- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Хохи да заповяда
Моят въпрос е обширен и се касае за съжителството с твоя човек.
Смяташ ли, че е добра идея както сте свикнали да сте в различни градове повечето време, изведнъж да живеете заедно? Не мислиш ли, че е необходим преход? Много пъти си казвала, че страшно си цениш личното пространство, готова ли си да се откажеш от голяма част от него? (Каквото и да си говорим, точно това става, нека не го увъртаме).
Как ще се справиш с ролята на ученичка и домакиня? Имате ли битови разногласия? Къде ще учиш след 12-ти клас? А ако се случи да си в друг град? Вие къде живеете всъщност? Вашите ли ви издържат или съумявате и да работите покрай другото?
Много съм нахална, знам :д
Най-накрая! Горещият стол ми липсваше. ^^
Та айде и аз малко да питам в същия тон хохи:
Как се запозна с приятеля си?
Имате ли разлика в годините и ако да - каква?
Обичала ли си истински някой преди него?
Как би реагирала на изневяра?
Някога изневерявала ли си?
Аиде стига ти за сега.![]()
Здравей, майна!
Би ли живяла в друг град в България?
Сподели три много важни съвета, дадени ти от любимите хора, или просто неща, които си научила от живота.
Ходи ли вече на стриптийз?
Имаш ли секс играчки? Коя ти е любимата?
Като коя известна личност не би се облякла? Може да ни покажеш и със снимка.
Каква трябва да бъде жената според теб като майка, домакиня, любовница, обществена личност?
Любим актьор и актриса?
Кой филм ти допадна напоследък?
Любимата ти книга?
Приятелят за теб е...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не е съвсем изведнъж. Преходът на нас ни бяха уикендите и ваканциите, които прекарвахме винаги заедно. Честно казано, дори мисля, че ни беше в плюс това, че не прекарвахме прекалено много време заедно, докато все още свиквахме един с друг.
Това, че живея с някой, не го приемам като отказване от личното пространство, а по-скоро приемам човека до мен като част от личното ми пространство. Не знам колко добре го обясних, ама карай. И все пак нямам нищо против и съм готова да се откажа от неща, които на него примерно ще му пречат или ще са му неприятни.
Няма да е много по-различно. Винаги съм съчетавала училището с домашните задължения. Единствената разлика ще е, че сега ще готвя за двама, а не за трима (и понякога четирима).
Битови разногласия нямаме. Все още подхождаме с интерес, учудване и понякога с насмешка към интересите и навиците на другия. Не ни е дошло времето за разногласия явно.
След 12 клас ще уча в чужбина, от това не съм се отказала. Първоначално планът беше аз да замина, а той да остане (като естествено и отношенията трябваше да прекъснем), обаче след милиардното обсъждане, решихме, че няма как да се разделим и стигнахме до компромисен вариант.
Нашите ни помогнаха доста, но гледаме да не искаме много от тях. Той работи, аз не съвсем.Занимавах се преди с разни фото услуги, та от там си изкарах парички. Сега обаче предпочитам да си гледам само ученето, вместо да го съчетавам и с работа.
Живяла ли си някога в чужбина? Къде?
Не е ли огромна стъпка това той да замине с теб? Все пак, ще напуснеш така познатата и домашна среда, ще срещнеш нови хора. Откъде си толкова сигурна, че сред тези нови запознанства няма да се намери друг човек, по-подходящ за теб? Или мислиш, че той е Той? Не смяташ ли, че на света има толкова много хора, които би могла да обичаш дори повече? Не те ли е страх да останеш с някого завинаги?
Можеш ли да назовеш конкретно събитие/случка, която ви е сближила най-много във връзката ви?
Благодаря, че пишеш честичко в темичката ми за книги :Д Най-ценния урок, която някоя книга те е научила е.....?
Любим цитат? Защо?
Ако решиш да напишеш книга, какъв жанр би била тя? Пишеш ли стихосбирки?
Река или езеро?
Ако трябваше да се опишеш с някое природно бедствие, кое би било то? Защо?
Как реши да се регистрираш тук?
Коя дума използваш най-често? Кое те вбесява най-много?
Скоро била ли си разочарована? Объркана?
Всъщност, опиши живота си в момента като пейзаж. Или личност (реална/нереална или жива/не-толкова-жива).
Във Великобритания ще да е, но още е под въпрос Шотландия или Англия. Харесвам всичко там. Като се започне от архитектурата, може да се стигне до качеството на живот, природата, перспективата за реализация, хората, езика.. всичко, всичко, всичко харесвам.
Най-големите ми влечения и страсти са насочени към две коренно различни неща. На първо място обаче искам да се занимавам с филмото изкуство.
Повярвай ми, голяма част от връзката ми беше от разстояние, никакъв преход не е. В момента, в който бяхме в един град (дори не в една къща) повечето време едновременно, направо... такива италиански скандали сме имали... Точно защото обстоятелствата бяха наложили несъзнателното изготвяне на план, според който седмицата бяхме разделени, а уикендите - заедно постоянно.
Бая време прекарвахме заедно, вършейки домакински неща. Е, няма такива скандали и такова разминаване във възпитанието, направо... Пожелавам ви да продължавате да нямате битови разногласия
Съгласна съм много с второто изречение, впрочем.
Какъв е компромисният вариант, ако не е много нахално?
Ако е това, което ДД предполага, и аз бих задала същите въпроси.
Ооо, Шотландия, а?![]()
Догодина по това време (живот и здраве), ако и двете сме студентки там, ще ти звънна за по хубава бира.
За мен плюс беше това, че знаехме, че разполагаме само с два дни в седмицата, за да сме заедно. Видяхме си 'кирливите ризи' много бързо и е имало моменти, в които ми се е искало да му откъсна главата, но тези разминавания винаги са ми се стрували страшно незначителни. Предпочитахме да прекараме времето си пълноценно, вместо да се караме. Веднъж само се бяхме сдърпали за някаква глупости и то точно преди да замине... Е, после цяла седмица аз бях в отвратително разкайващо се настроение. Това ни беше първи и последен път, в който се опитахме с крясъци да си разрешим проблемите.
Аз ще го изчакам да си изкара бакалавърската степен тук, а след това той обмисля да кара магистратурата си в чужбина. Ще имам 1-2 свободни години, да си търся работа и да събирам пари.
@DisappointedDreamer, догодина няма да е, но ако все пак се засечем по едно и също време в Шотландия, виждането ще е задължително.
Какви са отношенията между родителите ти и приятеля ти? Примат ли го добре? Имала ли си проблеми в началото заради него?
Какво училище завършваш и към какво си се насочила?
Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
Какво мислиш за Джейн Остин?
Имаш ли любимо място,където си почиваш най-добре?
maDamn
какво трябва да съдържа една книга, за да е хубава?
има ли период от 18 годишния ти живот, който би искала да изживееш отново?
а такъв, който би искала изцяло да изтриеш/пре-изживееш?
спокойна личност ли си?
какво е в състояние да нарисува огромна усмивка на лицето ти?
харесва ли ти математиката? защо?
а езиците, които учиш?
ако трябваше да изучаваш само един предмет в училище, кой би бил той?
артистична натура ли си? или по-скоро земна?
да бъдеш земен означава ли да си човек без мечти? означава ли, че си студен?
Каква беше детската ти мечта? А осъществи ли я?
Къде виждаш себе си след 5 години?
Има ли избор, който съжаляваш, че си направила?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en