.
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Threaded View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Каза ,че желаеш да учиш в Холандия, има ли нещо,или някой,което може да те разубеди ,или да те накара да останеш тук? Често се замислям над това, колко трудно се идържа студент в чужбина. Ясни са ми тези неща, защото брат ми завърши бакалавър, в Англия, а скоро заминава за магистратура в Холандия. Мисълта, че може би ще съм в тежест на финансите в семейството малко ме мъчи, но ще се постарая да помагам с каквото мога. Друго не знам какво би ме спряло, може би огромна привързаност към определен човек, ако имах до себе си, но за сега нямам такъв. Не знам, наистина, всичко е възможно да се случи за една година.
    Как най-добре си почиваш? На риба с брат ми, седнала на столче с изстудена бира до мен и книга в ръка.
    12 клас ли ще си , къде и какво учиш? Уча в обиковена гиманзия. Профилът ми е математика и физика с широко изучаване на английски и испански. До преди месец-два, извън даскало, ходех на курсове по латински, просто така, защото ми беше супер интересно.
    Мислила ли си за смъртта? Страх ли те е от нея? Мислила съм, страх ме е и не ми се умира преди да съм прегърнала жива панда.
    А вярваш ли в живот след смъртта? Не.
    Какво ще направиш,ако гаджето ти ти подари панда? Хипотетично ,де, и плюшена падна, или нещо пандово Няма ли да е прекалено очевидно и неизискващо по-дълбоко познаване? Супер мило ще ми стане, разбира се. В това отношение, може би съм малко предвидима, да ;д. Но важно е и начинът, по който ще ми се поднесе пандовото нещо ;д веднъж един симпатяга беше купил обикновено малко плюшено мече и сам го беше боядисал в черно и бяло, определено ме зарадва доста.

Любими потребители? Oбичам да чета Chacho, теб, 102 и AnarchyBoy. Симпатични са ми още няколко потребители, но не предизвикват чак такъв интерес, че да влезнат в графа 'любими'.
    zxc
    Последно редактирано от pandabear : 08-12-2013 на 16:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си