Първоначално написано от
pandabear
кажи ми, защо този аватар? От една книга е, мисля че Ехо Парк. Пристрастен съм към Майкъл Конъли, но Ехо Парк не ми е любимата негова книга. Този аватар, защото най-добре ме описва.. вътрешно.
верно ли си 'супер фен' на форума? Абсурд, ако ми кажеш как да го махна.... Не съм фен на нищо.
бил ли си на някога на форумна среща? Не, смятам го за тъпо, ама бих отишъл.. що не.. Смятам го за тъпо, щото не обичам тия неща по интернет да стават.. запознанства.. любови..
посещаваш ли други форуми? Не.
защо смяташ, че хората са неискрани в радостта си на рождения ти ден? Смятам, че повечето хора са неискрени по принцип на рождените дни.. балове.. специално определени веселби.. аз предпочитам да го почувствам пред това да ми е определено кога да се забавлявам.
как се казваш? Мирослав.
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ над 100? Мразя го тва АйКю ! Никога не ме е интересувало, ама да видим.. Chacho, LadyDi, pandabear, psychopath, Blab, kalpazanka, Violenza. Ooops.
топ 5 на потребителките и потребителите, които мислиш, че имат IQ под 100? Мразя IQ ! Не искам да засягам никои, не мисля че има крайно глупави във форума.
приятелката ти знае ли, че пишеш в този форум? Знае и не е много очарована от това.
би ли й станало неприятно, ако разбере, че се сваляш с някакви рандом женички от форум въобще? Едва ли, щото знае че не бих го направил. Тва не значи, че не си харесвам някои потребители.. любопитни са ми, чудя се какви момичета/жени има зад никовете и така....
колко точно си властен? Не знаех, че съм властен.. ако това, че рядко ми пука ми дава няква власт.. дава ми, нали ? ХАхах. Значи съм доста властен.
опиши се, цялостно: ОФ ! Хаха. 1.80, 70 кила, нормална коса (имам, хаха).. сичко си имам... кафяви ли са ми очите, не знам.. кестеняви... или тва беше за коса... Кафяви очи... харесвам си структурата на тялото.... и май е тва...?
би ли издържал без секс 1 година? Едва ли.. НЕ !
ако ти дават 200хил., за да целунеш мъж, би ли го направил? Лева/Евро ?! Сигурно.. да. Ужас.
ако ти дават 400хил., за да чукаш мъж, би ли го направил? Не.
ако ти дават 600хил., за да те чука мъжм, би ли го направил? Не.
какво не би направил за любовта? Ако любовта е като тази по филмите.. ВСИЧКО.
протестираш ли? за какво? Ходих два пъти на протеста, ама щото ме викнаха приятели.. да се помотаме. Иначе съм За протестите, но не и тия сегашните.... колко дена станаха.. нищо не се случва, за мен тва не е протест. Е са бих протестирал пред Топлофикация, да им еба майката тъпа.. пет дена без топла вода.. и даже не ни известиха.. помаци !
какво е по-добре: да си сериозно и щастливо обвързан или щастливо неовързан, защо? Сериозно и щастливо обвързан разбира се.. ама то има ли такова нещо...? Ако има, защото от известно време се хващам, че искам семейство, дом.. приравнявам го със сериозно и щастливо обвързан.
филм, в който главната роля ти приляга най-много е: Е тва е въпрос.... Боен Клуб.. бахти самонадеяното....
какво ти е мнението за пандите?? Много са сладки, бих искал да си имам една вкъщи, а ако говорят щеше да е.... Абе плюшени мечета за пораснали !
не мислиш ли, че достатъчно богатите хора трябва да имат право да си отглеждат панда?? Кво ги спира, закон ли...?
какво ти е мнението за мен? Мнението ми е.. харесвам те, доколкото мога да преценявам по текст.. харесват ми въпросите ти, обичам да те чета.. представям си няква премерена мадама, със специално чувство за хумор.
ако приятелката ти след 20мин. и 43сек. ти каже, че е бременна, как ще реагираш? И преди ми го е казвала, не бях треснат като по филмите.. и ся няма да съм. Ей, представи си верно тва.. повече ще съм треснат, че си познала минутите, хАХаХ.
добър баща ли ще си, защо? Надявам се да съм. Да. Защото имам нагледен пример как не трябва да се държи един баща.
ще наложиш ли мнението си за избор на име? Тва са неща, които преди да се случат няма как да се знае.. По принцип не си налагам мнението, а го споделям.. и обикновено става моето..... ?_?
трябва ли да продължавам с дебилните ми въпроси? Трябва малко по-предразполагащи към разтягане на дъвки. Много ми се искат такива. Не са ти дебилни въпросите, ама ти тва го знаеш.