- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Да, защо така пропускаш хората? И леля си, в т.ч.?
едит: сега видях![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На империята в периферията. Ако няма някой над мен, ще ми е много трудно да си поставя достатъчно високо летвата. Не е само до мотивацията, че някой е над мен. Просто е много по-лесно да видиш къде по-нагоре можеш да се качиш, ако някой вече е отишъл там и ти каже, отколкото сам да разбереш накъде е посоката "нагоре". Макар и да ме ограби това от чувството за самостоятелен успех, ще е прекалено наивно да мисля, че мога сам да открия всичко. Нуждая се от конкуренция, за да се гонят истински висоти. Дървото не е дърво, докато не срещне храст. Ако ще и аз да си остана храстът.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво ти е мнението за аборта?
Опиши понятието демокрацията.
Какъв е идеалният човек?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да предположим че машината на времето съществува. Връщаш се назад във времето и убиваш и двамата ти дядовци. Какво ще се получи? Какво ще стане с теб? А с хората, които те познават от настоящето? Дали някой ще си спомня за теб? Изобщо ще съществуваш ли в която и да е от реалностите? Мотивите в случая не се разглеждат. Само последствията от така представвните факти и действия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чете ми темата в която споделям чувства и емоции като няква путка.. тогава написа да не ми дават съвет, защото мислиш че и сам мога да се справя.. А какво, ако обявя написаното за зов за помощ и искам съвет.. какво ще ми кажеш ? /Отново разтегли дъвка, плс.
Явно връщането назад във времето не ми се отразява, тъй като ако ми повлияваше на мен, сигурно щях да се подмладявам, докато се не върна в на мама корема. Та затова си мисля, че при такова пътуване във времето няма да изчезна аз, хората ще ме помнят в настоящето и ще съществувам в реалността, в която последно съм останал, но ще съм оставил и следа в другата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
би ли заменил година от живота си за един отминал и определен момент?
би ли хранил децата си с нелегално изкарани пари?
какъв ставаш, когато се влюбиш?
коя болест мразиш най-много?
има ли шанс България да стане едно по-добро място за Живеене?
Враца или София?
знаеш ли кой е Бенджамин Пърс? какво би му казал, ако в момента беше пред теб?
би ли се занимавал с ядрена физика?
а с молекулярна биология?
защо все по-малко хора са истински заинтересивани от тези науки?
студена бира с приятел или вино с девойка?
шах или табла?
производната на x.ln(x³-cosx)+4e^x (т.е. dy/dx?) е?
//3x^3 + xsinx/x^3 - cosx + ln(x^3 - cosx) + 4e^x ?
едит: оф, че sъм, ама за това sе хванах :Д
по-къsно ще sе включа.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-30-2013 на 14:42
Дам.
y= x.ln(x³-cosx)+4e^x
y' = x'.ln(x³-cosx) + x.ln'(x³-cosx) + 4e^x = ln(x³-cosx) + x. [1/(x³-cosx)] . (x³-cosx)' + 4e^x = ln(x³-cosx) + x(3x²+sinx)/(x³-cosx) + 4e^x = ln(x³-cosx) + (3x³+xsinx)/(x³-cosx) + 4e^x
По-късно пак ще отговарям, за панда и 102 ми трябва малко повече време.
специално за тебе си го сметнах :Д
Що не щеш да ми отговориш на въпросите от предната страница?![]()
Чачо е форумен президент,кмет и падар!
Та, на въпрос рус аили черна се отговаря с да!
Аре, ракия и шкембе за теб :*
нямам въпроси,знам ,че си си гений!
maDamn
Чачовец не ми хвана идеята - ако се върнеш назад във времето и убиеш двамата си дядовци значи майка ти и баща ти няма да се появят а от там следва че и ти няма как да съществуваш някога. И от тук тръгва моя въпрос - ако изведнъж промениш хода на събитията и се окаже че е невъзможно да съществуваш....макар че допреди известно време си съществувал.. как ще е отрази това на реалността от която идваш? + другите въпроси дето попитах, следствие от това.
Dr. Gregory House
от това което съм видял в този сайт разбрах че имаш добри познания по информатика и че си над 19. Въпроса ми е защо пишеш и участваш толкова в този сайт щом мойеш да го оползотвориш( за да се учиш например, никой не знае всичко, имаш над 10 000 мнения)?
От една страна беше станало навик и почти не беше останало удоволствие от пушенето.
От друга - никога не съм искал да съм доживотен пушач. Заради здравето ми. Сега се поразболях малко та се оказа идеална възможност да ги спра, всичко да стане спонтанно. Просто имах намерение отдавна да се върна към спорта и да се чувствам в добра кондиция. Явно най-накрая желанието взе превес над пушенето.
Разкажи ми за момичето, което най-много си обичал до тук. (В "Любов" сме все пак.)
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.