.
Отговор в тема
Страница 41 от 51 ПървиПърви ... 31373839404142434445 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Каза ,че желаеш да учиш в Холандия, има ли нещо,или някой,което може да те разубеди ,или да те накара да останеш тук? Често се замислям над това, колко трудно се идържа студент в чужбина. Ясни са ми тези неща, защото брат ми завърши бакалавър, в Англия, а скоро заминава за магистратура в Холандия. Мисълта, че може би ще съм в тежест на финансите в семейството малко ме мъчи, но ще се постарая да помагам с каквото мога. Друго не знам какво би ме спряло, може би огромна привързаност към определен човек, ако имах до себе си, но за сега нямам такъв. Не знам, наистина, всичко е възможно да се случи за една година.
    Как най-добре си почиваш? На риба с брат ми, седнала на столче с изстудена бира до мен и книга в ръка.
    12 клас ли ще си , къде и какво учиш? Уча в обиковена гиманзия. Профилът ми е математика и физика с широко изучаване на английски и испански. До преди месец-два, извън даскало, ходех на курсове по латински, просто така, защото ми беше супер интересно.
    Мислила ли си за смъртта? Страх ли те е от нея? Мислила съм, страх ме е и не ми се умира преди да съм прегърнала жива панда.
    А вярваш ли в живот след смъртта? Не.
    Какво ще направиш,ако гаджето ти ти подари панда? Хипотетично ,де, и плюшена падна, или нещо пандово Няма ли да е прекалено очевидно и неизискващо по-дълбоко познаване? Супер мило ще ми стане, разбира се. В това отношение, може би съм малко предвидима, да ;д. Но важно е и начинът, по който ще ми се поднесе пандовото нещо ;д веднъж един симпатяга беше купил обикновено малко плюшено мече и сам го беше боядисал в черно и бяло, определено ме зарадва доста.

Любими потребители? Oбичам да чета Chacho, теб, 102 и AnarchyBoy. Симпатични са ми още няколко потребители, но не предизвикват чак такъв интерес, че да влезнат в графа 'любими'.
    zxc
    Последно редактирано от pandabear : 08-12-2013 на 16:17

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Преди малко видях същото като твоето куче. Да ти е живо и здраво! <3
    Би ли живяла в къща с много животни? Какви ще бъдат те като порода и бройка?
    Опиши домът , в който смяташ да живееш самостоятелно след време. Апартамент или къща? Ще има ли голяма тераса?
    Би ли живяла навън и къде?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Преди малко видях същото като твоето куче. Да ти е живо и здраво! <3 Благодаря ;3
    Би ли живяла в къща с много животни? Какви ще бъдат те като порода и бройка? Бих се справила най-много с две-три кученца. Не мисля, че ако са повече, ще успея да се грижа както си трябва за тях. За породата, любими са ми Голдън ретривър и Лабрадор ретривър. Освен кученца, бих си гледала и порче, бяло.
    Опиши домът , в който смяташ да живееш самостоятелно след време. Апартамент или къща? Ще има ли голяма тераса? Къща. Със сравнително голям двор, за да си направя прекрасна градина. Да си имам хамак и всякакви декоративни красиви нещица. И хубава къщичка за кученцето ми. Голяма тераса, да! На която сутрин лятото да си пия биричката, а през зимата топлия шоколадец. Искам да си имам стая-библиотека, огромен мерак ми е. Кухнята, трябва да бъде голяма, защото обожавам да си готвя разни нещица и да експериментирам. Камина в хола/трепезарията, за-дъл-жи-тел-но. За останалите неща нямам особено големи претенции. Много ми се иска да си имам джаги, в някоя стая, ама айде стига толкова екстри.. :Д
    Би ли живяла навън и къде? Да. В Швейцария.
    qaz

Мега фен Аватара на Chacho
    Ето още една тяхна песничка: http://www.youtube.com/watch?v=lDTfynMrYp0

Профил математика, а? Пазете ги в тайна тия неща бе, има всякакви извратеняци.

Обясни ми понятието свободен вектор.
    Обясни ми понятието биекция.

x³+x²-7x = 0, намери корените на уравнението

имаш вписан в окръжност и описан около окръжност трапец, CD=4cm, AB=16cm, намери му лицето
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ето още една тяхна песничка: http://www.youtube.com/watch?v=lDTfynMrYp0

Профил математика, а? Пазете ги в тайна тия неща бе, има всякакви извратеняци.

Обясни ми понятието свободен вектор.
    Обясни ми понятието биекция.

x³+x²-7x = 0, намери корените на уравнението

имаш вписан в окръжност и описан около окръжност трапец, CD=4cm, AB=16cm, намери му лицето

усещам колко срам ще бера след този ми пост :/
    http://prikachi.com/images/430/6438430s.jpg
    mh..

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    mh..
    Браво бе

Само в определението за биекцията, там където имаш "поне един" е "точно един" (инекцията променя сюрекцията).
    И като смяташ квадратният тричлен = 0, в дискриминантата не трябва да е -28, а +28, заради минуса на 7-цата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Браво бе

Само в определението за биекцията, там където имаш "поне един" е "точно един" (инекцията променя сюрекцията).
    И като смяташ квадратният тричлен = 0, в дискриминантата не трябва да е -28, а +28, заради минуса на 7-цата.
    - абе знаех си, че нещо съм оплескала и видях чак, когато качих снимката :Д в алгебрата почти винаги съм правила елементарни грешки, главно от невнимание.
    - вярно, че беше 'точно един', това го бях позабравила, признавам. ((:

srsly?

edit: заемам се да пиша на лист, и ще бъде много грозно, приготви се.
    edit2: oстана само последната, ама отивам да си готвя и след това ще я видя и нея ;p
    Последно редактирано от pandabear : 08-12-2013 на 17:19

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чачо не се ебава.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Би ли осиновил дете в бъдеще? А би ли осиновил циганче.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Би ли осиновил дете в бъдеще? Бих си осиновила дете, ако вече си имам собствено и притежавам достатъчно финанси, че да успея да отгледам и него, както трябва. А би ли осиновил циганче. Oтговорът ми е същият, с малка добавка, че държа да е още бебе.
    пп женско съм, бе, к'ъв е тоя мъжки род..
    qwerty

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Окей, а на какъв друг подарък би се зарадвала, освен ,че трябва да е от сърце?
    Ако сега ти връчат билет за Китай и пропуск да гушкаш панди какъв звук би издала
    Има ли нещо,което не можеш да простиш и би ли загърбила някого завинаги?
    Няма непостижими неща?
    Поставяш ли си високо летвата?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Окей, а на какъв друг подарък би се зарадвала, освен ,че трябва да е от сърце? Ами като се замисля, винаги съм се радвала като ми подаряват книги. Саморъчно направените подаръци ме трогват пък най-много.
    Ако сега ти връчат билет за Китай и пропуск да гушкаш панди какъв звук би издала Някаква подобна ще е реакцията ми , гледай от 1:50 до края. http://www.youtube.com/watch?v=OOpOhlGiRTM
    Има ли нещо,което не можеш да простиш и би ли загърбила някого завинаги? На подобен въпрос вече отговорих. ((:
    Няма непостижими неща? Имаш ли възможностите и огромно желание, няма непостижими неща.
    Поставяш ли си високо летвата? Понякога прекалено, чак ме е яд на себе си.
    ;3
    Последно редактирано от pandabear : 08-12-2013 на 21:19

Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-12-2013 на 21:18
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щот си мъжкопанд!
    Не знам откъде ми дойде,не е обида!
    I like you,ама сега нямам въпроси.
    maDamn

Изброи пет лоши неща които си правила в живота си
    Изброи пет добри неща които си правила в живота си
    Пусни рандъм снимка която ти навява мил спомен
    Пусни рандъм снимка която ти е идвало да изтриеш поради някаква причина
    В крайна сметка ме остави с супер добро впечатление(умна интересна точна) защо си нямаш никой до себе си?
    Кои ще е филма в които трябва да те вземат за главна роля и коя ще е тя?
    Пусни песен в която мислиш че може да се пее за теб
    На задачите на чачо някой помогна ли ти?
    Защо си избрала да учиш профил математика и физика?
    12ти клас ли ще си? Вълнуваш ли се че ще си абитуриентка? Избрала ли си вече рокля? Каква?
    Мислиш ли че съм трол?
    Мислиш ли че си нещо повече от другите?
    Какво би подобрила в себе си?
    Какво умееш да правиш перфектно?
    Какво не умееш да правиш?
    Зима или Лято?
    Що не ти задават въпроси?
    Определи се само с една дума

Цитирай Първоначално написано от soloman Виж мнението
    Изброи пет лоши неща които си правила в живота си oх..това е трудно :Д Преписвала съм на класно по физика. Веднъж отказах да помогна на един съученик на класно по математика. Все още не съм била в Китай. Често съм завиждала и нареждала, когато разбера, че някой е спечелил от тотото/лотарията. Купих на мъжкото си тримесечно кученце зелен нагръдник с бродирани розови пеперудки.
    Изброи пет добри неща които си правила в живота си Връщала съм намерени 1500 лева. Имам огромна фобия и ужас от игли, но въпреки това съм дарявала кръв . Била съм приемен родител на куче-водач. През два-три месеца организирам разни приятели, събираме дрешки, играчки и всякакви други нужни на децата неща, и ходим по детски домове, за да ги раздаваме. Първата ми стипендия в 9-ти клас пак отиде за вид благотворителност.
    Пусни рандъм снимка която ти навява мил спомен http://prikachi.com/images/888/6439888J.jpg
    Пусни рандъм снимка която ти е идвало да изтриеш поради някаква причина http://prikachi.com/images/890/6439890D.jpg
    В крайна сметка ме остави с супер добро впечатление(умна интересна точна) защо си нямаш никой до себе си? Преди немного време се разделих с приятеля си. В момента съм си дала известна почивка от подобни чувства и емоции.
    Кои ще е филма в които трябва да те вземат за главна роля и коя ще е тя?Дванадесет разгневени мъже, Хенри Фонда.
    Пусни песен в която мислиш че може да се пее за теб https://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4
    На задачите на чачо някой помогна ли ти? Не.
    Защо си избрала да учиш профил математика и физика? Всъщност въобще не съм ги избирала, до седми клас бях пълна скръб по тези предмети, именно заради това, когато се записвах в гимназия, задължително исках да съм с История и БЕЛ + Английски и Испански, затова и се записах с тях. Уви, разбрах, че съм профил Математика и Физика едва в началото на 9-ти клас, когато ни казаха, че броят часове по тези предмети се увеличава стабилно. Гледах като тЕле в железница...Било станало някакво объркване в броя на учениците и други глупости. Мързеше ме да се местя в друг клас, казах си 'майната му' и малко след това започнах да го схващам материала, и да напредвам доста бързо, без уроци и допълнителни глупости. блЯ.
    12ти клас ли ще си? Вълнуваш ли се че ще си абитуриентка? Избрала ли си вече рокля? Каква? 12-ти клас ще съм, да. Не се вълнувам, че ще съм абитурентка, вълнувам за нещата, които ме чакат, след абитурентския бал. Не съм си избрала рокля нито прическа, нито нищо. Просто желая да изглеждам стилно и ще е така.
    Мислиш ли че съм трол? Не, вълк си.
    Мислиш ли че си нещо повече от другите? Понякога ми се е случвало да мисля, че съм нещо повече от някои хора, да.
    Какво би подобрила в себе си? От характера, понякога прекалената ми доброта. Външно- очите.
    Какво умееш да правиш перфектно? Лазаня.
    Какво не умееш да правиш? Шкембе.
    Зима или Лято? Зима.
    Що не ти задават въпроси? Не знам, явно говорещите панди не са чак толкова много интересни..
    Определи се само с една дума инат
    sss
    Последно редактирано от pandabear : 08-13-2013 на 11:11

Мега фен Аватара на Blab
    //вече е ясно, Чачо прави кастинг за Чачина:Д

потребителката ми харесва, гласувам с "ДА"!:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //вече е ясно, Чачо прави кастинг за Чачина:Д

потребителката ми харесва, гласувам с "ДА"!:Д
    е аре тихо де
    ма те моите кандидатки не щат да столуват

Ако трябваше да кръстиш фазите в живота си, как щеше да ги озаглавиш?
    Трябва да преспиш със 70 души, за да спасиш човечеството, имаш един ден да си пробереш хора. Къде ще ги търсиш?
    Къде е прагът на болката ти спрямо прагът на другите хора?
    Изправена си срещу класната от гимназията на битка в кеча. Класната ти влиза в ринга с тръба. До теб имаш бокс, метла и ютия. Какво ще избереш за оръжие и каква ти е прогнозата за мача?
    Можеш ли да ходиш на ръце?
    Измисли виц.

Ако трябваше да кръстиш фазите в живота си, как щеше да ги озаглавиш? Приключението започва, Панда в Страната на чудесата, Миш-Маш, Преди да се вдигне завесата.
    Трябва да преспиш със 70 души, за да спасиш човечеството, имаш един ден да си пробереш хора. Къде ще ги търсиш? Rock'nRolla, Rock It, ще намина и през Докторската, и Борисовата, за всеки случай. Бих отишла и до Варна за един специален "екземпляр". :Д
    Къде е прагът на болката ти спрямо прагът на другите хора? Чисто физически мисля, че ми е доста малък. Психически летвата е доста висока.
    Изправена си срещу класната от гимназията на битка в кеча. Класната ти влиза в ринга с тръба. До теб имаш бокс, метла и ютия. Какво ще избереш за оръжие и каква ти е прогнозата за мача? Ютия. Преди това я нагрявам, здравата. Навеждам се, парвам я по коленцата, тя прикляква от болка, силен замах с кабела, пляяяяяс, и после ,тряяяссс, с ютията в главата. Амa не, класната е ебати пича, заслужава да я замерям само със исторически книги.
    Можеш ли да ходиш на ръце? Току-що направих две 'крачки'
    Измисли виц. 'що ми го причиняваш това..знам толкова много вицове, но не умея да ги разказвам, камоли пък да си измисля :Д ...
    Гошо играе Дота2 за първи път и ме пита:
    -К'ъв предмет да си направя сега?
    - Хммм...нужен ти е Monkey King Bar!
    - Добре.
    Минават 20мин и през това време той събира предметите за Black King Bar. Падаме. Започва следващата игра, по едно време той пак ме пита:
    - К'ъв предмет да си направя сега?
    - MONKEY KING BAR, БЕ МОМЧЕ!
    - Добре де, разбрах, не ми викай.
    Отново минава известно време, поглеждам му инвентара, той пак събира предметите за Black King Bar. Адски ядосана го питам:
    - Защо по дяволите втора игра си правиш Black King Bar при положение, че ти казвам да си направиш Monkey King Bar?!?!?!
    -Ам'чи то аз си мислех, че това е един и същ предмет, а ти просто си расистка.
    сасасасасфса
    Последно редактирано от pandabear : 08-13-2013 на 12:19

Това ти се получи.. обаче
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на sneering
    Разкажи за най-големия си страх от детството,нещото което винаги ще помниш и не искаш да се връща в настоящето (без майка и баща като отговор)

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Разкажи за най-големия си страх от детството,нещото което винаги ще помниш и не искаш да се връща в настоящето (без майка и баща като отговор) Нещото, което ми идва първо в главата е за моята пиромания, като чаве. Бях си сама в нас с брат ми, той си цъкаше на компа пък аз намерих кибрит и салфетки, забравени на съвсем достъпно място, как да им устоя? Подпалих килима и не смеех да излезна от хола, докато по някое време брат ми усети пушека, дойде и ме извади. Изпитах огромен страх и тогава определено за първи път ми се отприщиха размислите за смъртта, що'то по едно време почнах да се задушавам, и сериозно си мислех, че ще умра.
    ссс

Представи си, че животът се е завъртял така, че си избрала да правиш секс за пари.
    Колко мислиш, че ще изкарваш дневно?
    За какво ще ги харчиш?
    Каква ще ти е първата реплика към клиентите?
    Ще работиш ли и с жени?
    Как си представяш взаимоотношенията ти с колежките?
    Къде ще е теренът?

Представи си, че си админка на форума.
    Коя ще е първата промяна?
    Кого ще баннеш?
    Ще злоупотребяваш ли с правата си?
    Коя ще е най-тежката ти отговорност?
    Колко време дневно ще прекарваш тук?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си