.
Отговор в тема
Страница 25 от 51 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    кво стаа
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    кво стаа, баце?
    ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чачеез, ще те пържа маймуно!..

- Ако Трябва да избираш 1 да умре измежду 3ма стоящи пред теб, единия е мъж същия набор като теб, другия е жена по-възрастна от теб, а третия е малко дете, кой ще умре? (Ако не избереш някой, всички умират)
    - Ако това са брат ти, майка ти и детето ти? Кой ще си замине? (Същото правило като за горния въпрос)
    - А да речем, че можеш да избереш ти да умреш вместо тях, к'во ще направиш? Би ли се жертвал за тях?
    - Можеш да си пожелаеш 3 неща, но за всяко желание, ще губиш по някой близък, ще ги използваш ли?
    - А ако си на ръба на мизерията, нямаш хляб и покрив над главата си, отговорът пак ли ще е същия?
    - Какво мислиш за бюджет 2013?
    - А за този на старото правителство?
    - Расист ли си?
    - Бира или коз? (не се измъквай, едно от двете!)
    - Забивка за една вечер или сериозна връзка?
    - Като цяло любовчия ли си? Или по скоро го раздаваш мачо?
    - Защо брада? ("А защо не", не се счита за отговор)
    - Колко ти е голям?
    - А колко искаш да ти е голям?
    - Брутална изцепка по време на секс?
    - По-колко време акаш?
    - Сутришната ерекция затруднява ли те, когато ти се пикае?
    - Мразиш ли?
    - Кога ще се пие бира, бре?
    - Какво ти е мнението относно вицовете за умрели бебета?

Ох писна ми да мисля дебилизми, ай стига толкоз..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Чачеез, ще те пържа маймуно!..

- Ако Трябва да избираш 1 да умре измежду 3ма стоящи пред теб, единия е мъж същия набор като теб, другия е жена по-възрастна от теб, а третия е малко дете, кой ще умре? (Ако не избереш някой, всички умират) - В толкова произволна ситуация, ще е произволен и отговорът. Дечорльото ще умре.
    - Ако това са брат ти, майка ти и детето ти? Кой ще си замине? (Същото правило като за горния въпрос) - Брат ми. Щото нямам брат, не знам какво е братска обич.
    - А да речем, че можеш да избереш ти да умреш вместо тях, к'во ще направиш? Би ли се жертвал за тях? - Вероятно да.
    - Можеш да си пожелаеш 3 неща, но за всяко желание, ще губиш по някой близък, ще ги използваш ли? - Естествено. Желание номер 1 - да мога да съживявам хора неограничен брой хора безнаказано. Желание две - неограничен брой желания. В противен случай, навярно не бих ги ползвал.
    - А ако си на ръба на мизерията, нямаш хляб и покрив над главата си, отговорът пак ли ще е същия? - Да.
    - Какво мислиш за бюджет 2013? - Доколкото успях да разбера, повечето мерки в него са хем наложителни, хем не са крайни. Нямам притесненията за дълговете, които се прокараха в последно време в публичното пространство. Но е по-добре да не коментирам, имам нагласа по въпроса, не и мнение.
    - А за този на старото правителство? - Пак казвам, от икономика не разбирам. Но старото правителство за мен водеше точно кризисна политика така, както си представях, че трябва да се води, поне в началото. Такава, в която коланите са затегнати, оцеляват големите и подготвените, които успяват да запазят работни места, където да се пренасочи несмогващия малък бизнес и едва след излизане от кризата да се съвземе и той. Просто монополите имаха прекалено голяма свобода. Има и прекалено много шефове, които си запазиха стандарта за сметка на работниците си. Ако това не беше така, мисля, че щяхме да гледаме съвсем друга картинка в държавата. А инфраструктурата, в която се наливаше, мисля, че тепърва трябва да се докаже дали е успешен ход или провал. В тоя ред на мисли, не мисля, че имаше правилна политика/ правилен избор. Говориме за криза, не за златна възможност за просперитет.
    - Расист ли си? - Не.
    - Бира или коз? (не се измъквай, едно от двете!) - Коз.
    - Забивка за една вечер или сериозна връзка? - На тоя етап без сериозни връзки. ^^
    - Като цяло любовчия ли си? Или по скоро го раздаваш мачо? - Нито едното, нито другото. Не че имам против да изразявам емоциите си, но ми е трудно да намеря момиче, към което да го правя. Но и не се старая да го играя твърдо, с ръка на сърцето мога да кажа, че съм окей да не съм харесван. Ако съм, ми е по-приятно, но не ми е цел, предпочитам да се харесвам като човек, пък ако другите ме харесват - чудесно.
    - Защо брада? ("А защо не", не се счита за отговор) - Ами, най-откровено, брадата ми е комбинация от мързел и желанието да провокирам хората да не ме съдят (да не съдят по принцип) по външния вид. Ако на някой му пречи брадата ми или тва, че не съм се сресал, значи просто не съм неговият човек.
    - Колко ти е голям? - На 21 години е, колкото мен.
    - А колко искаш да ти е голям? - Искам да стане поне на 115.
    - Брутална изцепка по време на секс? - Ами изпоприбихме се веднъж с едно момиче. Прокарах ръка по талията й, хвана я гъдел, срита ме между краката и както се свивах я ударих с глава. Просто беше абсолютен фейл.
    - По-колко време акаш? - Около 3 мин. и 40 секунди.
    - Сутришната ерекция затруднява ли те, когато ти се пикае? - Замислил съм се да си купя от тия обувки, дето се залепват (мязат на отпушвалки за кенефи), та да мога да се окекерчвам на тавана, за да нацелвам кенефа сутрин като пикая.
    - Мразиш ли? - Не, деба.
    - Кога ще се пие бира, бре? - Е, аз съм по София, нема къде да избегам, тебе те чакам.
    - Какво ти е мнението относно вицовете за умрели бебета? - След вицовете за Щирлиц са най-яките.

Ох писна ми да мисля дебилизми, ай стига толкоз..
    сфдаа
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Смяташ ли се за егоист?
    Би ли ревнувал половинката си?
    Ако ти сложат примката на врата, ще избягаш ли?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Смяташ ли се за егоист? - О, да. Даже е централна идея във философията ми. Във всеки алтруизъм виждам егоизъм, толко са ми сбъркани цайсите.
    Би ли ревнувал половинката си? - Ми.. не мисля.
    Ако ти сложат примката на врата, ще избягаш ли? - Кой, мацката да ми сложи примка на врата? ...
    sadf
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3

Това за загрявка, като ми остане време, ще ти намеря някоя главоблъсканица, да видиш к'во е.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Патриот ли си?
    А националист?
    Би ли откраднал от държавата голяма сума пари, ако знаеш, че няма да те хванат?
    Какво мислиш за смесените бракове? Какво ще направиш ако дъщеря ти се вестне с негър?
    Смяташ ли, че циганите са проблем за България?
    Подкрепяш ли идеите на националсоциализма?
    А на Фашизма?

Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Патриот ли си? - Не. Не разбирам патриотизма, изглежда ми като изкуствено насаждана омраза. Въобще разделението на нации/държави ми е противно.
    А националист? - Също не.
    Би ли откраднал от държавата голяма сума пари, ако знаеш, че няма да те хванат? - Зависи доколко ще се отрази на останалите хора, не само финансово. Не вярвам, че ако аз не взема и други хора ще се въздържат.
    Какво мислиш за смесените бракове? Какво ще направиш ако дъщеря ти се вестне с негър? - Боли ме хуя. ^^ Нямам задръжки за цвета на кожата.
    Смяташ ли, че циганите са проблем за България? - Голяма част от тях - да. Но проблемът е, че не им се търси отговорност наред с "интеграцията". Ако им се раздаваше правосъдие, както се раздава на българите, бързо-бързо щяха да се интегрират.
    Подкрепяш ли идеите на националсоциализма? - Не, предпочитам демократичния капитализъм. Смятам, че такава идеология не разпознава правилно враговете си и се опитва да изкове ценности, които не могат да се опазят. Ако можеха, сами щяха да се отсеят в алтернативните управленски идеологии. И точно защото мисля, че не могат да достигнат идеалът си, обезсмисля още повече тежката цена, на която се изгражда подобен режим.
    А на Фашизма? - Също не. Фашизмът за мен е една от разновидностите на анархизма, да не го нарека даже на естественият подбор, който също не долавя точно враговете си. Дори шовинизмът им да очисти всички "негодни", ще остане човешкият нрав, с който не могат да се справят, защото по природа сме корумпирани и предатели, винаги ще има такива хора. И когато шовинизмът вече не може да ги сплотява, ще се самоизядат.
    афссф

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако разбереш, че си болен от рак и че е в напреднал стадий и имаш да речем около 6 месеца живот, що годе в добро състояние или може да опиташ лечение, което ти дава малък шанс за успех ( 10% да речем) ... С лечението на практика ще прекараш това време на легло в някоя болница. Кое би избрал?

Би ли променил нещо от миналото си, ако ти се отдаде възможност и ако да - какво?

Съгласен ли си органите ти да бъдат дарени след смъртта? Ако се случи, че ти да вземеш решение дали да дариш органи на свой близък как би постъпил?

Вярваш ли в свръхестественото?

Вярваш ли, че извънземни са стъпвали на Земята?

Какво смяташ, че е заровено в Царичина дупка?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ако разбереш, че си болен от рак и че е в напреднал стадий и имаш да речем около 6 месеца живот, що годе в добро състояние или може да опиташ лечение, което ти дава малък шанс за успех ( 10% да речем) ... С лечението на практика ще прекараш това време на легло в някоя болница. Кое би избрал? - И аз се кефя на тоя сериал. Ще избера 6-те месеца качествен живот. 6 месеца могат да са много време.

Би ли променил нещо от миналото си, ако ти се отдаде възможност и ако да - какво? - Питаха ме по-нагоре.

Съгласен ли си органите ти да бъдат дарени след смъртта? Ако се случи, че ти да вземеш решение дали да дариш органи на свой близък как би постъпил? - Много се чудя, щото бих се замразил, за да ме върнат към живот един ден. Но трябва да си преценя, някак си, шансовете да се случи такова нещо. А ако е за роднина, може и да се откажа. Засега обаче бих ги дарил, смятам, че е по-вероятно да не се спася с криогеника.

Вярваш ли в свръхестественото? - Не.

Вярваш ли, че извънземни са стъпвали на Земята? - По-скоро мисля, че не са. Не мисля, че има голяма гъстота на интелигентен живот във Вселената и шансът да са кацнали на Земята, дори и да сме планета с интелигентен живот, ми се струва малка.

Какво смяташ, че е заровено в Царичина дупка? - Не се и интересувам. ^^
    фадсфг

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Chacho

Кое е най-безрасъдното нещо, което си правил, а най-опасното за живота ти?

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Chacho

Кое е най-безрасъдното нещо, което си правил, а най-опасното за живота ти?
    Като малък претичвах пред колите в последния момент, за да стресна шофьорите.

Цитирай Първоначално написано от granger
    Чаче,като ти дойда на гости къде ще ме водиш? - По курви, мноо ясно. Всъщност, ше те заведа в рокенрола
    Какво да ти нося като подарък? - Искам неква мноо дива тениска.
    Ще яде ли един Омрял гълъб?Защо? - О, нищо си няам на представа, не са излязли мачовете, не знам за кво стаа на въпрос.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чаче,като ти дойда на гости къде ще ме водиш?
    Какво да ти нося като подарък?
    Ще яде ли един Омрял гълъб?Защо?
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо Чачи ^^

в какво вярваш?
    какво мислиш за атеистите?
    какво значи да си толерантен?
    какво е за теб the unforgiven?
    какво е любовта?
    фен ли си на спорта?
    каква музика слушаш?
    как изглежда идеалното момиче външно?
    ревнив ли си?
    романтичен ли си? кое е най-романтичното нещо, което си правил?
    искаш ли брак?
    добър ли си в леглото?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ооо Чачи ^^

в какво вярваш? - Ми, вярвам, че светът не е илюзия.
    какво мислиш за атеистите? - Адски разнообразни сме.
    какво значи да си толерантен? - Хм... Толерантността винаги съм я виждал като признак на интелигентност и опит. За да си истински толерантен, според мен трябва първо да признаеш, че зависиш от другите и по-често е в твой интерес да гледаш и чуждия интерес. Но за да си толерантен трябва да познаваш чуждата болка, а можеш истински да познаеш чуждата болка, ако я преживееш, затова толерантността опира до опита.
    какво е за теб the unforgiven? - Всеки човек търси прошка от себе си. Когато накрая на живота си предстои сам да се отсъди, в надеждата за мир, смисъл и непреходност, в зависимост от това как е живял и в какво е вярвал ще се определи дали ще я открие тази прошка. Та the unforgiven го свързвам с хората, които не са си тръгнали от този свят така, както желаят.
    какво е любовта? - Един от най-успешните човешки идеали. Но въпреки това, идеал.
    фен ли си на спорта? - Не особено. Харесвам да практикувам, уважавам хората които се занимават с това, понякога харесвам и да гледам, но по-често ми е досадно гледането. Тоест, не съм фен в смисъла на това, че не следя спортове.
    каква музика слушаш? - Рок, пробран метъл, дръм енд бейс, дъбстеп, соул, рага, джаз, класическа, блуз, фънк и отделно имам привързаност към алтернативното, което е друга категория категории.
    как изглежда идеалното момиче външно? - Хм. Наскоро се опитвах да си дефинирам някакъв идеал. Но винаги когато отговарям, си признавам, че съм неспособен да преценя предпочитанията си, обикновено се оспорвам често. Да кажем, че си падам по високи, слаби момичета, със спортна фигура, женствени черти на лицето. И се кефя на алтернативен стил на обличане. Всякакви пиърсинги, татуси, рошави коси, провокативни тениски, каубойски шапки, развлеченост, самоделни аксесоари и т.н. ми грабват окото.
    ревнив ли си? - тце
    романтичен ли си? кое е най-романтичното нещо, което си правил? - Някъде по-нагоре отговорих. Има няколко неща, които може да се определят като романтични постъпки, със сигурност бяха значими, но аз не искам да ги определям така. Тоест, че не е стояла точно романтиката зад жеста. Та ще оставя само ей този. Имаше една мацка, с която, когато излизахме навън, все беше някъде сред природата. Не сме си правили подаръци, щото връзката не предполагаше такива. Рано или късно обаче щяха да прекъснат тия отношения, та затова бях събрал по едно камъче от всички места, на които сме ходили. Накрая й ги подарих в една кутийка, като на всяко имаше залепено листче с мястото, където сме били. Като ги прочете се сети за всяко едно място. Беше добър завършек, останаха само хубавите спомени, без сълзи, без сополи.
    искаш ли брак? - Горе-долу все тая ми е. По-скоро искам, но мога и без брак да мина.
    добър ли си в леглото? - Лол, няма как да знам, не съм спал със себе си. Чувал съм отзиви и в двете крайности. Но не ме и вълнува, не държа да съм добър. Ако съм - окей, хаха.
    садф

Супер фен Аватара на Your.Passion
    http://www.teenproblem.net/forum/sho.../550991-Chacho Какво мислиш за това ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/forum/sho.../550991-Chacho Какво мислиш за това ?
    ааххахахаа

аз мисля, че калпазанката е изревнувала
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Зайче..
    Пробвал ли си нещо друго освен трева?
    Ако да, какво?
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш?
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Пробвал ли си нещо друго освен трева? - Не. Засега нямам желание. Освен гъби, ма още се чудя.
    Ако да, какво? -
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш? - Ми ще се обадя, ама аз досега не съм разпознавал някой от форума ей така случайно по улицата. Само един път се разминах с Megiboom по Красно село, караше колело, подвикнах с едно "хей", ама грам не ме отрази. Може би не ме знае де.
    афсафа

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Пробвал ли си нещо друго освен трева?
    Ако да, какво?
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш?
    същите въпроси :3
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    klimatronik
    Ветеринарна медицина или зооинженерство в Тракийския ли ще учиш? Каква смяташ,че ще ти е реализацията със зооинженерство, ако не в България, то в чужбина? Зооинжинерството е специалност за управление на породи, стада и ферми. Мисля да е нещо в тоя сектор, иска ми се да е бубарство или пчеларство, но все още не съм проучвал каква реализация имат точно тези специализации. С две думи - ще бачкам в селското стопанство.

Зайче..

Пробвал ли си нещо друго освен трева? Никога не съм казвал че съм пробвал дори трева. Да, пробвал съм, и не, друго освен трева не съм. Нямам и желание.
    Ако да, какво? -
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш? Да, ест че бих се обадил. Случвало ми се е, за жалост не винаги посрещнато с ентусиазъм. Но като общо правило - хората са положителни.

Dr. Gregory House

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    klimatronik
    Ветеринарна медицина или зооинженерство в Тракийския ли ще учиш? Каква смяташ,че ще ти е реализацията със зооинженерство, ако не в България, то в чужбина? Зооинжинерството е специалност за управление на породи, стада и ферми. Мисля да е нещо в тоя сектор, иска ми се да е бубарство или пчеларство, но все още не съм проучвал каква реализация имат точно тези специализации. С две думи - ще бачкам в селското стопанство.

[[/B]
    Дай боже, значи ще сме колеги
    И един съвет. Не очаквай наливни знания от университета, ами още от сега си купуваш книгите .. и четеш

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А как би коментирал факта, че нашата държава не се декларира съгласието, а отказа за даряване на органи?
    Изброй няколко свои затвърдени принципи.
    Какво ще предпочетеш - малък, символичен, сантиментален подарък от специален човек или скъп и полезен подарък от някого, когото не уважаваш?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си