Дъ фък..Не стига, че приличаш на брат ми ми си и мойта зодия..;хх
Yep that's totally me..
Опиши накратко как обикновено минава денят ти.
Ставам от сън, миене на зъбки и лице, пия силно кафе съпроводено със здравословна закуска, след което изчаквам малко, пускам супер силната музика и си правя тренировката, следва душ обличам се, после ако имам няк'ва работа или съм обещал нещо, се старая да го направя, обикновенно до обяд съм готов със задълженията.. в жегата или съм навън по плажове/язовири/реки, бе сек'ви водопои..
или си гледам филм/чета книга, кротко у назЕ
Вечер като захлади малко, излизам за по кафе/кола/бира/бутилка уиски.. с приятели или някъде по градинките си правиме сборища
ако не ми се излиза - стоя на компютъра и си пиша с интересни хора, спамя във форума.. Общо взето скучно ежедневие.. лятото е така, през другото време е по-интересно..
Сега на есен като стана студент, ще го видим моето ежедневние..
Какво би направил ако разбереш, че твой близък има проблем с алкохола/наркотиците? Ще се опитам да му помогна, по всеки един възможен начин..
Представи си, че сега е 2036 година. Всички протести са минали отдавна, нещата вече са утихнали. Какво е положението в България през твоите очи?
Годината е 2036, Бойко води своя 9-ти мандат, държавата е циганска, българите са малцинство.. мизерията цари навсякъде, хората са се примирили с това, че някой ще ги води сляпо за носа.. Умирането от глад е ежедневие..
А аз съм някъде далеч от България със семейството ми, всеки ден тъжа за родината.. но няма изгледи да се върна.. 
Обичам държавата, мразя управлението they said...
Всъщност не съм толкова черноглед, просто не мога да приема това, което се случва в момента, особено Бойко с неговото
"всеки един ден, в който ГЕРБ не е на власт, значи смърт" Това неговото граничи с диктатура, а аз съм твърде свободомислещ и горд, за да му падна на колене на този подлизурко..
Силно се надявам държавата да се оправи, защото я нося в сърцето си и винаги ще бъда Българин!