Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
Разкажи как се запозна с милото си. В този форум Засичахме се по темите, мненията ни съвпадаха, съответно почнахме да си пишем извън форума. Всъщност, много дълго си писахме преди да се срещнем или дори да си видим снимките. След това се запознахме на живо - на първата форумна среща, между другото. Някъде из интернет пространството има снимки от нея И така. Както той обича да казва "беше любов от първата буква".
С какво се занимаваш? В момента му помагам в бизнеса, така да го кажем.
Като малка каква искаше да станеш? Учителка Всъщност, тази идея така и не е умряла в съзнанието ми.
Какво те дразни в хората? Много неща. Дразни ме лицемерието - да гледаш някого в очите, а после да постъпваш подло зад гърба му. Обичам честните и открити хора. Бих казала и че мразя лъжата, но тя понякога е необходимо зло.
Върху кои свои качества работиш в момента? Иска ми се да съм по-търпелива и толерантна към хората около себе си. И ми се иска да вярвам, че го постигам.
Усмихнат човек ли си? Надявам се, че да Намирам си поводи често да се усмихвам, но може би трябва да попитаме някой познат.
Любима песен? Nightwish - Know why the nightingale sings
Мислиш ли да имаш скоро деца? Мисля.
Какви дрехи носиш като цветове? В гардероба ми има най-много бяло и синьо. Може би защото любимата ми дреха са дънките
Скъпото или евтиното? Качественото? Не ми пречи да дам повече пари, стига да знам, че това, което съм си купила ще ми служи достатъчно дълго и както трябва. Но това не значи, че вярвам, че скъпото непременно е по-качествено.
Интересуваш ли се от политика? Интересувам се, да. Но нямам стремежи да се занимавам с това.
Какви мъже те привличат? Като външен вид или като характер? Като външен вид:
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...sim482x298.jpg
http://i796.photobucket.com/albums/y...w2co1_1280.jpg
http://images6.fanpop.com/image/phot...49-824-769.jpg
Остри черти, тъмна коса, светли очи. Мъжът ми няма нищо общо с това, обаче
Като характер си падам по мъже, които биха могли да ме предизвикват по някакъв начин. Не обичам кроткостта и спокойствието, трябва да има динамика. Трябва да има за какво да говоря с него, да ме провокира. Е, разбира се, мога да кажа, че трябва да е верен, любвеобилен, романтичен и т.н., ама тва са неща, които идват сами.

Какви секс играчки имаш? Най-обичам да си играя с мъжа ми Иначе не, нямам секс играчки. Просто, знам ли, не ми е било необходимо засега.
Любима поза? Даже не знам дали си има име. Мисионерска, но настрани...
В училище каква беше като човек? От онези, дето стоят най-често на чина си
Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
Лейди, защо международни отношения? Международна икономика, по-скоро. Всъщност, не знам. Така се получи. Сега ако трябва да се върна назад, не бих кандидатствала това, ама тогава сигурно съм си мислела нещо, дето вече не го помня.
какво друго те влече, освен поезията? Монтаж. Много ме влече да си изрязвам клипчета от филми и да си ги монтирам на някаква музика, с някакви ефекти. Правя същото и със снимки и (да не прозвучи нескромно), но доста ми ги харесват. Вече съм правила видео-монтажи като подарък за 3 юбилея, една сребърна и една нормална сватба. И отделно като подарък за този и онзи специален човек.
кои планински върхове си изкачила :Д Как ме забииии Не съм обикаляла планините от години, но да речем - Безбог, Амбарица, Малък Купен (или беше Голям, не съм сигурна, но като се знам, по-скоро е бил малкия), Марагидик, но тоя май не го качих догоре, Околчица ииии Черни връх съм качвала, или поне така твърди майка ми, била съм доста малка. Сигурно има и още някой пропуснат.
събираш ли си хубавите спомени някъде? като например нещо свързано с тях в папка/буркан/кашон/етц? Събирам ги къде ли не - имам тетрадки със спомени, изрезки и всякакви рандом-неща, които съм решила да си запиша, лексикони от ученическите ми години, кутии със стари писма, картички, снимки от бивши любови, цели рафтчета с всякакви боклучета, които са ми спомен за нещо, а вратата на хладилника ми е цялата в магнити от места, които съм посетила и които близките ми са посетили. Въобще, аз съм един отвратителен Плюшкин