрал

Имаш 8 монети, от които едната е фалшива - по-тежка. Как с две претегляния на везна ще разпознаеш фалшивата? ^ Мързи ме да мисля за това, но искам да ми го обясниш...

Колко лицеви можеш да направиш наведнъж? 80-120 без проблем..

Напиши стихотворенийце в 4 реда.

Има нещо вътре в мен,
    бавно и жестоко ме убива..
    В мислите си съм пленен
    на любов, изгаряща, красива.
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ако става дума за сериен убиец, отнел живота на мнозина души? Или за педофил-изнасилвач?
    Ако го убиеш, ще се измъкне прекалено лесно.. доживотен затвор, без право на слънчева светлина.. с Бой всеки понеделник, сряда и петък.

И въпроса за сексуалното привличане е хипотетичен. Интересно ми е как реагира именно човек, който не би очаквал.
    Доста странно... Нямам никаква представа, най-вероятно бих продължил да си спя с жени и с мъже и ще стана БИ.. но това е извратено и никога няма да стане..
    Ок, съгласих се с това, но не ми отговори на първия въпрос. А именно "А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?". /тука малко по-заядливо/ А за хората, които се мислят за големи шофьори и карат като ненормални, застрашавайки околните, какво трябва да е наказанието?

Ами не не мисля, под ръчнозглабян .. не разбирай.. в час по труд и техника в даскало за бавноразвиващи се.. Важен е опита.. а не книжката и колата.. Когато си взех книжката баща ми ми каза, че шофьор не се става с вземането на нек'ва хартия.. а с изтъркването на 20 чифта маратонки от каране..
    Относно 2рата част на въпроса ти... наказание за такива не трябва да има, докато не направят гаф, смисъл, аз също се силя чат пат, но до сега катастрофи нямам.. имам само падания и то винаги поради чужда грешка, не е като да не карам съвестно..
    Чачо ти си изтрещел..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 21:33
    Dr. Gregory House

Задачата за монетите.

Ето ти 8 монети: о о о о о о о о. Делим ги на средните групички:

о о о, о о о, о о

Мерим двете тройки. Това ни довежда до три варианта:

1. Първата тройка е по-тежка. В такъв случай монетата е измежду първите три. Взимаме произволни две от тях и ги мерим, което ни довежда до нови три варианта:

1.1 Първата монета от двойката е по-тежка, значи тя е фалшивата.
    1.2 Втората монета от двойката е по-тежка, значи тя е фалшивата.
    1.3 Монетите са равни, значи оставащата монета от тройката е фалшивата.

2. Втората тройка е по-тежка, тогава се прилага същото като в 1.

3. Двете тройки са равни, значи фалшивата монета е сред оставащите две. Мерим ги тях и откриваме коя е.

А ако такъв човек убие детето ти и му е първи гаф?
    Наказанието ще върне ли детето ти и ще те удовлетвори ли?
    Не е ли по-добре да се вземат мерки превантивно?

А ако такъв човек убие детето ти и му е първи гаф? Аммм..
    Наказанието ще върне ли детето ти и ще те удовлетвори ли? Не особено..
    Не е ли по-добре да се вземат мерки превантивно? Да но превантивни мерки относно селянията няма.. не ме разбирай погрешно, ако може много ясно, че бих искал, но просто е не приложимо, а пък книжка на 16 годишен няма да дам квото ще да става..
    Dr. Gregory House

Искаш да кажеш селяндурщината?
    И ти се слагаш в категория "селяндур"?
    А ако този 16 годишен знае, че го чакат годинки пандиз при убийство на пътя и отнемане на книжката до живот?

Искаш да кажеш селяндурщината? дЪ сейм!
    И ти се слагаш в категория "селяндур"? Аз карам разумно...Имам известна доза страх..
    А ако този 16 годишен знае, че го чакат годинки пандиз при убийство на пътя и отнемане на книжката до живот? То и сега го знаят, но това не им пречи да се избиват..

Човек честно ти казвам.. на пътя не ме е страх, че аз ще направя нещо.. страх ме е, че някой олигофрен ще ме отнесе някой път.. Аз съм самоуверен в себе си и в уменията ми на шофьор вярвам на преценката, инстинкта и рефлексите ми, защото до сега веднъж не са ме подвели.. Страх ме е от хора с купени книжки и мощни коли/мотори, защото това са неуки лигльовци...

Лягам си, че утре съм на бачкане..

Ако имате нек'ви други въпроси към мен.. напишете отгоре ника ми, за да знам, утре като седна, че са били към мен...
    От сутринта, вече на стола сяда другата потребителка.. официално и връчвам короната и скиптъра, а стола е приятно загрян от задника ми, специално за нея..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 21:49
    Dr. Gregory House

Я да те пробвам с още една, тя не е чак толкова мислене/решаване.

Участваш в шоу. Имаш три врати пред себе си. Зад една от тях има мотор, зад другите две - кози. Какъв е шансът да оцелиш вратата с колата?

Да кажем, че избереш една от трите врати. Водещият те спира и ти казва:
    -Ти избра тази врата. Нека ти отворя съседната. Ето, виж, в нея има коза. Сега, знаейки, че до твоята врата има коза, искаш ли да промениш първоначалният си избор или ще си останеш с твоята врата?

Какъв ще е шансът да оцелиш мотора, ако не смениш вратата?

ПС: Въпросът е към мацката, пък ако иска и Анархи да отговаря.
    Последно редактирано от Chacho : 07-25-2013 на 21:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си