.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ awwwwwwwwww... заболяха ме скулите от дебилната ми усмивка (((((((((((:
    толкова са яки, че направо ще се просълзя :3 <3 ;p q;

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    кво стаа.. Нищо особено..
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    мислиш ли, че е възможно да обичаш едното си дете повече от другото? Твърдо не.. те са равни и ще ги обичам по равно..
    какво би забранил 100% на детето ти? Да взема наркотици
    дай пример за нещо, което те трогва: Малки и мили жестове, като това да слезеш от влака, само за да целунеш любимия още веднъж.. (правили са го за мен.. тогава разбрах, какъв човек седи срещу мен)
    как ще реагираш, ако някоя ти каже, че не ѝ е харесал сексът с теб? Няма такава опция аз съм секс бог.. Ебавката настрана, ще се мотивирам за следващия път (ако има такъв..) и ще вложа всичко от себе си..
    гордееш ли се със себе си? След като баща ми ме дръпна и ми каза: "Гордя се с теб и с това какъв мъж си станал", се гордея със себе си!
    с какъв вид благотворителност точно би се захванал, ако имаш възможност? Ще да е нещо свързано с болни дечица.. много ми е мъчно за такива.. Те са единствените, които нямат право на избор..
    би ли осиновил дете от чужд произход? Ако разбера, че не мога да забременя жена ми, да бих си осиновил, честно да ти кажа, ако вляза в сиропиталище да осиновявам, няма да ги строя да ги избирам, това не са кучета, че да си го избирам, първото което видя, него вземам и това е.. ако ще и японче да е..
    филмът, в който се вписваш най-добре е...? Тетрадката...
    какво мислиш за себе си? Забавен и мил, но много арогантен по забавния начин.. често чувам, че съм нарцис, а аз просто иронизирам себе си. "Много хора могат да иронизират другите, но малцина биха иронизирали себе си"

к'ва е схемата с тоя 'стол' и 'сядащите' на него, че ми стана интересно? (:
    Записваш се и чакаш да ти дойде реда, в общи линии аз съм на стола, та аз ще реша кой да е следващия, смятам 10-тата страница да ми е последна, че се уморих.. И ще си избера някои от записалите се.. После този след мен, си избира кой да е след него и т.н продължава докато не се изреди целия форум по 92190509120951 пъти..

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ awwwwwwwwww... заболяха ме скулите от дебилната ми усмивка (((((((((((:
    толкова са яки, че направо ще се просълзя :3 <3 ;p q;
    Радвам се, че ти е харесало <3
    Трябва да се хвана да ти порисувам с молив, поне да стане красиво..!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 17:10
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си