.
Отговор в тема
Страница 9 от 51 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1267
    Мега фен Аватара на Chacho
    @ledenakrasota: Прочети ми въпроса за психичните заболявания. По-добре само аз да съм щур, но да не се стига до ексцесии.

Ако ме заведеш на мъжки стриптийз, ще те заведа на колоноскопия на някоя от клипа в кофата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    @ledenakrasota: Прочети ми въпроса за психичните заболявания. По-добре само аз да съм щур, но да не се стига до ексцесии.

Ако ме заведеш на мъжки стриптийз, ще те заведа на колоноскопия на някоя от клипа в кофата.
    Извинявай!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Очаквах да е по-бирено извинението, ма ще измисля нещото в замяна на AnarchyBoy. Засега прощавам! ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Eто!

Анархист, колко бири можеш да изпиеш на екс една след друга?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Eто!

Анархист, колко бири можеш да изпиеш на екс една след друга?

Ми ддз 4-5 може и да сбера в тумбака..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Туко-що забелязах нещо-темата е в раздел Любов, а не сме те питали нищо свързано с любовта. Аз ще ти задам няколко, колкото да не е без хич.
    Колко връзки си имал?
    Колко от тях са били 'сериозни'?
    Каква е представата ти за сериозна връзка?
    Преди колко време приключи последната ти връзка и колко беше продължителността ѝ?
    Влюбваш ли се лесно?
    В момента имаш ли чувства към някое момиче /в това число включваме и симпатия /?
    Обичал ли си истински?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Туко-що забелязах нещо-темата е в раздел Любов, а не сме те питали нищо свързано с любовта. Аз ще ти задам няколко, колкото да не е без хич.

Колко връзки си имал? Не знам точно, няколко са, но не много.. Мързи ме да броя..
    Колко от тях са били 'сериозни'? 2.. Едната продължи 3 години, с другата не съм наясно какво точно се случва..
    Каква е представата ти за сериозна връзка? Да се подкрепяте, да не си изневерявате, да си имате само ваши си неща, които си ги правите само вие, да мислите за бъдещето ви заедно и най-важното.. да се обичате.
    Преди колко време приключи последната ти връзка и колко беше продължителността ѝ? Не мога да дам ясен отговор на този въпрос..
    Влюбваш ли се лесно? Не.. хмм всъщност влюбвам се лесно, но ако си струва.. Тоест.. Не!
    В момента имаш ли чувства към някое момиче /в това число включваме и симпатия ? Имам да, доста силни са..
    Обичал ли си истински? В момента обичам истински..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 08:35
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    в реалния живот, докато говориш и се обясняваш, служиш ли си много с изразени лицеви изражения, ръце, звуци, етц, докато говориш?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    в реалния живот, докато говориш и се обясняваш, служиш ли си много с изразени лицеви изражения, ръце, звуци, етц, докато говориш?
    Адски много... като регулировчик съм.. лицевите изражения също си ги ползвам

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Lilanda
    Май засегнах болна тема. Извиняваaй!
    Има ли нещо, което те развеселява винаги когато си тъжен? Какво е то?
    Любим виц?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Май засегнах болна тема. Извиняваaй! Няма проблеми.. Свикнал съм..
    Има ли нещо, което те развеселява винаги когато си тъжен? Какво е то? Усмивката и..
    Любим виц?

Вуте, що копаш седнал бре?
    Епа, опитах легнал ама не стаа..

Мързи ме да мисля друго, попринцип знам хиляди вицове, ама изкуството за разказване на виц е, не само в самите думички, ами в лицевите изражения, с помоща на ръкомахане и т.н..

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на pandabear
    аммм..не е точно така..
    "-Вуте, оти копаш седнал?
    -Оти пробвах легнал, ама не 'мое." ;p
    щото съм си шопче.. <:

би ли си хванал приятелка от форума?
    има ли човек от форума, на когото завиждаш за нещо?
    лъжеш ли?
    мразиш ли?
    готвиш ли?
    ако след време имаш дъщеря, би ли ѝ позволил да излиза с мъж, който е 6-7 години по-голям от нея?
    ако след време имаш син, какъв ще бъде най-ценният ти съвет към него?
    ако след време имаш жена и деца, но стане така че да се влюбиш отново в друга жена, какво ще направиш?
    колко пари трябва да изкарва един мъж, за да се чувства семейството му добре?
    а една жена?
    за или против детето ти да започна да работи преди 18-годишна възраст?
    поет и музикан хранят ли къща?
    целта оправдава ли средствата?
    нашествие на извънземни или зомби апокалипсис?
    кое е нещото, което те кара да живееш?
    страх ли те е от смъртта?
    какво е първото нещо, за което се сещаш, като видиш това: http://25.media.tumblr.com/650ae320a...agcwo1_500.jpg
    идеалната жена е..?
    ако трябва с подръчни материали да направиш подарък за любим човек, какъв ще е той?
    мислиш ли ме за луда?
    кое е по-важно, да си красив или да си чаровен?
    какво е жена без хумор?
    ако имаше възможност би ли откраднал панда за мен?
    или поне да ме заведеш до Китай? )=
    колко трябва да е умна една жена?
    любим обичай?
    вярваш ли в прераждането?
    http://sketchtoy.com/46640140
    Последно редактирано от pandabear : 07-25-2013 на 11:35

Мега фен Аватара на 102
    Е тва вече са свестни въпроси..

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Смяташ ли, че масоните са виновни за положението на България?

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аммм..не е точно така..
    "-Вуте, оти копаш седнал?
    -Оти пробвах легнал, ама не 'мое." ;p
    щото съм си шопче.. <:

би ли си хванал приятелка от форума? Ндам.
    има ли човек от форума, на когото завиждаш за нещо? Не завиждам на никого за нищо, това води само до излишни проблеми..
    лъжеш ли? Благородните лъжи броят ли се?
    мразиш ли? Малко, но се старая да не го правя, защото няма смисъл да мразя когото и да било, за к'вото и да било
    готвиш ли? Готвя, Готвя та пушек се вдига, наистина мога да готвя, даже са ми казвали, че готвя вкусно!
    ако след време имаш дъщеря, би ли ѝ позволил да излиза с мъж, който е 6-7 години по-голям от нея? Ако се обичат и са примерно на 20-26 а не на 14 и 20, няма да имам нищо против, стига мъжа да е свестно момче, а не някой измекяр..
    (мечтая за дъщеря.. Само определени хора знаят защо..)

ако след време имаш син, какъв ще бъде най-ценният ти съвет към него? "Каквото и да става никога не се предавай, защото винаги ще има кой да те обича!"
    ако след време имаш жена и деца, но стане така че да се влюбиш отново в друга жена, какво ще направиш? Охх, това е наистина горещ въпрос, мисля вече 10на минутки.. За начало да кажем, че съм такъв човек, който не може да се влюби, ако вече е влюбен, но в някаква хипотетична ситуация, най-вероятно няма да разбия брака и децата ми, за нещо такова, аз съм мъж и като такъв приемам известни отговорности към жена ми и дечицата ми..
    колко пари трябва да изкарва един мъж, за да се чувства семейството му добре? Много съм мислил над този въпрос (понеже като малък живеех на ръба на бедността, сега вече не е така, но все пак знам какво е да нямаш пари) та съм си обещал, че децата ми винаги ще имат пари в джоба си, ще са добре облечени и нахранени, ако им се иде на басейн ще идат, ако им се ходи на кино ще отидат и такам.. Та бих казал - "Достатъчно, че да покрива най-основните нужди + някой допълнителни неща като кино и т.н"
    а една жена? Ако мъжа е мъж, това колко изкарва жената няма да е от много голямо значение..
    за или против детето ти да започна да работи преди 18-годишна възраст? Естествено, както мен са ме учили на труд, така и моите деца ще бъдат научени, че парите се изкарват а не са даденост.. Така ще се научат да ги ценят и няма да са прахосници.. + Това.. мъж да не може да поправи най-елементарни неща в едно домакинство ник'ъв мъж не е, както и една жена да не може да си спазва задълженията, като ще ги науча на разбирателство и споделяне разбира се..
    поет и музиканТ хранят ли къща? Ще ти отговоря с това.. Когато Джон Ленън от легендарните Бийтълс заявил на майка си, че иска да стане музикант, тя му казала следното нещо "музикант къща не храни", когато той преуспява обаче, подърява на майка си златна плочка с точно този надпис.. "музикант къща не храни".. Мисля, че ме разбра..
    целта оправдава ли средствата? Дам.
    нашествие на извънземни или зомби апокалипсис? Мисля, че срещу зомби апокалипсиса имаме по голям шанс, но и на извънзмени ще се радвам..
    кое е нещото, което те кара да живееш? Любовта.
    страх ли те е от смъртта? Не, въобще даже.. Много хора ми казват, че съм супер безрасъден относно живота ми....
    какво е първото нещо, за което се сещаш, като видиш това: http://25.media.tumblr.com/650ae320a...agcwo1_500.jpg

Сладури.

идеалната жена е..?Красива, Ефирна, с дълбоки очи, в които да се губя, гледайки я.. Когато си мълчим да си казваме най-много, да мисли като мен и да има нек'во шашаво мислене за света..
    ако трябва с подръчни материали да направиш подарък за любим човек, какъв ще е той? Ще помисля, какво обича и ще направя нещо на тази тематика..
    мислиш ли ме за луда? По скоро, за шашава..
    кое е по-важно, да си красив или да си чаровен? Ако си чаровен то значи си красив..
    какво е жена без хумор? Путка.
    ако имаше възможност би ли откраднал панда за мен? Че що не.. ще я храним с бамбук
    или поне да ме заведеш до Китай? )= Мечта ми е, обади се след 5 годинки като имам средствата и отиваме..
    колко трябва да е умна една жена? Колкото мен (демек много) за да може да се затапваме и да се хулиме като простаци..
    любим обичай? Май нямам или не се сещам..
    вярваш ли в прераждането? По-скоро не...
    http://sketchtoy.com/46640140
    Заповядай.. http://sketchtoy.com/46653388
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 14:57
    Dr. Gregory House

^ awwwwwwwwww... заболяха ме скулите от дебилната ми усмивка (((((((((((:
    толкова са яки, че направо ще се просълзя :3 <3 ;p q;

Мега фен
    Град
    <3
    кво стаа
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    На осми март може да те заведа на мъжки стриптийз. Тогава съвсем ще забравиш за цигарите.
    [малък шрифт]ВЗЕМИ МЕН![/малък шрифт]

мислиш ли, че е възможно да обичаш едното си дете повече от другото?
    какво би забранил 100% на детето ти?
    дай пример за нещо, което те трогва
    как ще реагираш, ако някоя ти каже, че не ѝ е харесал сексът с теб?
    гордееш ли се със себе си?
    с какъв вид благотворителност точно би се захванал, ако имаш възможност?
    би ли осиновил дете от чужд произход?
    филмът, в който се вписваш най-добре е...?
    какво мислиш за себе си?

к'ва е схемата с тоя 'стол' и 'сядащите' на него, че ми стана интересно? (:

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Заповядай.. http://sketchtoy.com/46653388
    http://www.youtube.com/watch?v=sXrOoODYPNE

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    кво стаа.. Нищо особено..
    мислиш ли, че е възможно да обичаш едното си дете повече от другото? Твърдо не.. те са равни и ще ги обичам по равно..
    какво би забранил 100% на детето ти? Да взема наркотици
    дай пример за нещо, което те трогва: Малки и мили жестове, като това да слезеш от влака, само за да целунеш любимия още веднъж.. (правили са го за мен.. тогава разбрах, какъв човек седи срещу мен)
    как ще реагираш, ако някоя ти каже, че не ѝ е харесал сексът с теб? Няма такава опция аз съм секс бог.. Ебавката настрана, ще се мотивирам за следващия път (ако има такъв..) и ще вложа всичко от себе си..
    гордееш ли се със себе си? След като баща ми ме дръпна и ми каза: "Гордя се с теб и с това какъв мъж си станал", се гордея със себе си!
    с какъв вид благотворителност точно би се захванал, ако имаш възможност? Ще да е нещо свързано с болни дечица.. много ми е мъчно за такива.. Те са единствените, които нямат право на избор..
    би ли осиновил дете от чужд произход? Ако разбера, че не мога да забременя жена ми, да бих си осиновил, честно да ти кажа, ако вляза в сиропиталище да осиновявам, няма да ги строя да ги избирам, това не са кучета, че да си го избирам, първото което видя, него вземам и това е.. ако ще и японче да е..
    филмът, в който се вписваш най-добре е...? Тетрадката...
    какво мислиш за себе си? Забавен и мил, но много арогантен по забавния начин.. често чувам, че съм нарцис, а аз просто иронизирам себе си. "Много хора могат да иронизират другите, но малцина биха иронизирали себе си"

к'ва е схемата с тоя 'стол' и 'сядащите' на него, че ми стана интересно? (:
    Записваш се и чакаш да ти дойде реда, в общи линии аз съм на стола, та аз ще реша кой да е следващия, смятам 10-тата страница да ми е последна, че се уморих.. И ще си избера някои от записалите се.. После този след мен, си избира кой да е след него и т.н продължава докато не се изреди целия форум по 92190509120951 пъти..

^ awwwwwwwwww... заболяха ме скулите от дебилната ми усмивка (((((((((((:
    толкова са яки, че направо ще се просълзя :3 <3 ;p q;
    Радвам се, че ти е харесало <3
    Трябва да се хвана да ти порисувам с молив, поне да стане красиво..!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 16:10
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Подмиваш ли се след като акаш?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Как би предпочел да си изкараш вечерта с красива жена в леглото или с красив мотор на магистралата?

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Подмиваш ли се след като акаш?
    Ами най-вероятно.. аз съм човека хигиена, така че..

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Как би предпочел да си изкараш вечерта с красива жена в леглото или с красив мотор на магистралата? Ухх, сложен въпрос.. Не може ли да отида с красивия мотор по магистралата до красивата жена и вечерта да приключи в леглото?
    Dr. Gregory House

Double Post..

Възползвам се от случая... последни 5-6 въпроса и избирам следващия, че се поуморих..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си