Първоначално написано от
BloodyDreamer
Аз ли? Ммм добрем.
Имаш ли любим злодей? (от книга, филм, каквото и да е) Кой е той и защо? Не... любими злодей нямам мАй.
Какво за теб са честта и гордостта? -Не обичам много горделивите хора. Прекалената гордост води до самовлюбие .Въпреки това,човек не трябва да се самосъжелява . Честта е изключително качество. Не мога точно да я обясня. Но не всеки е способен да я притежава. Малко хора са я заслужили.
Ако трябваше да избираш между чест и любов, кое би избрал? чест Зависи в случая. Понякога любовта надделява. Тя е в основата на всичко
Смяташ ли, че картините, на които са изобразени дебели мадами, които не отговарят на днешния стереотип за красота, с право висят по музеите като шедьоври? Какво прави една картина шедьовър? Да. Не всяко изкуство лесно възприемано от всички.
Събуждаш се сам в огромна гора (която за да я обходиш цялата, ще ти трябват поне няколко седмици). Единственото нещо, което имаш, са дрехите на гърба ти. Не знаеш как си се озовал там, не знаеш къде е това "там". Коя е първата мисъл, която минава през главата ти? Какво ще направиш? - Първата мисъл не знам точно каква ще ми е.. Какво е това? Къде съм? Как да се измъкна ? Как съм попаднал тук? Сънувам ли :Д? Е тнт. Какво ще направя ? Ами първо ще размисля малко. След това ще тръгна на обходен маршрут. Ще се опитам да се ориентирам по слънцето (ако има такова) за посоките. Когато намеря възвишение или хълм, могила, високо дърво, на което мога да се кача, за да се кача и разгледам района. Преди свечеряване ще си направя някакво убежище за нощувка. Ще търся храна. Като насекоми, диви плодове, гъби...
Сънуваш ли често? Повече кошмари или повече приятни сънища си сънувал? До скоро сънувах повече кошмари. Но вече като че ли по-малко сънувам. Или не помня добре.
Засега толкова.