.
Отговор в тема
Страница 30 от 51 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1267
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Защо сама поиска да седнеш на стола? - Защото поисках. Видях и хора, които отдавна не бях чувала и се включих във въпросите.
    Смяташ ли, че си интересна личност? - Всеки човек е една непрочетена книга. Моята книга сама по себе си е една от многото. За едни ще бъде интересна, а за други не, което не ме вълнува никак.
    Политически ориентирана ли си? -Имам някакво мнение и възгледи. Колко са верни, не мога да кажа. Смятам, че всеки трябва да се интересува от политика, ако мисли за доброто на страна си.
    Оцени интелектуалните си способности по десетобалната. - 9
    Имаш ли някакви по-специални умения/таланти? - Памет. Полиглот съм. Сричах на 5. Музикална съм. Рисувах. Все още имам пластика. Добър психолог от малка, но вече не е интересно, защото пораснах. :Д
    Има ли благородна лъжа? - Лъжата си е лъжа.
    ттт
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Помниш ли кои са Курт, Докс и Заберган? - За Ивайло свинаря ли ми говориш? Курт означава вълк на старобългарски.
    Остава ли ти време и желание да свириш? - Свиря само на пианото, но много ме болят ръцете и се пресилвам. :Д
    Доволна ли си от университета и намери ли си посока? Ако да - каква? - Много съм доволна. Посоките се оказаха доста. Свързани са и ми е лесно, но трябва да бъде едно. Единият вариант е свързан с литературата, другият с по-изследователска дейност. Имам мераци и за чужди страни, но се появяват още няколко неща свързани с писане и творческа дейност. Та доста големи изкушения има. Имам още две години, които имам намерение да оползотворя пълноценно.
    Докъде докара джудото? Луканова ме е запомнила и началото на миналия октомври ме викна на ходя в групата за напреднали, но тогава нямах време за спорт. Тренирах вкъщи. Сега ще запиша фехтовка.
    Кой е най-големият ти план за близките 3 месеца? - Да отида на спа във Велинград. Да прочета каквото ми остава, за да си освободя семестъра и да си намеря удобна работа.
    В последно време животът ти се ориентира към динамика или покой? - От няколко месеца съм в динамичен покой. :Д
    Напиши ми кратка историйка за зеленият елен Милчо от Фучащата поляна. [B] Било лято. Фучащата поляна била пълна с елени и крави. Милчо, зеленият елен, видял старата мома еленка Пенка, която имала тайна връзка с мъжа на кравата Милка. Тъй като знаел за тайната афера, решил да изнудва момата за "кекс". Тя го отрязала. Той отишъл при кравата Милка и й разкрил всичко за изневярата на мъжа й. От големия шок й спряло млякото. От тогава до днес нашите децата консумират шоколадите с мляко на прах и ГМО стафиди и лешници. :Д
    Давам ти 200 хил. лева и заръката да ги изхарчиш за 3 дена. Къде ще отидат? - Ще си купя жилище.
    жжж
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Не видях.. къде са тия три промени в образованието ? Уволненията, новите лица и коренната модернизация.
    Здрасти. - Бау!
    Първите три свестни филма, които се сетиш ? - "Легенди за страстта", "Седем години в Тибет" и един индийски с Ашвария Рай, но не се сещам името. Исторически е.
    Красива ли си ? - Да!
    Кое не ти се получи при журналята ? - Нищо. Просто не ми хареса.
    Какво е небето ? - Безкрайно.
    Кога се става жена ? - Когато станеш майка.
    Кви са тия препоръки...? Мафиотска структура ! - нз
    Сформирай изречение с твои пет любими думи, дори да е изчанчено...? - Яж, обичай, усмихвай се, прощавай, обичай!
    нннн

Град
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    От 0 до 273, колко ледена е красотата ти ? - Баба Яга по бански си представи и ще разбереш. :Д
    Ако аз съм водолей, баба ми е везни, а дядо ми носорог, защо майка ми слага толкова сол на салатата? - За да те отрови.
    Ще дариш ли трупа си на медицинския във Варна, за да се обучават бъдещите лекари на БЕГЕ ? - Дарявам само органи за трансплантация.
    ввв

Мега фен Аватара на pandabear
    защо 9?
    твоята книга с твърди корици ли е?
    любим цитат oт "V for Vendetta", защо точно той?
    какво мислиш за Гьоте?
    а за Сократ?
    с кой от двата би се срещнала сега и какво би му казала?
    Последно редактирано от pandabear : 08-03-2013 на 11:58

Град
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    защо 9? - защото човек се развива цял живот.
    твоята книга с твърди корици ли е? - Зависи от издателя.
    любим цитат oт "V for Vendetta", защо точно той? - "Creedy: -Why won't you die?
    V: -Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, mr. Creedy. And ideas are bulletproof." Защото идете са вечни.

какво мислиш за Гьоте? - Мисля, че с Бетовен са близнаци.
    а за Сократ? - Класик.
    с кой от двата би се срещнала сега и какво би му казала?- С никого от двамата, но бих се срещнала с Да Винчи.
    в

Град
    Отговаряш по-елементарно и предвидимо и от участничка в конкурс за красота. Очакваше се, че след като заяви сама желание, би следвало да имаш какво да кажеш.

Предлагам за следващия стол да има отново конкурс. Готова съм да номинирам интересници.
    Всеки с мнението си.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Без да коментирам чувството ти за хумор, искам да те питам нещо което някак си ме обърква.

Tова не означава ли, че си почти на предела на развитието си

Какво мислиш за ЕРП-тата ?
    А за еврозоната? Мястото на България спрямо нея?
    n00bs

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако на улицата намериш ранено кученце какво ще направиш?
    Имаш ли някакви фетиши.
    А обвързана ли си ?
    А що?
    Любим автор ,книга,герой от книга?
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    Предлагам за следващия стол да има отново конкурс. Готова съм да номинирам интересници.
    Аз предлагам да има няколко стола.. в различните раздели.. и ти да си на тоя в раздел С**с.

Мега фен Аватара на pandabear
    аз предлагам ти да сядаш и това е което, ще ми е приятно да поразпитам едно 12-годишно хлапе ((((((:

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отговаряш по-елементарно и предвидимо и от участничка в конкурс за красота. Очакваше се, че след като заяви сама желание, би следвало да имаш какво да кажеш.

Абсолютно съм съгласна и с двете.

Град
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Без да коментирам чувството ти за хумор, искам да те питам нещо което някак си ме обърква.

Tова не означава ли, че си почти на предела на развитието си. - не! Десетобалната система на малкия процент, който използваме от мозъка си. Примерно необходимото ти знание за живота и нравственото ти развитие. Така или иначе цял живот трябва да го прилагаш на практика. Правиш грешки. Това са уроци. Един урок се повтаря, докато не се научи. Усвоил си и си разбрал нещо, което си смятал, че си разбирал преди, но сега гледаш на него под друг ъгъл. Може да виждаш хилядите гледни точки. Различните решения на даден проблем и перспективите на развитие. Всеки уж знае как да постъпи в конкретна ситуация, но не го прави. Някои знания ще бъдат усвоени, а други не.

Какво мислиш за ЕРП-тата ? - Ако се занимавах с маркетинг и разни предприятия, щях да разбирам нещо и съответно да имам някакво мнение по въпроса.
    А за еврозоната? - Не бих искала да приемаме еврото и после да фалират някои държави, на които после ние да плащаме. Случаят с Гърция ме плаши.
    Мястото на България спрямо нея? - Представям си цифрите на заплатите ви в евро на фона на останалите държави и до там. :Д
    ггг

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Всъщност през март месец 2012, Борисов подписа догов по силата на който, ако Гърция фалира България ще плаща. Както и ние ако фалираме, ще плащат за нас.
    n00bs

Град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако на улицата намериш ранено кученце какво ще направиш? - Ще се обадя на приятел, който си търси нов домашен любимец.
    Имаш ли някакви фетиши. - Мъже с катинарчета.
    А обвързана ли си ? - не.
    А що? - Защото не искам да се обвързвам.
    Любим автор ,книга,герой от книга? - Оскар Уайлд и Джейн Остин. Людмила Филипова. "Портретът на Дориан Грей". Борис от "Война и мир".
    к

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тва ако не е комплимент

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ?
    Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ?
    Какво трябва да притежава интересния човек ?
    Високомерна ли си ?
    Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен.
    Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли..

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Людмила Филипова
    защото?

Мега фен Аватара на 102
    Да, щото ме дразниш и искам да ти задавам вулгарни въпроси.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да, щото ме дразниш и искам да ти задавам вулгарни въпроси.
    Чудя се, има ли човек в този форум, който да не те дразни? /Не е заяждане...просто питам. /

Към ледената:
    Малко по-общи ще са въпросите, че не ми се занимава много точно в момента.
    Опиши се с три думи.
    Как се казваш, всъщност?
    Коя зодия си?
    Имат ли някакво значение зодиите за теб?
    Какъв би искала да е човекът до теб? /характер, не зодия /
    Това е засега.

Мега фен Аватара на Chacho
    Опиши тема във форума, която се е превърнала в 40 страници спор между Violenza, Blab и 102. Обобщи позициите на тримата в спора и заеми страна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Чудя се, има ли човек в този форум, който да не те дразни? /Не е заяждане...просто питам. /
    Да, ти. Въпреки, че след този ти коментар.. вече не съм толкова сигурен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да, ти. Въпреки, че след този ти коментар.. вече не съм толкова сигурен.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Опиши тема във форума, която се е превърнала в 40 страници спор между Violenza, Blab и 102. Обобщи позициите на тримата в спора и заеми страна.
    подстрекател!

българска филология?
    мнение за литературната критика в България?
    на културната журналистика изобщо?
    какво е мястото й в съвременната (местна, национална и по-широка - европейска и световна) действителност?
    ако беше във ФЖМК, какъв профил? защо? интереси в полето?
    направи блиц анализ (личен или обективен, по желание) на настоящата медийна картина у нас.
    какви медии следиш? или по-тясно (че чиста медия, знаем, няма) - кои предавания, колонки, сайтове, блогове, етц. предизвикват интереса ти?
    имаш ли мнение за Жоро Тошев?
    а пример за добър (е, сега, в полето си, по твоите лич(ност)ни разбирания) журналист?
    какви липси регистрираш у нас най-общо в културния сектор?
    виждаш ли проблем в колосалния брой зрители на формати като "Къртицата" (примерно, че е прясно)? ако да, на какво се дължи той според теб? може ли да бъде разрешен и ако да, как?
    можеш ли да си представиш културно медийно издание (независимо от формата му), което да задържа масов интерес към себе си? (у нас, разбира се) как изглежда то? какво съдържа? език, формат, начин на разпространение и т.н.

//после може пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си