.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Дъ фък..Не стига, че приличаш на брат ми ми си и мойта зодия..;хх
    Yep that's totally me..

Опиши накратко как обикновено минава денят ти. Ставам от сън, миене на зъбки и лице, пия силно кафе съпроводено със здравословна закуска, след което изчаквам малко, пускам супер силната музика и си правя тренировката, следва душ обличам се, после ако имам няк'ва работа или съм обещал нещо, се старая да го направя, обикновенно до обяд съм готов със задълженията.. в жегата или съм навън по плажове/язовири/реки, бе сек'ви водопои.. или си гледам филм/чета книга, кротко у назЕ
    Вечер като захлади малко, излизам за по кафе/кола/бира/бутилка уиски.. с приятели или някъде по градинките си правиме сборища ако не ми се излиза - стоя на компютъра и си пиша с интересни хора, спамя във форума.. Общо взето скучно ежедневие.. лятото е така, през другото време е по-интересно.. Сега на есен като стана студент, ще го видим моето ежедневние..

Какво би направил ако разбереш, че твой близък има проблем с алкохола/наркотиците? Ще се опитам да му помогна, по всеки един възможен начин..
    Представи си, че сега е 2036 година. Всички протести са минали отдавна, нещата вече са утихнали. Какво е положението в България през твоите очи?

Годината е 2036, Бойко води своя 9-ти мандат, държавата е циганска, българите са малцинство.. мизерията цари навсякъде, хората са се примирили с това, че някой ще ги води сляпо за носа.. Умирането от глад е ежедневие..
    А аз съм някъде далеч от България със семейството ми, всеки ден тъжа за родината.. но няма изгледи да се върна..
    Обичам държавата, мразя управлението they said..
    .

Всъщност не съм толкова черноглед, просто не мога да приема това, което се случва в момента, особено Бойко с неговото
    "всеки един ден, в който ГЕРБ не е на власт, значи смърт" Това неговото граничи с диктатура, а аз съм твърде свободомислещ и горд, за да му падна на колене на този подлизурко..

Силно се надявам държавата да се оправи, защото я нося в сърцето си и винаги ще бъда Българин!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-23-2013 на 23:24
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си