- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
искам аз да съм на горещия стол :Д
Опитваш ли се да преодоляваш страховете си ?
Aко да,как ?
"Съдбата обича смелите" - да или не ?
чухтили ма
Хора, това е тийн форум, не очаквайте всеки, който седне да пише задълбочено и изобщо да ви разбира въпросите. Не вземайте една тема толкова насериозно. (:
Кое първо ти прави впечатление у някого, като изключим външния вид, при запознанство?
Попитах с какво искаш да се занимаваш и отговори история, а след това, че искаш да успееш да си богата, едва ли не. Каква е професията, с която ще постигнеш (по-)висок стандарт на живот?
Представи си следната ситуация: Имаш малко дете, момиченце да речем, прибирате се късно вечер и ви нападат няколко мъже. Отвличат ви и докато си вързана в ъгъла на някоя стая наблюдаваш как извършват всякакви извращения с детето ти, а накрая го убиват пред очите ти и не можеш да направиш нищо. Интересно ми е в случая, ако успееш по някакъв начин да се измъкнеш, но детето ти е вече мъртво, какво ще е първото, което ще направиш. (Породено от "не, не съм аз тази, която да отнеме живот " и " никой няма право да отнема живот")
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Абе да е интересно за четене е въпросът. Никой не е казал, че трябва да е някакво ебаси проникновеното ;д. Те обаче не пишат кво мислят и защо, а ти пльоскат по едно да, не, ба ли го. Е я предната мацка - хипер елементарните въпроси и зададох и ако беше отговорила откровено доста неща щях да разбера за нея, което щеше да ми е интересно. Тя обаче или е мега елементарния, безинтересен индивид или просто отби номера. А си мисля, че е второто, 'щото да си толкова банален, че дори на тази възраст да нямаш някакви абсурдни мечти и развинтено въображение е просто невъзможно.Хора, това е тийн форум, не очаквайте всеки, който седне да пише задълбочено и изобщо да ви разбира въпросите.
То принципно е тъпо да го казвам това, 'щото и аз не бих се хванал да разтягам локуми, ама аз не се и вра да ми задават въпроси, на които впоследствие няма да отговоря. Баси атеншън хоринга е така ..
Към Ивето нямам въпроси.
Климатроника на стола пъ лъ съ.
Аурис не ще. Чачо го помня от последния стол. Климаторника ли там къв е ще е интересен :Д
Кой е на стола сега? И защо не сте си намерили модератор да ви оправи... заглавието?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Ivaaaааа ..Сменяй Кака..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Не си интересен..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
променете заглавието на темата, добавете му " + умен, интелигентен, интересен, зрял, 18+"
Модераторите отнесоха плувката..
Всичко спи бате..
Dr. Gregory House
пак ли аз като се намесих и пропадна темата :Д
Тъпо е да даваш зор да си на Стола, а да отговаряш еднозначно.. малко повече вживяване....
^ Ндам, прав си..
Аз съм приготвил въпроси за теб и чачо, та чакам някой от вас да седне да ви пържа..![]()
Dr. Gregory House
И аз имам няколко въпроса към Чачо. ИСКАМЕ ЧАЧО! ИСКАМЕ ЧАЧО! ИСКАМЕ ЧАЧО!![]()
![]()
Маги също би ми била интересна, с нея мога да си говоря много за сяк'ви неща и тя има к'во да каже, не е празна и полирана в главата, а това е интересно..
Чачо ще е забавно да го видим..
102, нямаше да питам това..
сорЕ не съм толкова предсказуем! А пък и отговора на това защо не те кефя, вече го знам, а именно, защото не притежавам вагина..![]()
Dr. Gregory House
Аз пък имам въпрос към всички. Но ще си го задам като дойде реда
Сега, с кого да сменя заглавието?
^ Попринцип в момента е Ivaaaaaa, ама тя нещо не отговаря май не и се ще много, пък следващата желаеща е pandabear, та може нея да сложиш..чачез също би било добре....
![]()
Dr. Gregory House
Ivaaaaa нещо се изгуби в дън земя.Темата ще си отиде, ако някой не седне на стола скоро.
![]()
![]()
Имате до довечера да решите. Т.е. до 6:30, когато се прибирам от работа.
Ако не, ще се възползвам от ексклузивните си права на модератори лично ще номинирам следващата жертва.
Искам аз! Кандидатирам се за стол аз![]()
Dr. Gregory House