sneering

Има ли момичета които пренебрегват външния ти вид и недоходоносната ти реализация,за сметка на интелектуалните схеми които се опитваш да им създадеш с цел флирт? Йок, форевър алоун съм.
И ако има,в каква възрастова група са? Нема бе. И котки нЕма даже.

Deadlock

защо толкова скучно ми отговори? Защото въпросите ти така ме предразположиха.

ledenakrasota

Харесваш ли животните? Имал ли си домашен любимец и какъв? Имал съм мега много животни. Рибки, гълъби, врабчета, папагали, гущери, раци, змии, хамстери, жаби, паяци, пеперуди, богомолки, индийски пръчици. Да, обичам животните. Затова записвам висше свързано с тях.
Дразни ли те днешната младеж? С какво? Да. С желанието си да порастнат бързо, с идеята да имаме 1000 права и никакви отговорности, с купуването на всякакви джаджи, които не им трябват, изискват поддръжка, която младежите не осигуряват а родителите им. С кофти отношението към приятелите си и половинките си. Говоря генерално.
Имаш ли баби и дядовци? Какви житейски уроци ти дават? За съжаление и от двете страни са починали. Помня последно Баба ми по майчина линия. Учеше ме на смирение и добронамереност винаги.

Kaena Smith

Считаш ли самоубийството за грях? Защо? Да. Защото животът, който ти е даден не е твоя собственост. Това е може би единственото нещо, което си получил даром и няма как да изкупиш. Нечестно е да се разпореждаш с нещо, което не е твое, и ти е дарено с любов.
Oтблъскват ли те "намръщените" лица? Не, просто ги избягвам.
Защо се окачествяваш с орлите? Орлите са скритите регулатори в природата. Те летят високо, забелязват доста неща, но не се намесват навсякъде. Патрулират по голяма територия и са свободни. Намесват се когато е нужно.
В кое митологично същество би се превърнал,ако имаше възможност? Най-вероятно в дракон или сирена.
Kои са другите ти любими митологични същества(освен дракона) ? Минотавър, сирена, харпия.
Считаш ли хомосексуалността за нещо нередно/неестествено,болест т.н. ? Считам го за ненормално и ненужно за подкрепа или толериране.
Любим български филм. Мисия Лондон. Не съм гледал по-старите филми, знам срамно е.

Ти беше едно време с аватар на латимерия, нали?

Glamour92

Кой е въпросът,който искаш да ти зададат? А има ли въпрос,на който не би отговорил публично за нищо на света? От кой потребител (не) би искал да получиш въпроси? Няма конкретен въпрос който искам да ми зададат. Като по общо - бих искал да ми задават въпроси, над които мога да се замисля и мога да напиша нещо смислено. Въпроси изискващи едносричен отговор са ми леко противни. След като съм се хванал на хорото - няма въпрос, на който не би х отговорил. Може би бих премълчал определени детайли, но ще удостоя с отговор всеки въпрос, който ми се зададе. Бих искал да получа въпрос от Пантерата, другите от които исках вече са писали. Всеки е свободен да зададе въпрос. Не бих пренебрегнал никой. Няма потребител, който ще игнорирам.

Бухал или гълъб? Защо? Ако някой ден на откачен учен му хрумне да създаде хибрид между двете птици,какъв ще е резултатът? Трябва ли човечеството да се занимава задълбочено с генно инженерство? Представи си,че науката напредне достатъчно в тази област- кой е най-добрият и най-лошият сценарий,който си представяш да се разиграе като следствие от това? По скоро бухал. Конфигурацията би била доста интересна. Това ще е интелигентно животно, което може да разнася писма и съобщения, на далечни разстояния без да има нужда да бъде упътвано, или хранено и няма да зависи от осветеността на средата. Ще се ориентира еднакво добре и денем и нощем. Ще е тихо, бързо и евтино. Което като се замисля е идеално за И шпионин или наемен убиец. Дали трябва... ами би било добре. Все пак вярвам че в бъдеще ще има киборги. За момента роботиката е достатъчно напреднала, остава да се задълбочат познанията по генно инжинерство за да може да се създават точно съществата, които ни трябват. И преди да възроптае някой - ин-витрото е легално, клонирането на животни също, всякакви телесни модиификации отново. Най-добрия сценарий би бил отглеждане в домашни условия на тъкани, органи и дори цели системи за хора в нужда. Пренасяне на спомени, преживявания, безсмъртие. Най-лошия би бил неизлечими болести, смъртоносни животни предназначени з амасово унищожение, биотероризъм с бактерии и вируси, хора бомби, радиоуправляеми хуманоиди.

Би ли се занимавал с хуманна медицина? Защо? Не. Смятам че по света има прекалено много идиоти и хора, които не заслужават да живеят. А ако техния живот зависи от мен по една или друга причина, неизменно би се обадила личната ми справедливост. А това ще е наказуемо за жалост.

Ако напишеш книга,как ще се казва тя? Жанр? Би ли искал да се превърне в бестселър или предпочиташ шепа хора да разберат смисъла й? Заглавието е най-малкия проблем. Приключенска с крими елементи. Ще е написана разбираемо за широката публика, между редовете обаче ще има вмъкнати елементи, достъпни само за шепа хора.

"Изрецитирай" ми стихотворение,което е успяло да те развълнува по някакъв начин.

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО

Когато си на дъното на пъкъла
Когато си най тъжен и злочест
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез
Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни
Трънлив и зъл е на живота ребуса
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си
Единствено така ще го решиш.

Д. Дамянов

Какво си представяш,когато чуеш думата "гъдулка" ? xDD Че някой гъделичка друг някой.
С какво се римува "мандолина" ? А "провокатор" ? Евелина, трактор

За или против кърменето на обществени места? Защо? Нямам против. Естествена нужда е, от която не бива да се срамуваме. Би било много много двойнствен стандарт ако кърменето на обществени места се гледа с неодобрение, но разголените жени с деколтета до пъпа или по надолу се гледат с оплезени езици.
Как щеше да изглежда светът ти,ако мъжете също можеха да раждат? Съвсем по същия начин. Мъжете щяха да си намират оправдания за да не раждат, защото самото изживяване е прекалено болезнено и силно за нашата психика. Говоря общо. Би било добре, поне да има симулатор или нещо.. чрез което мъжете да могат да изпитат всички усещания, които жените изпитват.

Mother of randomness. Айде. Айде до следващия път