ооо Чачи ^^
в какво вярваш? - Ми, вярвам, че светът не е илюзия.
какво мислиш за атеистите? - Адски разнообразни сме.
какво значи да си толерантен? - Хм... Толерантността винаги съм я виждал като признак на интелигентност и опит. За да си истински толерантен, според мен трябва първо да признаеш, че зависиш от другите и по-често е в твой интерес да гледаш и чуждия интерес. Но за да си толерантен трябва да познаваш чуждата болка, а можеш истински да познаеш чуждата болка, ако я преживееш, затова толерантността опира до опита.
какво е за теб the unforgiven? - Всеки човек търси прошка от себе си. Когато накрая на живота си предстои сам да се отсъди, в надеждата за мир, смисъл и непреходност, в зависимост от това как е живял и в какво е вярвал ще се определи дали ще я открие тази прошка. Та the unforgiven го свързвам с хората, които не са си тръгнали от този свят така, както желаят.
какво е любовта? - Един от най-успешните човешки идеали. Но въпреки това, идеал.
фен ли си на спорта? - Не особено. Харесвам да практикувам, уважавам хората които се занимават с това, понякога харесвам и да гледам, но по-често ми е досадно гледането. Тоест, не съм фен в смисъла на това, че не следя спортове.
каква музика слушаш? - Рок, пробран метъл, дръм енд бейс, дъбстеп, соул, рага, джаз, класическа, блуз, фънк и отделно имам привързаност към алтернативното, което е друга категория категории.
как изглежда идеалното момиче външно? - Хм. Наскоро се опитвах да си дефинирам някакъв идеал. Но винаги когато отговарям, си признавам, че съм неспособен да преценя предпочитанията си, обикновено се оспорвам често. Да кажем, че си падам по високи, слаби момичета, със спортна фигура, женствени черти на лицето. И се кефя на алтернативен стил на обличане. Всякакви пиърсинги, татуси, рошави коси, провокативни тениски, каубойски шапки, развлеченост, самоделни аксесоари и т.н. ми грабват окото.
ревнив ли си? - тце
романтичен ли си? кое е най-романтичното нещо, което си правил? - Някъде по-нагоре отговорих. Има няколко неща, които може да се определят като романтични постъпки, със сигурност бяха значими, но аз не искам да ги определям така. Тоест, че не е стояла точно романтиката зад жеста. Та ще оставя само ей този. Имаше една мацка, с която, когато излизахме навън, все беше някъде сред природата. Не сме си правили подаръци, щото връзката не предполагаше такива. Рано или късно обаче щяха да прекъснат тия отношения, та затова бях събрал по едно камъче от всички места, на които сме ходили. Накрая й ги подарих в една кутийка, като на всяко имаше залепено листче с мястото, където сме били. Като ги прочете се сети за всяко едно място. Беше добър завършек, останаха само хубавите спомени, без сълзи, без сополи.

искаш ли брак? - Горе-долу все тая ми е. По-скоро искам, но мога и без брак да мина.
добър ли си в леглото? - Лол, няма как да знам, не съм спал със себе си. Чувал съм отзиви и в двете крайности. Но не ме и вълнува, не държа да съм добър. Ако съм - окей, хаха.