Първоначално написано от
marin_9867
Значи лятото се запознах с една мацка, и излизахме в една компания сме, и много я харесах, обаче, тя си има приятел и ходи с него вече година(той е пълен идиот, не го казвам само щот ходи с момичето което харесвам.. ) Тъй писали сме си много и все едно нещо иска.. намекнах и, че я харесвам, и тя май го подразбра.. опита се да намекне, че иска да излезем, и като я поканих, в същия ден, даже 1-2 мин след като намекна, и тя вика много съм заета, ако имам свободно време, ше ти пиша да излезем всички.. Що всички и аз нз. се тая казах и, че държа на нея снощи и тя... Ти сигурно казваш така на всяка 2-ра, знам, Е тва направо ми спре тока. Да кажеш на момиче, че държиш на нея и тя да ти каже, че сигурно го казваш на всяка втора... И казах и, че не е вярно, пък щом така мислиш, ше ти покажа как се държа с всяка втора. Бях публикувал един статус. И тя днеска го видяла и ми пише къв е тоя статус и викам доволна? И тя ръси едно, що така се държиш, все едно нищо не е станало, и викам щот тъй се държа с всяка 2-ра ...