.
Отговор в тема
Страница 36 от 51 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1267
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Книги,научни статии, енциклопедии и тн Книги чета доста, научни статии рядко ми привличат вниманието, писнало ми е от статии, тва работех до преди няколко дена.... енциклопедии мразя.
    Кои са предметите, без които не можеш? Замислих се, май няма такива. Ключ, за да се прибера в нас...? ОоО, сетих се ! Бутилки !
    Какво си учил/учиш? В даскало учих английски и руски, във второто даскало учих френски и информатика, в първия факултет - нещо малоумно, забравил съм го вече.. дори не помня факултета (ФНПП) кво значи.. ся уча журналистика, но смятам магистратурата да ми е далече от сичките тия.
    Какво може да те накара да изтриеш някого от живота си? Много лесно мога да го направя тва, ама не се сещам с какво може да ме провокира някой. Сигурно ако намразя някого, ама до сега не съм срещал достоен за омразата ми. Както споменах, не искам даже да поздравя хората от старата ми групичка.. само за тва се сещам, сори
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    102 Ако непознат човек те помоли , ще му направиш ли една съвсем малка услуга,която няма да ти коства никакви грижи? Според настроението, по-скоро да. Не искай ти да си следващия на стола, щото вече съм решил да е pandabear, ако няма пак "конкурс"....
    М

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    М
    хахха, как знаеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    klimatronik, айде да се поспреш малко със спама.

102, кажи си: зодия, асцедент, луна, планети и домове.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на pandabear
    кажи ми, защо този аватар?
    верно ли си 'супер фен' на форума?
    бил ли си на някога на форумна среща?
    посещаваш ли други форуми?
    защо смяташ, че хората са неискрани в радостта си на рождения ти ден?
    как се казваш?
    топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ над 100?
    топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ под 100?
    приятелката ти знае ли, че пишеш в този форум?
    би ли й станало неприятно, ако разбре, че се сваляш с някакви рандом женички от форум въобще?
    колко точно си властен?
    опиши се, цялостно:
    би ли издържал без секс 1 година?
    ако ти дават 200хил., за да целунеш мъж, би ли го направил?
    ако ти дават 400хил., за да чукаш мъж, би ли го направил?
    ако ти дават 600хил., за да те чука мъжм, би ли го направил?
    какво не би направил за любовта?
    протестираш ли? за какво?
    какво е по-добре: да си сериозно и щастливо обвързан или щастливо неовързан, защо?
    филм, в който главната роля ти приляга най-много е:
    какво ти е мнението за пандите??
    не мислиш ли, че достатъчно богитите хора трябва да имат право да си отглеждат панда??
    какво ти е мнението за мен?
    ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш?
    добър баща ли ще си, защо?
    ще наложиш ли мнението си за избор на име?
    трябва ли да продължавам с дебилните ми въпроси?
    Последно редактирано от pandabear : 08-07-2013 на 14:07

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Освен коз, някви други неща взимал ли си? (Какво, колко) ?
    Арестували ли са те? ( за какво)
    Как се справяш с тъпите хора?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Мразя те. Зодия: Скорпион, Асцедент: Рак, Луна: Телец, Слънцето ми е в 6-ти дом, Луната в 11-ти, Планетите ми са Меркурий в Скорпион, Венера във Везни, Марс в Овен, Юпитер в Близнаци, Сатурн в Козирог, Уран в Стрелец, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион, Хирон в Рак и Марс ми е в Овен. Мразя те.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Мразя те. Зодия: Скорпион, Асцедент: Рак, Луна: Телец, Слънцето ми е в 6-ти дом, Луната в 11-ти, Планетите ми са Меркурий в Скорпион, Венера във Везни, Марс в Овен, Юпитер в Близнаци, Сатурн в Козирог, Уран в Стрелец, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион, Хирон в Рак и Марс ми е в Овен. Мразя те.
    Мухахахахах, успях!

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш?
    Би ли предложил брак на приятелката си в така създалата се ситуация?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен

А ти що премахна Ива толкова бързо от горещия стол без мое позволение?

Град
    пространството на Дисе
    Пак ли си прекалил с псилоцибина?

Още един пост не по темата и те шутирам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов.
    Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I.
    Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин.
    Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов.
    Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I.
    Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин.
    Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб.
    забелязвам тенденциозност във въпросите ти
    поради що?

@klimatronik, аз свалих Ива от стола, не калпазанката.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    кажи ми, защо този аватар? От една книга е, мисля че Ехо Парк. Пристрастен съм към Майкъл Конъли, но Ехо Парк не ми е любимата негова книга. Този аватар, защото най-добре ме описва.. вътрешно.
    верно ли си 'супер фен' на форума? Абсурд, ако ми кажеш как да го махна.... Не съм фен на нищо.
    бил ли си на някога на форумна среща? Не, смятам го за тъпо, ама бих отишъл.. що не.. Смятам го за тъпо, щото не обичам тия неща по интернет да стават.. запознанства.. любови..
    посещаваш ли други форуми? Не.
    защо смяташ, че хората са неискрани в радостта си на рождения ти ден? Смятам, че повечето хора са неискрени по принцип на рождените дни.. балове.. специално определени веселби.. аз предпочитам да го почувствам пред това да ми е определено кога да се забавлявам.
    как се казваш? Мирослав.
    топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ над 100? Мразя го тва АйКю ! Никога не ме е интересувало, ама да видим.. Chacho, LadyDi, pandabear, psychopath, Blab, kalpazanka, Violenza. Ooops.
    топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ под 100? Мразя IQ ! Не искам да засягам никои, не мисля че има крайно глупави във форума.
    приятелката ти знае ли, че пишеш в този форум? Знае и не е много очарована от това.
    би ли й станало неприятно, ако разбере, че се сваляш с някакви рандом женички от форум въобще? Едва ли, щото знае че не бих го направил. Тва не значи, че не си харесвам някои потребители.. любопитни са ми, чудя се какви момичета/жени има зад никовете и така....
    колко точно си властен? Не знаех, че съм властен.. ако това, че рядко ми пука ми дава няква власт.. дава ми, нали ? ХАхах. Значи съм доста властен.
    опиши се, цялостно: ОФ ! Хаха. 1.80, 70 кила, нормална коса (имам, хаха).. сичко си имам... кафяви ли са ми очите, не знам.. кестеняви... или тва беше за коса... Кафяви очи... харесвам си структурата на тялото.... и май е тва...?
    би ли издържал без секс 1 година? Едва ли.. НЕ !
    ако ти дават 200хил., за да целунеш мъж, би ли го направил? Лева/Евро ?! Сигурно.. да. Ужас.
    ако ти дават 400хил., за да чукаш мъж, би ли го направил? Не.
    ако ти дават 600хил., за да те чука мъжм, би ли го направил? Не.
    какво не би направил за любовта? Ако любовта е като тази по филмите.. ВСИЧКО.
    протестираш ли? за какво? Ходих два пъти на протеста, ама щото ме викнаха приятели.. да се помотаме. Иначе съм За протестите, но не и тия сегашните.... колко дена станаха.. нищо не се случва, за мен тва не е протест. Е са бих протестирал пред Топлофикация, да им еба майката тъпа.. пет дена без топла вода.. и даже не ни известиха.. помаци !
    какво е по-добре: да си сериозно и щастливо обвързан или щастливо неовързан, защо? Сериозно и щастливо обвързан разбира се.. ама то има ли такова нещо...? Ако има, защото от известно време се хващам, че искам семейство, дом.. приравнявам го със сериозно и щастливо обвързан.
    филм, в който главната роля ти приляга най-много е: Е тва е въпрос.... Боен Клуб.. бахти самонадеяното....
    какво ти е мнението за пандите?? Много са сладки, бих искал да си имам една вкъщи, а ако говорят щеше да е.... Абе плюшени мечета за пораснали !
    не мислиш ли, че достатъчно богатите хора трябва да имат право да си отглеждат панда?? Кво ги спира, закон ли...?
    какво ти е мнението за мен? Мнението ми е.. харесвам те, доколкото мога да преценявам по текст.. харесват ми въпросите ти, обичам да те чета.. представям си няква премерена мадама, със специално чувство за хумор.
    ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш? И преди ми го е казвала, не бях треснат като по филмите.. и ся няма да съм. Ей, представи си верно тва.. повече ще съм треснат, че си познала минутите, хАХаХ.
    добър баща ли ще си, защо? Надявам се да съм. Да. Защото имам нагледен пример как не трябва да се държи един баща.
    ще наложиш ли мнението си за избор на име? Тва са неща, които преди да се случат няма как да се знае.. По принцип не си налагам мнението, а го споделям.. и обикновено става моето..... ?_?
    трябва ли да продължавам с дебилните ми въпроси? Трябва малко по-предразполагащи към разтягане на дъвки. Много ми се искат такива. Не са ти дебилни въпросите, ама ти тва го знаеш.
    М

Мега фен
    102... Искаш ли да пуснем калпазанка на тигрите?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Освен коз, някви други неща взимал ли си? (Какво, колко) ? Май не. Като малък смърках няколко пъти, детски истории.
    Арестували ли са те? ( за какво) Не са. Викаха ме в полицията при един бой, ако се брои.... всъщност ме закараха, хаха.
    Как се справяш с тъпите хора? По принцип ги игнорирам и им показвам че не ми пука за тях, ако ме подразнят ги унижавам. Всъщност според настроението, понякога ги ебавам за кеф, дори и да не ме дразнят.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Мухахахахах, успях!

Би ли предложил брак на приятелката си в така създалата се ситуация? Ще мисля за други работи....
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кажи ми 10 неща, които Ivaaaa не знае за Бойко Борисов. Не знае, че си даваше цялата заплата за благотворителност, не знае че докато е премиер е и картотекиран играч в професионален футболен отбор, не знае с какво си изкарва прехраната, не знае от кой български футболен отбор е, не знае от кой чуждестранен футболен отбор е, не знае, че господин Борисов казва че е каратист, а никой друг не го казва. Не знае, че със Станишев си правят срещички, не му знае второто име, не му знае килограмите, също така не съм сигурен дали знае изобщо кой е Бойко Борисов....
    Кажи ми 5 неща, които kalpazanka не знае за Цар Симеон I. Не знае, че е играл билярд в тронната зала, не знае че има наследници до наши дни, не знае че Цар Симеон е първия владетел седнал на Трона от Игра на тронове. Не знае, че Цар Симеон е тролвал във форума на Византия. Не знае кой е Симеон Едно !
    Кажи ми 2 неща, които LadyDi не знае за стереотипния българин. Това уви е невъзможно.....
    Кажи ми 1 нещо, което те е страх родителите ти да разберат за теб. Как се отнасям с жените.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    102... Искаш ли да пуснем калпазанка на тигрите? И на лъвовете.
    М

*за въпроса с пандите, защитен вид са и затова не може да си отглеждаш* сад. сад. сад. светът щеше да бъде едно по-хубаво място, ако не беше така.

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси?

Мега фен Аватара на 102
    *за въпроса с пандите, защитен вид са и затова не може да си отглеждаш* сад. сад. сад. светът щеше да бъде едно по-хубаво място, ако не беше така.

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси? Не искам да съм успял журналист, не искам да съм журналист. Ами Майкъл Джордан ще ми е интересен, дано не е изкукал до тогава. Защото за мен е най-великият спортист живял някога. Ще го проведем в парка на имението му, за да му е комфортно. Въпросите ще са такива, на които аз знам отговорите, но искам и други хора да ги чуят.
    М

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

в бъдещето сме. ти си успял журналист, работещ в Си Ен Ен. трябва да си избереш личност, която да интервюираш. коя ще е тази личност? защо точно тя? къде ще проведеш интервюто? какви ще бъдат точните въпроси?
    а аз питам:
    Ако можеше да се срещнеш с някоя личност, без значение известна или не, жива или мъртва, измислена или реална, кой/коя щеше да е? (не се ограничавай само с реални хора, може да са образи от книги/филми)
    Ако можеше да го/я попиташ само един въпрос, какъв щеше да е?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

защо учиш журналистика?
    какво всъщност желаеш да учиш, защото по отговора на въпроса ми разбрах, че не ти е особено приятно и забавно да учиш по тази специалност?
    разкажи ми за най-голямата ти мечта и какво би направил, за да я осъществиш.
    при евентуална Трета световна, как ги виждаш нещата?
    в коя епоха би се върнал и защо?
    представял ли си си бъдещето без човека до теб? какво е то?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    а аз питам:
    Ако можеше да се срещнеш с някоя личност, без значение известна или не, жива или мъртва, измислена или реална, кой/коя щеше да е? (не се ограничавай само с реални хора, може да са образи от книги/филми)
    Ако можеше да го/я попиташ само един въпрос, какъв щеше да е? Ахмед Доган. "Каква е истината за българския преход ?"
    М

Мега фен Аватара на 102
    защо учиш журналистика? Защото, който не знае какво да учи.. учи журналистика, хаха.
    какво всъщност желаеш да учиш, защото по отговора на въпроса ми разбрах, че не ти е особено приятно и забавно да учиш по тази специалност? Нещо с изкуство, имам някои идеи, но не искам да ги споделям. Журналистиката ми е интересна, просто не искам да се занимавам с това.
    разкажи ми за най-голямата ти мечта и какво би направил, за да я осъществиш. Искам да не съм никой. Мечтая да съм някой.
    при евентуална Трета световна, как ги виждаш нещата? Не смятам, че ще има, ама ако има.. ще взривят цялата планета... катастрофални ?
    в коя епоха би се върнал и защо? Рицарско време, средновековие ли се нарича ? Не защо, а кой бих искал да съм.. ЛАНСЕЛОТ.
    представял ли си си бъдещето без човека до теб? какво е то? Много неща си представях в последния месец.. мрачно и облачно, с изгледи да се подобри. Много тъп отговор, хаха.
    М

ама, нали искаше да разтягаш, деее...
    какво ще рече 'някой' за теб?
    защо мислиш, че си 'никой', самият факт, че си важен за някого не те ли прави автоматично 'някой'?
    каза, че искаш да създадеш семейство, колко точно си сигурен, че си готов да поемеш такава отговорност в момента?
    а попринцип отговорен човек ли си?
    колко често лъжеш?
    хм..не знам дали правя грешка с този въпрос, но какъв е образът на лошия баща през твоите очи?
    а на перфектния?

едит: защо точно ЛАНСЕЛОТ? не ми се вярва, че би се отдал на отшелничество както той, но все пак...би ли? ;д
    Последно редактирано от pandabear : 08-07-2013 на 16:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си