.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Тъпи момичета... И аз да споделя

Значи лятото се запознах с една мацка, и излизахме в една компания сме, и много я харесах, обаче, тя си има приятел и ходи с него вече година(той е пълен идиот, не го казвам само щот ходи с момичето което харесвам.. ) Тъй писали сме си много и все едно нещо иска.. намекнах и, че я харесвам, и тя май го подразбра.. опита се да намекне, че иска да излезем, и като я поканих, в същия ден, даже 1-2 мин след като намекна, и тя вика много съм заета, ако имам свободно време, ше ти пиша да излезем всички.. Що всички и аз нз. се тая казах и, че държа на нея снощи и тя... Ти сигурно казваш така на всяка 2-ра, знам, Е тва направо ми спре тока. Да кажеш на момиче, че държиш на нея и тя да ти каже, че сигурно го казваш на всяка втора... И казах и, че не е вярно, пък щом така мислиш, ше ти покажа как се държа с всяка втора. Бях публикувал един статус. И тя днеска го видяла и ми пише къв е тоя статус и викам доволна? И тя ръси едно, що така се държиш, все едно нищо не е станало, и викам щот тъй се държа с всяка 2-ра ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Момичето се е опитало да отмине "свалките" ти дискретно без да ти смачква самочувствието с директен отказ, а ти палиш от четвърт. Не е тя тъпата в случая.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не си губи времето с нея, нещата няма да се развият както ти се иска.
    Welcome to the Jungle...

Ами момичето си има приятел. Дали е идиот или не, тя си решава в крайна сметка. Отрязала те е деликатно. Не приемай много на сериозно изказа ѝ за "всяка 2-ра". Просто е искала да омаловажи изказването ти, за да не ти дава напразни надежди.

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Значи лятото се запознах с една мацка, и излизахме в една компания сме, и много я харесах, обаче, тя си има приятел и ходи с него вече година(той е пълен идиот, не го казвам само щот ходи с момичето което харесвам.. ) Тъй писали сме си много и все едно нещо иска.. намекнах и, че я харесвам, и тя май го подразбра.. опита се да намекне, че иска да излезем, и като я поканих, в същия ден, даже 1-2 мин след като намекна, и тя вика много съм заета, ако имам свободно време, ше ти пиша да излезем всички.. Що всички и аз нз. се тая казах и, че държа на нея снощи и тя... Ти сигурно казваш така на всяка 2-ра, знам, Е тва направо ми спре тока. Да кажеш на момиче, че държиш на нея и тя да ти каже, че сигурно го казваш на всяка втора... И казах и, че не е вярно, пък щом така мислиш, ше ти покажа как се държа с всяка втора. Бях публикувал един статус. И тя днеска го видяла и ми пише къв е тоя статус и викам доволна? И тя ръси едно, що така се държиш, все едно нищо не е станало, и викам щот тъй се държа с всяка 2-ра ...
    Ох. Отрязала те. Има си приятел и си държи на него. Ти си тъпия(както винаги ест.)

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Няма да се получи момче, тя си държи на приятеля, тъй че следващата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

NEEEEEXT
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

NEEEEEXT

Lock !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    maDamn

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз мисля, че твърде много си намеквал, вместо да го наТВЪРДИШ. Пишеш й в чата все едно си й приятелка.

Супер фен Аватара на prince
    next

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ти си едно гейче
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто те е одрязала а теб те възприема като приятел

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много (се) напрягаш.

Отрязала те е, не се занимавай с нея.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си