.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Хайде и аз да те попитам нещичко.
    За какво си мислиш най-често преди да заспиш?
    По-горе прочетох, че си пушачка..Преди колко време пропуши? Причината беше натиск от приятел/ка или по-скоро личен избор?
    Опиши себе си с една дума.
    А човека до теб?
    Имаш ли някаква цел в живота си (независимо постигната или не) или живееш за мига?
    Нещото, което винаги си искала да направиш, но никога си нямала смелост?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Хайде и аз да те попитам нещичко.
    За какво си мислиш най-често преди да заспиш? Напоследък придобих вредния навик да не мога да заспя без телевизор. Заспивам обикновено на някакъв филм, така че не мисля преди сън
    По-горе прочетох, че си пушачка..Преди колко време пропуши? Причината беше натиск от приятел/ка или по-скоро личен избор? По-отдавна, отколкото ми се иска да призная. Преди 10 години. Пропуших заради един бас. Вярно, никой не ме би по главата да продължа след това, така че предполагам, че си е по мой избор.
    Опиши себе си с една дума. Шматка
    А човека до теб? Работохолик.
    Имаш ли някаква цел в живота си (независимо постигната или не) или живееш за мига? Така поставен въпроса, по-скоро живея за мига. Нямам универсална цел в живота - нещо около което да съм съсредоточена и да се стремя. Поставям си цели ден за ден, месец за месец, година за година
    Нещото, което винаги си искала да направиш, но никога си нямала смелост? Да скоча с бънджи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си