.
Отговор в тема
Страница 2 от 51 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1267
    Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Домашен любимец? Какъв е? Ако нямаш, защо?
    Любим парфюм?
    Най интересна случка от предната година?
    Любим виц?
    Как върви лятото? Специлни планове?

Горещия стол.... наистина ли е горещо там?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    така ли си представяше живота си преди 10 години?

Мега фен Аватара на Chacho
    Здрасте!

-Оплачи се!
    -Похвали се!
    -Виждаш ли се с някого от форума на живо?
    -Любимото ти изкуство?
    -Колко голяма се чувстваш?

-Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е гей?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти взима наркотици?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти има зависимост към хазарт?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти има дългове към лихвари?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е наркодилър?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е педофил?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е убиец?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е станало инвалид?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е болно от смъртоносна болест болест?
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е получило тежко психично отклонение?

-Ако имаш нож и срещу теб има човек с нож, ще имаш ли смелостта да се защитиш, ако ти посегне?
    -Ако имаш 100 хил. лева в сметката си и си решила да инвестираш в бизнес, каква сума ще заделиш?
    -Ако сега решиш да следваш в университет, каква специалност ще запишеш?
    -Колко дълъг би искала да е човешкият живот? Ако не си отговорила в години, опитай се да дадеш и такъв отговор.
    -Какво не могат да купят парите?
    -Бог за теб е...
    -Как се е променило значението на религията през живота ти?
    -Пренебрегваш ли често здравето си?
    -Зависима ли си от човека до теб?
    -Ще си простиш ли, ако го прогониш по своя вина?
    -Трудно ли прощаваш?
    -Кои са корените на уравнението 2x²+3x-5=0 ?
    -Даваш ли пари за благотворителност?
    -Каква ти е нагласата към циганите?
    -Каква ти е нагласата към германците?
    -Има ли смисъл от разделението на нации?
    -Оставяйки сегашното ти семейно положение настрана, би ли преспала с негър? А би ли се омъжила за такъв?
    -Кой ти беше най-трудният предмет в училище? А кой мислиш, че е най-труден по принцип?
    -Ще дойдеш ли някой път на форумна среща?
    -Смяташ ли, че форумът те е променил?
    -Какви са хората тук спрямо хората навън?
    -Защо администраторка, а не потребителка? Как зае този пост? Как го възприемаш сега?
    -Харесваш ли днешната младеж?
    -Искаш ли да приключа с въпросите?
    -Напиши нещо на съфорумниците.
    Приключвам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Хммм

Защо нямам Custom Title след новия дизайн на сайта?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Разкажи как се запозна с милото си.
    С какво се занимаваш?
    Като малка каква искаше да станеш?
    Какво те дразни в хората?
    Върху кои свои качества работиш в момента?
    Усмихнат човек ли си?
    Любима песен?
    Мислиш ли да имаш скоро деца?
    Какви дрехи носиш като цветове?
    Скъпото или евтиното? Качественото?
    Интересуваш ли се от политика?
    Какви мъже те привличат?
    Какви секс играчки имаш?
    Любима поза?
    В училище каква беше като човек?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чавдаре, забрави да я попиташ как ще реагира, ако разбере, че детето и се чифтосва с роднина

Накадах, това е стол за личния и живот и персона, а не за (тъпия) сайт -.-

Лейди, защо международни отношения?
    какво друго те влече, освен поезията?
    кои планински върхове си изкачила :Д
    събираш ли си хубавите спомени някъде? като например нещо свързано с тях в папка/буркан/кашон/етц?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    В момента това, което преди 10 години си си мислела, че ще си след 10 години ли си? В някои аспекти - да. Най-смешното е, че точно преди 10 години мечтаех да съм с този мъж завинаги. После ми мина. Животът се завъртя и го върна обратно В професионален план - по-скоро не. Други представи имах преди 10 години, но пък далеч не съжалявам в момента. Добре се чувствам.
    Като цяло, смяташ ли, че животът ти се развива в насоката, която искаш? Като цяло, да. Е, не може всичко да върви точка по точка на някакъв план, нали? Но ако гледаш мащабно на нещата, е окей.
    Колеблива ли си по принцип? За някои неща. Други ги решавам от раз. Примерно, мога да прекарам часове наред да се чудя точно тези дънки ли да си взема, или онези с по-големите джобове. А после ми се обажда някой и ми казва: трябваш ми, тръгвай. И аз тръгвам, без да се колебая. Така си взех повечето решения в живота. Математическа или езикова гимназия - езикова гимназия. Ще дойдеш ли да живееш при мен - ще дойда. Ще се женим ли или не - ще се женим. И те така.
    Искаш ли деца вече? Има ли причина, поради която да изчакваш? Винаги съм искала деца. Просто вътрешно не съм се чувствала готова да поема отговорността да възпитам друго човешко същество освен себе си. Вече ми се струва, че има на какво да го науча, значи може би е дошло времето
    Какво мислиш за аполитичността? Мисля, че е бягане от отговорност. Да си аполитичен означава да не те интересува как те управляват. Гледам на себе си като на безпартийна - не симпатизирам на никоя партия. Но се интересувам от политиката, интересува ме това, което се случва в управлението на страната.
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Как гледаш на домакинството- досадно задължение или начин да отпочинеш, да си изкараш яда от деня например? Досадно задължение. Никога не съм била и вероятно никога няма да бъда перфектната домакиня, която намира успокоение в това да смесва подправки в тенджерата. Възхищавам се на жени, на които им иде отвътре да си въртят къщата, но за мен това е задължение. Но пък не бягам от задълженията си
    Само ти ли домакинстваш вкъщи или законната половинка помага? Много ми помага, да ми е жив и здрав. Като повечето мъже, не се хваща самоинициативно, но поне не ми отказва като го помоля.
    Как минава един твой делничен ден? А един почивен? Събуждане задължително в 5. Точно тогава е най-игривият период на котарака. В 5:10 вече нервите не издържат и съответно той бива набит. Заспиване. Успиване. Ставане в 8 без 10 и обличане на тъгъдък, обикновено с първото, което ми попадне в гардероба. После работа (тука няма как да ти опиша, щото всеки ден е различно). Прибирам се към 6-7, правя там каквото имам да правя из вкъщи и после отдавам нужното уважение на оранжевия диван Гледаме филми, ровим си в интернет. Най-често заспивам пред компютъра и посред нощ се премествам в спалнята. Това е типичното
    Как си организираш деня, че да ти остане време за глезотии /кино, фризьор, маникюр/? Голям плюс ми е, че работното ми време е плаващо. Мога да изляза, когато си искам, стига да си свърша работата. Мога да си разпределям задачите така, че да ми остава време и за глезотийки.
    Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Домашен любимец? Какъв е? Ако нямаш, защо?

Любим парфюм? The beat на Burberry и 212 на Carolina Herrera, но в момента ползвам първия
    Най интересна случка от предната година? Злощастният ми опит да се науча да карам ски Шегувам се. Не знам, опитвам се всяка случка да намеря за интересна по някакъв начин.
    Любим виц? Божееее, знам толкова много, че ми е трудно да си избера любим Затова ще ти кажа един дето го научих снощи: Явява се циганин на изпит за шофьорска книжка и изпитващия го пита "Тоя знак какъв е?". Циганинът отговаря компетентно: "Халуминиев!"
    Как върви лятото? Специлни планове? Лятото върви добре. Регистрирах едно пътуване до Италия и сега до септември не планирам нищо специално. Работа през седмицата - плаж събота и неделя и така. Пък дано изникне нещо "интересно"

Горещия стол.... наистина ли е горещо там? Засега още не
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Здрасте! Привет, привет. Баш ми е драго

-Оплачи се! От няколко дни ме наболява кръста и се притеснявам да не направя криза както преди 2 години.
    -Похвали се! Като изключим кръста - чувствам се добре, очаквам септември с нетърпение
    -Виждаш ли се с някого от форума на живо? Най-редовно се виждам с kalpazanka В месеца поне веднъж регистрираме по една клюкарница. Иначе познавам много народ.
    -Любимото ти изкуство? Музиката. Понякога с нея могат да се кажат неща, за които дори думите не стигат. Страшно съм разочарована, че при двама толкова музикални родители, аз не мога да изтръгна и една вярна нота от гърлото си, а пръстите ми се като вързани. Баща ми свири на китара, майка ми на пиано и двамата пеят страхотно. А аз само приграквам като беквокал и то не твърде успешен.
    -Колко голяма се чувстваш? Чувствам се пълнолетна. Демек - на 18

-Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е гей? Никак. Как да постъпя? Сигурно няма да ми е лесно да привикна към мисълта, но пък не вярвам, че това е болест, която може да се лекува.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти взима наркотици? Ще се опитам да поговоря, ако въобще е възможно. И да му помогна, дори да не иска да ми позволи.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти има дългове към лихвари? Ще го пребия И вероятно ще се опитам да му покрия дълговете.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е наркодилър? Трябва зверски да съм се провалила във възпитанието си тогава. За човек, който ненавижда наркотиците и в живота си само веднъж е пушил трева... Сигурно пак ще се опитам да говоря. Трябва да има начин да го накарам да разбере, че не е добре така.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е педофил? Ще се отрека от него.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е убиец? Честно казано не знам. Никаква идея нямам, вероятно защото никога не съм можела да проумея какво би подтикнало някого да отнеме чужд живот.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е станало инвалид? Ще му помагам с всичко, на което съм способна.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е болно от смъртоносна болест болест? Не знам, вероятно това би ме разбило.
    -Как ще постъпиш, ако разбереш, че детето ти е получило тежко психично отклонение? Ще се опитам да го лекувам. Ако не може, тогава ще се грижа за него. Каквото и да е, то е мое.

-Ако имаш нож и срещу теб има човек с нож, ще имаш ли смелостта да се защитиш, ако ти посегне? Вероятно. Вярвам, че инстинктът за самосъхранение е по-силен от всичко останало и колкото и да ми е чужда мисълта да посегна на човек, ако той ми посегне пръв, сигурно ще отвърна.
    -Ако имаш 100 хил. лева в сметката си и си решила да инвестираш в бизнес, каква сума ще заделиш? Ами, зависи колко ще са ми нужни. Вероятно 60-70. Нямам представа.
    -Ако сега решиш да следваш в университет, каква специалност ще запишеш? Журналистика или педагогика.
    -Колко дълъг би искала да е човешкият живот? Ако не си отговорила в години, опитай се да дадеш и такъв отговор. Хем ми се живее, хем след определена възраст животът живот ли е. Но поне към 90
    -Какво не могат да купят парите? Знам ли. Като гледам хората около себе си, ми се струва, че могат да купят всичко. Може би за здравето в даден случай не биха били достатъчни.
    -Бог за теб е... Неясна концепция. Дърто магаре станах, а още не мога да си изясня позицията по този въпрос. Рационално погледнато, идеята ми се струва невероятна - някой друг, някъде горе (или долу, знам ли), който държи съдбата ти в ръцете си и определя къде ще отидеш като ти приключи земния път. Но някъде дълбоко в мен, една част като че ли вярва, че може би има някаква сила свише, която никога няма да можем да си обясним напълно. Вярвам, може би, че Бог е във всеки от нас - онази сила, онова нещо, което ти дава вяра да се бориш и да продължиш. Във всеки случай, не съм уверена, че Бог е точно такъв, какъвто го виждам по иконите в църквите.
    -Как се е променило значението на религията през живота ти? Никак. Ходя на църква по големи празници, а понякога и просто така. А дори и тогава, предпочитам да стоя отвън, по-скоро близо до църквата, отколкото в самата нея. Църквите ме потискат. За мен не би трябвало да има точно определен начин, закон, по който да се молиш на Бог. Ако има Бог, той трябва да е свободно достъпен за всеки, по всяко време, на всяко място.
    -Пренебрегваш ли често здравето си? Ежедневно. Пушачка съм.
    -Зависима ли си от човека до теб? Зависима - не бих казала. Но ми е много по-хубаво с него, отколкото без него.
    -Ще си простиш ли, ако го прогониш по своя вина? Трудно. Знам, че хубавите неща се случват случайно и обикновено се изисква усилие да ги задържиш. И когато ми се е случило нещо толкова хубаво, би било непростимо сама да го прогоня
    -Трудно ли прощаваш? Да, но трябва да ме наранят особено лошо, за да има нужда да прощавам.
    -Кои са корените на уравнението 2x²+3x-5=0 ? -2,5 и 1
    -Даваш ли пари за благотворителност? Да.
    -Каква ти е нагласата към циганите? Знаеш ли, не биха ми пречели, ако работят и си плащат данъците и таксите като всеки нормален гражданин. Но имайки предвид как предпочитат да преживяват, много ме дразнят. Това е дискриминация, но не към тях, а към нас, които им плащаме сметките. Източват ни социалната система, а после аз няма да получавам достатъчно пари, за да си гледам детето или старините, или да ме оперират. Не е честно.
    -Каква ти е нагласата към германците? Никаква. Чужденци. Каквато ми е към холандците и към естонците, например. Нямам предразсъдък спрямо тях.
    -Има ли смисъл от разделението на нации? Да. Всеки народ, всяка нация си носи някакви особени черти, исторически обосновани. Да се опитваме да слеем толкова различни народи под един флаг, непременно води до напрежения.
    -Оставяйки сегашното ти семейно положение настрана, би ли преспала с негър? А би ли се омъжила за такъв? По-скоро не.
    -Кой ти беше най-трудният предмет в училище? А кой мислиш, че е най-труден по принцип? Ох, физика и химия. Не че съм се справяла зле с тях, но ми изискваха много повече време за подготовка. Вярно, че са основани на математика и логика, но явно това са аспекти, в които не се справям добре Имах проблеми в училище и по философия, макар това да ми беше един от най-интересните предмети. Но с учителката ми имахме много различни виждания за нещата, а тя не беше от тези, които с лекота понасят различна гледна точка.
    -Ще дойдеш ли някой път на форумна среща? Ако ме поканите и ми се случи да съм близо, защо не? Ходила съм на доста срещи
    -Смяташ ли, че форумът те е променил? О, да. Вече не ми влияе толкова, но когато попадах във възрастовата група на съфорумниците - да. В смисъл, идеята зад форума е много хубава, макар и малко опорочена напоследък. Той трябва да представлява платформа, в която тинейджърите да могат да обменят опит и мисли с връстниците си. Дава ти различна перспектива върху собствения ти проблем.
    -Какви са хората тук спрямо хората навън? Тук може да си всякакъв, какъвто се страхуваш да си навън. В тоя ред на мисли, също ми харесва форума. Ако събереш смелост тук да си такъв и такъв, може би ще преодолееш някакъв комплекс навън. А иначе напоследък забелязвам твърде много "wanna-be bad boys/girls". А навън седи на пейката и се срамува да вдигне очи
    -Защо администраторка, а не потребителка? Как зае този пост? Как го възприемаш сега? Честно казано, от както се смени платформата, съм по-скоро потребител. Най-много да заключа или изтрия някоя тема и то, ако е наистина нужно. Знаеш ли, че когато форумът прохождаше, през 2003-та бях един от първите модератори? Не че се хваля, ама пък да си кажа Де да знам, трябва някой да следи за някакъв ред, колкото и на останалите да им е неприятно.
    -Харесваш ли днешната младеж? Намирам я за объркана. Имат прекалено много информация, но не знаят какво да я правят. Поддават се прекалено лесно на течения и влечения. Но пък, не са ли били всички така? Всеки трябва да си мине бунтарския период.
    -Искаш ли да приключа с въпросите? Не. Харесват ми. Благодаря ти.

Напиши нещо на съфорумници си.

Приключвам.
    Благодаря, за някои неща ме накара доста да мисля. Особено за уравнението

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    така ли си представяше живота си преди 10 години? Донякъде. Виж ми отговора към Violenza.
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Хммм

Защо нямам Custom Title след новия дизайн на сайта? Никаква идея нямам. Но вече не мога да слагам такива работи.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Разкажи как се запозна с милото си. В този форум Засичахме се по темите, мненията ни съвпадаха, съответно почнахме да си пишем извън форума. Всъщност, много дълго си писахме преди да се срещнем или дори да си видим снимките. След това се запознахме на живо - на първата форумна среща, между другото. Някъде из интернет пространството има снимки от нея И така. Както той обича да казва "беше любов от първата буква".
    С какво се занимаваш? В момента му помагам в бизнеса, така да го кажем.
    Като малка каква искаше да станеш? Учителка Всъщност, тази идея така и не е умряла в съзнанието ми.
    Какво те дразни в хората? Много неща. Дразни ме лицемерието - да гледаш някого в очите, а после да постъпваш подло зад гърба му. Обичам честните и открити хора. Бих казала и че мразя лъжата, но тя понякога е необходимо зло.
    Върху кои свои качества работиш в момента? Иска ми се да съм по-търпелива и толерантна към хората около себе си. И ми се иска да вярвам, че го постигам.
    Усмихнат човек ли си? Надявам се, че да Намирам си поводи често да се усмихвам, но може би трябва да попитаме някой познат.
    Любима песен? Nightwish - Know why the nightingale sings
    Мислиш ли да имаш скоро деца? Мисля.
    Какви дрехи носиш като цветове? В гардероба ми има най-много бяло и синьо. Може би защото любимата ми дреха са дънките
    Скъпото или евтиното? Качественото? Не ми пречи да дам повече пари, стига да знам, че това, което съм си купила ще ми служи достатъчно дълго и както трябва. Но това не значи, че вярвам, че скъпото непременно е по-качествено.
    Интересуваш ли се от политика? Интересувам се, да. Но нямам стремежи да се занимавам с това.
    Какви мъже те привличат? Като външен вид или като характер? Като външен вид:
    http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...sim482x298.jpg
    http://i796.photobucket.com/albums/y...w2co1_1280.jpg
    http://images6.fanpop.com/image/phot...49-824-769.jpg
    Остри черти, тъмна коса, светли очи. Мъжът ми няма нищо общо с това, обаче
    Като характер си падам по мъже, които биха могли да ме предизвикват по някакъв начин. Не обичам кроткостта и спокойствието, трябва да има динамика. Трябва да има за какво да говоря с него, да ме провокира. Е, разбира се, мога да кажа, че трябва да е верен, любвеобилен, романтичен и т.н., ама тва са неща, които идват сами.

Какви секс играчки имаш? Най-обичам да си играя с мъжа ми Иначе не, нямам секс играчки. Просто, знам ли, не ми е било необходимо засега.
    Любима поза? Даже не знам дали си има име. Мисионерска, но настрани...
    В училище каква беше като човек? От онези, дето стоят най-често на чина си
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Лейди, защо международни отношения? Международна икономика, по-скоро. Всъщност, не знам. Така се получи. Сега ако трябва да се върна назад, не бих кандидатствала това, ама тогава сигурно съм си мислела нещо, дето вече не го помня.
    какво друго те влече, освен поезията? Монтаж. Много ме влече да си изрязвам клипчета от филми и да си ги монтирам на някаква музика, с някакви ефекти. Правя същото и със снимки и (да не прозвучи нескромно), но доста ми ги харесват. Вече съм правила видео-монтажи като подарък за 3 юбилея, една сребърна и една нормална сватба. И отделно като подарък за този и онзи специален човек.
    кои планински върхове си изкачила :Д Как ме забииии Не съм обикаляла планините от години, но да речем - Безбог, Амбарица, Малък Купен (или беше Голям, не съм сигурна, но като се знам, по-скоро е бил малкия), Марагидик, но тоя май не го качих догоре, Околчица ииии Черни връх съм качвала, или поне така твърди майка ми, била съм доста малка. Сигурно има и още някой пропуснат.
    събираш ли си хубавите спомени някъде? като например нещо свързано с тях в папка/буркан/кашон/етц? Събирам ги къде ли не - имам тетрадки със спомени, изрезки и всякакви рандом-неща, които съм решила да си запиша, лексикони от ученическите ми години, кутии със стари писма, картички, снимки от бивши любови, цели рафтчета с всякакви боклучета, които са ми спомен за нещо, а вратата на хладилника ми е цялата в магнити от места, които съм посетила и които близките ми са посетили. Въобще, аз съм един отвратителен Плюшкин

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За Плюшкин тва е типично рибешко.

Притесняваш ли се да кажеш в очите на някого, когото малко познаваш, че е лицемер/използвач/подлизурко и все в тоя дух?
    Как реагираш на хорската простотия?
    Псуваш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мъжът ти какво мисли по темата за децата? Готов е, какво да мисли. Не е като да се наложи той да си стои вкъщи да ги гледа. Нито пък ще ги ражда
    Имате ли възрастова разлика? Година и 2 седмици.
    Разбираш ли се с родителите му? Аз съм от малкото щастливки, които имат прекрасни взаимоотношения с родителите му. Даже не взаимоотношения - връзка. Обичам ги пооочти колкото моите, а и те винаги са се отнасяли към мен с уважение и обич.
    Какво не би му простила? На този етап трудно бих простила изневяра. Не е невъзможно, но трудно. Като цяло предателство. Под каквато и да форма. Аз се раздавам всеотдайно и се влагам цялата в дадена връзка, затова и предателство от какъвто и да е род, ще ме нарани много.
    Дай пример за непреодолими различия в характерите? Не мога. Не мисля, че има непреодолими различия в характерите. Непреодолими са различията в стремежите.
    Къде е границата между компромис и саможертва? Границата е в теб самия. Това, което ти примерно ще счетеш за жертва, аз мога да го нарека компромис. Саможертвата е тогава, когато се разделиш с нещо, от което не си готов и не искаш да се откажеш. Компромисът е отказване от нещо прежалимо
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Притесняваш ли се да кажеш в очите на някого, когото малко познаваш, че е лицемер/използвач/подлизурко и все в тоя дух? Най-малко се притеснявам какво да кажа на слабопознат. Виж, ако ми е близък, по-трудно се навивам, но пък обичам откровеността, така че и така не бих го спестила... за дълго
    Как реагираш на хорската простотия? Най-често с насмешка. Неприятно ми е.
    Псуваш ли? Все едно не знаеш, да му е*а майката

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ЗдрастЕ пак и от мен!

Како с Таря беше по-яко да.. права си..
    Охх, странно, с мъжки черти, каквито описа съм.. хаха

- Освен по Nightwish, по друго залиташ ли?
    - Слушаш ли Michael Jackson - питам защото в момента танцувам из къщата на негови парчета..

Охх ударила ме е музикална вълна..

- На кой концерт ти се ходи?
    - А пропускала ли си концерт, на който ти се е ходило, ама много?!
    - Българска музика или, или..?
    - Ще ти задам въпрос от кандидат-студентския изпит по английски в Софийски У. (където между впрочем вече ще уча.. )

- "Музиката способна ли е да промени даден човек, определя ли начина му на обличане, музиката се определя от характера или характера се определя от музката, а определя ли с какви приятели ще се събере, музиката могла да разделя хората? Хмм, а целта и не е ли да ги сплотява?"

^ Нещо такова беше..

- Видях, че искаш да станеш учителка, а по какво желаеш да преподаваш?
    - Секс с музика или без?
    - Танцуваш ли?
    - А мъж0 обича ли да танцува?
    - Видео-обработката с коя програма я правиш, занимавам се с абсолютно същото..
    - Как си представяш перфектната почивка?

Обратно на музиката..:
    - Искала ли си да свириш на някакъв инструмент? А пробвала ли си?
    - Да твориш музика е дар свише или по скоро много практика, а може би и двете?
    - Тъжна музика, когато си тъжна, или?
    - Защо тъжната музика, всъщност е тъжна, с какво е по различна от "веселата" и кое точно я определя като "тъжна"
    За мен нещо тъжно, може да е весело за теб и vice versa, не мислиш ли?
    - Музиката е главният виновник за носталгията - да или не? Аргументирай се!

Охх, сорЕ, уморих се после ще мисля, още въпроси..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-19-2013 на 13:49
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Какво е да си супер известен в тийн форум и всеки да се интересува от теб ?
    Когато влизаш в сайт-а първо четеш дали има няква интересна тема или първо се регваш и после...?
    Какво е небето ?
    Кур или пишка ?
    Казваш ли "путка" ? Ако да - да. Ако не - с какво заместваш.
    Сбивала ли си се ?
    Сладолед или шоколад ? (шоколадов сладолед не е опция)
    Брад или Джони ?
    Джони или Джим ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ЗдрастЕ пак и от мен! Здрасти, здрасти.

Охх, странно, с мъжки черти, каквито описа съм.. хаха Притеснявам се да ти поискам снимка

- Освен по Nightwish, по друго залиташ ли? По много неща, кое от кое по-невероятни. Сега в момента съм се зарибила да слушам един младеж, ама на който го покажа, все не му допада. Иначе слушам всичко, почти без изключения.
    - Слушаш ли Michael Jackson - питам защото в момента танцувам из къщата на негови парчета.. Е, не може без Майкъл.

Охх ударила ме е музикална вълна..

- На кой концерт ти се ходи? Точно в момента на никой определен.
    - А пропускала ли си концерт, на който ти се е ходило, ама много?! Не. На два концерта в живота ми се е ходело особено много, отидох и на двата
    - Българска музика или, или..? Всякаква музика. Българска, американска, руска, сръбска, норвежка..
    - Ще ти задам въпрос от кандидат-студентския изпит по английски в Софийски У. (където между впрочем вече ще уча.. ) Честито. Какво ще учиш?

- "Музиката способна ли е да промени даден човек, определя ли начина му на обличане, музиката се определя от характера или характера се определя от музката, а определя ли с какви приятели ще се събере, музиката могла да разделя хората? Хмм, а целта и не е ли да ги сплотява?" Мисля, че човекът определя музиката, която слуша. Да, модерно е да залиташ и щом слушаш метъл, рап или чалга, да предпочиташ да се обличаш подобно на идолите си. И в това няма нищо лошо. Сигурно донякъде определя и с какви приятели ще се събереш, защото хората обикновено гравитират към такива със сродни вкусове и интереси. Но не би трябвало да е така. Когато се превърнеш в роб на едно единствено нещо, било то и определен музикален стил, не се ли чувстваш ощетен? Аз бих.

^ Нещо такова беше..

- Видях, че искаш да станеш учителка, а по какво желаеш да преподаваш? Английски
    - Секс с музика или без? Зависи от настроението. Сексът на музика може да бъде много... вдъхновяващ. Особено на Продиджи
    - Танцуваш ли? Професионално или у дома пред огледалото? Танцувам или по-скоро се опитвам.
    - А мъж0 обича ли да танцува? Не особено.
    - Видео-обработката с коя програма я правиш, занимавам се с абсолютно същото.. Corel VideoStudio - съвсем елементарен интерфейс, между другото. Сега разучавам едни други, с повече ефекти, ама все не ми остава време напоследък.
    - Как си представяш перфектната почивка? Някъде, без телефон и компютър. Нямам претенции дали ще е плаж или планина. Книги и спане.

Обратно на музиката..:
    - Искала ли си да свириш на някакъв инструмент? А пробвала ли си? Дрънках на пианото на майка ми, но си докарвах само главоболие. Не съм имала мераци да свиря, за това ти трябва и музикален слух, а пък моят не работи добре.
    - Да твориш музика е дар свише или по скоро много практика, а може би и двете? Първо трябва да го имаш в себе си. А после трябва много да практикуваш.
    - Тъжна музика, когато си тъжна, или? Да, някоя балада или нещо. Но понякога си пускам и надъхваща, ей така, за да не ми е тъжно вече
    - Защо тъжната музика, всъщност е тъжна, с какво е по различна от "веселата" и кое точно я определя като "тъжна"
    За мен нещо тъжно, може да е весело за теб и vice versa, не мислиш ли? Може. Тъжната и веселата музика се определят от това какви чувства ти навяват.
    - Музиката е главният виновник за носталгията - да или не? Аргументирай се! Не. Носталгията е чувство, свързано копнеж по миналото. Музиката може да навява спомени, може и да ти докара носталгия, а може точно защото си носталгичен, да искаш да чуеш тази музика.

Охх, сорЕ, уморих се после ще мисля, още въпроси.. Е, ако се сетиш

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Какво е да си супер известен в тийн форум и всеки да се интересува от теб ? Нямам никаква представа
    Когато влизаш в сайт-а първо четеш дали има няква интересна тема или първо се регваш и после...? Ника и паролата ми са запаметени. Влизам си директно във форума и първо гледам дали някой е писал по темите, за които съм абонирана. После гледам какви нови бисери има.
    Какво е небето ? Безкрайно
    Кур или пишка ? Пишка. Думата к*р хич не ми харесва.
    Казваш ли "путка" ? Ако да - да. Ако не - с какво заместваш. Казвам.
    Сбивала ли си се ? Да.
    Сладолед или шоколад ? (шоколадов сладолед не е опция) Шоколад.
    Брад или Джони ? Джони.
    Джони или Джим ? Джони. По възможност - насинен

Мега фен Аватара на 102
    Как се казва котето ти ?
    Има ли си име ?
    Какво ти е мнението за завоалираните въпроси ?
    Какво значи "да накифляш вътрешно" ?
    Една мечта ?
    Море. Вода. Варна или Бургас ? (не град, не пристрастно)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Как се казва котето ти ?
    Има ли си име ? Казва се Китънс. Но най-често го наричам "проклето животно такова".
    Какво ти е мнението за завоалираните въпроси ? Не ги обичам, рядко ги схващам и често отговарям глупаво.
    Какво значи "да накифляш вътрешно" ? Да предпочиташ синьо Джони, когато не пиеш уиски
    Една мечта ? Да стъпя и на седемте континента.
    Море. Вода. Варна или Бургас ? (не град, не пристрастно) Бургас.

Любима храна?
    Коли или Мотори? А може би метрото..
    Ако имаш право на 1 желание (абсолютно всичко) какво ще е то?
    Лютиво или по скоро не?
    Секс на публично място?
    А като казах секс, какво мислиш за "задушаването" по време на секс? Вдъхновено от темата в долния раздел!
    Доминираш или се подчиняваш?
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Голям фен Аватара на shusha
    Би ли променила себе си ?
    Кой е най-големията ти страх?
    БЕз какво не можеш?
    Котка или куче ?
    Имаш ли страх от зъболекари ?
    Коя професия харесваш ?
    Харесваш ли външния си вид?
    Би ли се преместила в чужбина да живееш?
    Коя ти е лщбимата държава? А град?

Град
    Варна
    Любима храна? Обичам почти всичко от тесто. И пържени картофи.
    Коли или Мотори? А може би метрото.. Предпочитам да карам кола. Но обичам да се возя на мотор. Веднъж кандърдисвах един приятел да ме научи и да карам, обаче краката ми къси... не можех да го балансирам А иначе съм фен на метрото.
    Ако имаш право на 1 желание (абсолютно всичко) какво ще е то? Да имам право на още няколко Всъщност, не знам.
    Лютиво или по скоро не? Не обичам лютиво.
    Секс на публично място? Тръпката е много различна Но вече не.
    А като казах секс, какво мислиш за "задушаването" по време на секс? Вдъхновено от темата в долния раздел! Не, благодаря.
    Доминираш или се подчиняваш? В живота по-скоро се опитвам да доминирам. В секса предпочитам да се подчинявам.
    Цитирай Първоначално написано от shusha
    Би ли променила себе си ? Човек се променя неизбежно и непрекъснато.
    Кой е най-големията ти страх? Да изгубя близък човек.
    БЕз какво не можеш? Без много неща. Без телефона си най-вече.
    Котка или куче ? Котка.
    Имаш ли страх от зъболекари ? Голям
    Коя професия харесваш ? Учителската. Но и тя се опорочи.
    Харесваш ли външния си вид? Винаги им какво да се желае. Но не съм недоволна.
    Би ли се преместила в чужбина да живееш? Не мисля, че мога да вирея в чужбина. Твърде съм привързана към България.
    Коя ти е лщбимата държава? А град? Нямам любима държава. Град - Виена.

Каква специалност завърши в университета?
    Хари или Рон?
    Грифиндор или Хафълпаф?
    Размера има ли значение?
    Имаш ли фетиши, ако да, какви?
    Какво правиш в момента?
    Последната книга, която прочете?
    Какво мислиш за арабските страни и като цяло за арабския свят?
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    С коя зодия се разбираш най-добре?
    Най-големият ти страх...?
    Обичаш ли да пътуваш?
    Кое е мястото, което те е запленило най-много при посещаването му?
    Вярваш ли в прераждането?
    В коя страна би избрала да се беше родила, ако имаше право на избор?
    Кой е най-големият ти недостатък?
    А най силната ти страна?
    Пусни своя снимка /ако искаш, де/ :д

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Пусни своя снимка /ако искаш, де/ :д
    That I want to see
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Каква специалност завърши в университета? Международни икономически отношения
    Хари или Рон? Невил Иначе Рон... може би.
    Грифиндор или Хафълпаф? Грифиндор
    Размера има ли значение? Има
    Имаш ли фетиши, ако да, какви? Струва ми се, че не.
    Какво правиш в момента? Пуша и ровя във форума.
    Последната книга, която прочете? "А планините ехтяха" на Халед Хосейни
    Какво мислиш за арабските страни и като цяло за арабския свят?Интересно как ги нареди двата въпроса един след друг. Мисля, че са много различни от нас и много далечни като манталитет, за да можем да ги проумеем. Там има нрави, които са ни изначално чужди и ни се струват странни. Но и в тези страни има много история, не по-малко интересна от нашата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си