.
Отговор в тема
Страница 45 от 51 ПървиПърви ... 35414243444546474849 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1267
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Прав си. -днес и утре не съм почивка
    Пушиш ли ? -не
    А пушил ли си ? да, единични случаи
    Какво мислиш за това?и всички да питаш... ще ти отговорят ,че е безсмислица, а в същото време пушат.. приема се някак като ,,модерно''.. че който пуши е бил по-голям тарикат. само глупости. Всичко е за да има како да си държат в ръцете и пръстите .. Да правят нещо :Д
    .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Не ми отговори на:

30. Любимата ти сентенция?

латинските ли?
    Последно редактирано от klimatronik : 08-19-2013 на 08:39

Колко и какви езици би искал да знаеш?
    Робуваш ли на така наречените етикети за хората от дадена държава разбирай студените скандинавци,страстните испанци ?
    Ако имаш дъщеря и тя е много влюбена в момче което ти не харесваш въобще какво би направил?
    Повече на очите или повече на устните вярваш ?
    Времето наистина ли лекува или това са митове ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Защо не искаш някой твой познат да знае разбира за регистрацията ти тук? Защото не ми е приятно. Да не говорим колко тролски неща съм писал във всички раздели
    На колко години си? 18
    Колко пъти си бил влюбен? 1-път истински. Когато бях малък също имаше нещо като влюбване, но не помня добре.
    Колко връзки си имал? форевър алоун
    Кой е любимия ти десерт? сладолед.
    Можеш ли да готвиш? Какво умееш да правиш добре?- не бих казал,че мога да готвя добре. Правя си бъркани яйца, пържени картофи със свинска маст, риба, пилешки и свински дробчета... Скоро обаче ще трябва да се науча на повече неща. Няма още дълго майка ми да ми готви или да ходя само по заведения :Д Бих искал да се науча да правя, хайвер, шкембе чорба, рибена супа, кюфтета знам горе-долу как сме мешат, пили с ориз, мусака, гювеч, пъдпъдъци по специална рецепта... Забравих да кажа за ангешката главияка и раците- тях успешно ги варя :Д :Д
    Обичаш ли да четеш книги? Какви? Книги с ловна тематика и разкази. Свързани с дивото и природата. От части това го намирам и в много други книги, които не включват тези теми за основни. Като Под игото, Железния светилник, Тютюн. И трите книги са ми интересни. Въпреки че ми е интересно да чета, не го правя много, въпреки че имам свободното време за това.
    Любима книга? Белия зъб хаха . не , това беше една от първите книги на Джек Лондон, които прочетох с голям интерес като малак. ПС: - тогава повече четох. Сега нямам точно любима книга.
    Кой предмет в училище ти вървеше най-много? География, че как..
    Как би коментирал "хуманността" в съвременния свят? Мислиш ли е достатъчна? Хуманността при хората сега е точко толкова,колкото е била винаги. Просто сега има правила и закони, които не може да се прескачат лесно. Всичко е пари и интереси. (в глобален мащаб )
    Защо смяташ инстинкта за самосъхранение за морална ценност? Не го смятам. Всъщност съм съгласен с Чачо по този проблем. Преди и няколко коментара май отговорих на един въпрос малко погрешно. За най-гадната смърт. Смърт,когато съзнателно и след момента на действие на интинскта за самосъхранение си избрал да се спасяваш, лишавайки от живот други хора, но в последствие ти си умрял, а те не :Д абе не знам
    Какво ще стане,ако Земята започне да се върти на обратно?Ще ни се догади. От раздел секс няма да им е много приятно.
    .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Колко и какви езици би искал да знаеш? искам да науча руски,а английския съм в период на учене. Италиански също.
    Робуваш ли на така наречените етикети за хората от дадена държава разбирай студените скандинавци,страстните испанци ? понякога се връзвам, да. Има си различия и то доста. Например.. лъжливите Египтяни .
    Ако имаш дъщеря и тя е много влюбена в момче което ти не харесваш въобще какво би направил? Ще говоря с момчето. Ще го изуча от алфа до омега. Ако се окаже боклук ще го накарам да се разкара сам. Дори без дъщеря ми да разбира. Има си начини. Или пък ще разговарям с дъщеря си. Тя обаче, ако е влюбена.. и още повече.. ако е пУбер, дали ще ме разбере. да, ама надали .
    Повече на очите или повече на устните вярваш ? очите, макар че и те лъжат.
    Времето наистина ли лекува или това са митове ?лекува да. Но всичко зависи от човека. Дали ще продължи бързо или дълго.
    .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Слушай, като решиш да слагаш следващия на стола, бъди така добър - ти или някой друг - да ми драснете едно ЛС да ви сменя заглавието.
    Не мога, пък и нямам желание да проследявам всички теми, така че като ви трябва модератор - пишете му дае.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    кой иска на стола? КОй не е бил досега?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ма не веднага бе
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз ако е твърде нахално тогава Инка(Пантерата)

Мега фен
    или ще отворим тема горещия креват и ще ви сложим и двете, ко ше каеш ?

Мега фен
    аи давам ви срок до края на месеца да решите

И аз искам

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    И аз искам
    Хайде, дайте й на момичето, че за втори път иска, даже и темата ви кой да седне направи и не си написа само нейното име, което си е постижение. На силно желание не се отказва.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И аз искам
    и аз теб иsкам. напомняш ми на мен преди години.

Мега фен
    дриимрче, ама питай нещо като искаш ;д

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    дриимрче, ама питай нещо като искаш ;д
    Аз ли? Ммм добрем.

Имаш ли любим злодей? (от книга, филм, каквото и да е) Кой е той и защо?
    Какво за теб са честта и гордостта?
    Ако трябваше да избираш между чест и любов, кое би избрал?
    Смяташ ли, че картините, на които са изобразени дебели мадами, които не отговарят на днешния стереотип за красота, с право висят по музеите като шедьоври? Какво прави една картина шедьовър?
    Събуждаш се сам в огромна гора (която за да я обходиш цялата, ще ти трябват поне няколко седмици). Единственото нещо, което имаш, са дрехите на гърба ти. Не знаеш как си се озовал там, не знаеш къде е това "там". Коя е първата мисъл, която минава през главата ти? Какво ще направиш?
    Сънуваш ли често? Повече кошмари или повече приятни сънища си сънувал?
    Засега толкова.

anonymous708973
    Guest
    аи давам ви срок до края на месеца да решите
    Тоз пък, 10 дена кой ти ги дава.

Мега фен Аватара на an7raks
    Искам само ботев пловдив на стола!

Мега фен
    Аз ли? Ммм добрем.

Имаш ли любим злодей? (от книга, филм, каквото и да е) Кой е той и защо? Не... любими злодей нямам мАй.
    Какво за теб са честта и гордостта? -Не обичам много горделивите хора. Прекалената гордост води до самовлюбие .Въпреки това,човек не трябва да се самосъжелява . Честта е изключително качество. Не мога точно да я обясня. Но не всеки е способен да я притежава. Малко хора са я заслужили.
    Ако трябваше да избираш между чест и любов, кое би избрал? чест Зависи в случая. Понякога любовта надделява. Тя е в основата на всичко
    Смяташ ли, че картините, на които са изобразени дебели мадами, които не отговарят на днешния стереотип за красота, с право висят по музеите като шедьоври? Какво прави една картина шедьовър? Да. Не всяко изкуство лесно възприемано от всички.
    Събуждаш се сам в огромна гора (която за да я обходиш цялата, ще ти трябват поне няколко седмици). Единственото нещо, което имаш, са дрехите на гърба ти. Не знаеш как си се озовал там, не знаеш къде е това "там". Коя е първата мисъл, която минава през главата ти? Какво ще направиш? - Първата мисъл не знам точно каква ще ми е.. Какво е това? Къде съм? Как да се измъкна ? Как съм попаднал тук? Сънувам ли :Д? Е тнт. Какво ще направя ? Ами първо ще размисля малко. След това ще тръгна на обходен маршрут. Ще се опитам да се ориентирам по слънцето (ако има такова) за посоките. Когато намеря възвишение или хълм, могила, високо дърво, на което мога да се кача, за да се кача и разгледам района. Преди свечеряване ще си направя някакво убежище за нощувка. Ще търся храна. Като насекоми, диви плодове, гъби...
    Сънуваш ли често? Повече кошмари или повече приятни сънища си сънувал? До скоро сънувах повече кошмари. Но вече като че ли по-малко сънувам. Или не помня добре.
    Засега толкова.
    ами другото дриймърче ме искаше на стола, пък не ме пита нищо . Но мерси

ами другото дриймърче ме искаше на стола, пък не ме пита нищо . Но мерси
    А. Е, нищо Пак заповядай.

Мега фен
    слагам girlwithblueeyes ... след нея нека да е блоодидр..

Мега фен
    лейди ди , достигнала с прага на лимита на входящите ти смс-и

anonymous708973
    Guest
    слагам girlwithblueeyes ... след нея нека да е блоодидр..
    Да, списък до края на годината не искаш ли?

Мега фен Аватара на 102
    Защо всъщност да не е PinkPan7her..? Нали щяла да умира скоро.. или там квото е....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Защо всъщност да не е PinkPan7her..? Нали щяла да умира скоро.. или там квото е....
    Държа е в напрежение. Тя ще е след блооди дриймър, когато вече ще е набрала достатъчно адреналин и хъс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си