.
Отговор в тема
Страница 15 от 51 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1267
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    E, дори глупакът осъзнава това. Недей така. Момичето е само на 15, нормално е да смята, че всичко, което хвърчи се яде
    Някой път ми прави впечатление, че мерите другите само със собствения си аршин, ама в крайна сметка няма как да стане. Сигурна съм, че (и дано не ѝ се случва скоро) когато изгуби близък, целият ѝ светоглед ще се промени. Допреди няколко години и аз не отдавах много мислене на смъртта, ама на...
    Ако девойчето си помисли, че го смятам за глупаво.. ти ще си виновна. Кво е да отдаваш мислене на смъртта ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ако девойчето си помисли, че го смятам за глупаво.. ти ще си виновна. Кво е да отдаваш мислене на смъртта ?
    Депресиращо. Затова избягвам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    The hunger games може би?
    изненадваш ме с тия филми, или всъщност...не ме изненадваш,нормално е да те впечатлят за годините ти.
    Смяташ ли ,че щастието си има цена и каква е тя? За всеки е индивидуална според мен. ;д
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не ти го пожелавам, така че се надявам да не го приемеш с лошо.

Ако днес ти се появи нова такава ситуация, не мислиш ли, че ще те разтресе? Не мислиш ли, че спокойствието ти идва от това, че е преминал тежкия момент, а не от това, че си се примирила със смъртта? Просто да си окачествила преживяването като нещо, което е било страшно и да си го омаловажила, заради добрата развръзка? Може и така да е. Ако днес ми се появи нова такава ситуация определено няма да я подмина с лека ръка и сигурно ще ми бъде тежко. Напълно е възможно да си прав, че съм спокойна заради това, че е отминало. Да се самозалъгвам..

Също така, смяташ ли, че тогава си успяла да го оцениш? Сега си на 15, тогава си била още по-малка? Като си го преживяла, ценяла ли си живота по същия начин, по който го цениш сега? Ако става въпрос за ценене, може би тогава съм го ценяла дори повече от сега, защото с години се борех с въпросния проблем и макар и малка се опитвах да оценя всеки един миг с близките си, защото можеше да е последен. Като се замисля сега след като всичко отмина вече не съм толкова привързана към семейството си колкото преди. Факт, който трябва да поправя.

И ако рано или късно умираме, въпреки това, не те ли е страх да умреш рано? Аз например нямам проблем с факта, че ще умра някога, но със сигурност ще ме съсипе, ако разбера, че ще умра след 5 дена. Това вече ме депресира, да.

Казваш, че живееш за мига. Ако се наслаждаваш на конкретния миг, това не ти ли пречи понякога да се лишиш от наслада, да запретнеш ръкави, да поблъскаш за нещо, на което да се насладиш и което не се постига за един миг? Това, че живея за мига, не значи че не бих положила малко повече усилия за нещо, което не се постига за един миг.
    Какво мислиш за здравословното хранене? Начин да поддържаш както тялото, така и организма си.
    .

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Сваляш ли ме нещо, а?
    Aмии..Струва ти се.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    E, дори глупакът осъзнава това. Недей така. Момичето е само на 15, нормално е да смята, че всичко, което хвърчи се яде
    Някой път ми прави впечатление, че мерите другите само със собствения си аршин, ама в крайна сметка няма как да стане. Сигурна съм, че (и дано не ѝ се случва скоро) когато изгуби близък, целият ѝ светоглед ще се промени. Допреди няколко години и аз не отдавах много мислене на смъртта, ама на...
    Съвсем наскоро загубих много близък за мен човек. Явно не се е отразило.

Мега фен
    ^^ Сладур

Как ти минава деня ?
    А как би ти се искало да минава ? Ако беше страшно известна / богата / красива или там каквото е.
    Всъщност като всеки човек сигурно си си представяла някакъв живот, който би искала да водиш. Особено след като си изгледала някой филм / предаване / прочела си някоя книга (ако четеш, де). Опиши го. Ще си печена купонджийка с частен самолет или размятаща магии фея :Д ?

едит : забравих хаха

Защо този аватар ? Защо черен ангел ? Асоциираш ли го с нещо или просто ти харесва ? Защо според теб ти харесва ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^^ Сладур *мазна усмивка*

Как ти минава деня ? Ставам в 7, оправям се и отивам в хотела, за да помагам на нашите /да седя на рецепцията, за да раздавам ключове и да изпълнявам прищевките на туристите/, а през това време седя на лаптопа и празнея. Прибирам се към 20:30-21 и разхождам кучето за около час и нещо. Най-често през повечето време седим на плажа. След което се прибирам и лягам да спя.
    А как би ти се искало да минава ? Ако беше страшно известна / богата / красива или там каквото е. Ставам в 10-11 за плаж на Карибите, прибирам се в 15, отивам до мола с приятелка, после на кафе и обратно вкъщи.
    Всъщност като всеки човек сигурно си си представяла някакъв живот, който би искала да водиш. Особено след като си изгледала някой филм / предаване / прочела си някоя книга (ако четеш, де). Опиши го. Ще си печена купонджийка с частен самолет или размятаща магии фея :Д ? Размятаща магии фея? Не си сериозен, нали?
    .

Мега фен Аватара на pandabear
    не мога да си задам въпросите, които си бях подготвила уж за престолонаследника.. =(
    сад панда.

опиши живота си с една дума
    понеже каза, че не те е страх от смъртта:
    как би реагирала, ако знаеш начина, по които ще умреш и кога точно, в допълнение; изнасилена, жестоко измъчвана и след това смърт тип 'Ханибал' http://tochka.bg/uploads/ckfinder/im..._ep_%201_3.jpg ?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не мога да си задам въпросите, които си бях подготвила уж за престолонаследника.. =(
    сад панда.

опиши живота си с една дума
    как би реагирала, ако знаеш начина, по които ще умреш и кога точно, в допълнение; изнасилена, жестоко измъчвана и след това смърт тип 'Ханибал' http://tochka.bg/uploads/ckfinder/im..._ep_%201_3.jpg ?
    Егати жестокия въпрос!

Мега фен Аватара на 102
    "седя на лаптопа и празнея." - Мастурбираме в работно време.. какво е мнението на майка ти и баща ти за тази твоя страст ?

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    сад панда.

опиши живота си с една дума Oбъркан.
    как би реагирала, ако знаеш начина, по които ще умреш и кога точно, в допълнение; изнасилена, жестоко измъчвана и след това смърт тип 'Ханибал' http://tochka.bg/uploads/ckfinder/im..._ep_%201_3.jpg ? По-скоро бих се самоубила пред това...
    .

Мега фен Аватара на 102
    pandabear задава най-интересните въпроси, дано доживеем да видим дали отговорите му/й са също такива.

Мега фен Аватара на Chacho
    [цитат]как би реагирала, ако знаеш начина, по които ще умреш и кога точно, в допълнение; изнасилена, жестоко измъчвана и след това смърт тип 'Ханибал' http://tochka.bg/uploads/ckfinder/im..._ep_%201_3.jpg ? По-скоро бих се самоубила пред това.[/цитат]

А ако нямаш опцията да се самоубиеш и квото и да правиш ще стигнеш до тоя вариант?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    "седя на лаптопа и празнея." - Мастурбираме в работно време.. какво е мнението на майка ти и баща ти за тази твоя страст ?
    Не ме разбра правилно.

[цитат]как би реагирала, ако знаеш начина, по които ще умреш и кога точно, в допълнение; изнасилена, жестоко измъчвана и след това смърт тип 'Ханибал' http://tochka.bg/uploads/ckfinder/im..._ep_%201_3.jpg ? По-скоро бих се самоубила пред това.[/цитат]

А ако нямаш опцията да се самоубиеш и квото и да правиш ще стигнеш до тоя вариант?
    Емм сигурно до последно ще мисля за бъдещата "случка" и ще се депресирам супер много от това.

Мега фен Аватара на Chacho
    Нима е толкова важен начинът, по който ще си отидеш? Все ще е гадно. Не е ли по-добре да се радваш на мига?

Знаеш ли кой е Randy Pausch?

Ходиш ли на църква? Ако не - чувстваш ли се гузно? Ако да - защо?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нима е толкова важен начинът, по който ще си отидеш? Все ще е гадно. Не е ли по-добре да се радваш на мига? Предпочитам бърза и безболезнена смърт.

Знаеш ли кой е Randy Pausch? Не.

Ходиш ли на църква? Ако не - чувстваш ли се гузно? Ако да - защо? Ходя, но много рядко. Малко..По принцип не съм вярваща и ходя главно заради майка ми. Може би за това ми е гузно, че не ходя.
    .

Мега фен Аватара на Зайче..
    Имаш ли си любим цитат?
    Ако да, кой?
    Защо точно той?
    Била ли си влюбена някога?
    Ако да, как би описала чувството? По-скоро приятно или повече неприятно е било в твоя случай?
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Имаш ли си любим цитат?
    Ако да, кой? Eдин от многото е: "Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш!"
    Защо точно той? Не мога да ти дам точен отговор на този въпрос.
    Била ли си влюбена някога? Да.
    Ако да, как би описала чувството? По-скоро приятно или повече неприятно е било в твоя случай? До един момент страхотно, а после просто света ти се срива. Стига да не го покажеш на околните обаче минава по-лесно.
    .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нахална съм знам ама когИ ше съм аз? ;д

да не е спам:

спортуваш ли? кой спорт харесваш? колко тежиш и колко си висока?
    каква музика слушаш? харесваш ли метъл? защо?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    зодия?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

да не е спам:

спортуваш ли? кой спорт харесваш? колко тежиш и колко си висока? Да. Волейбол. 57-58/1.70
    каква музика слушаш? харесваш ли метъл? защо?Много малко песни ми допадат. Твърде..тежка музика за мен.
    .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    зодия?
    Козирог.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Като те сложи някой :3
    Освен, ако правилата не са се променили ;д

Към Лиланда -
    Защо мислиш, че ако не покажеш болката ти на околните ще ти мине по-бързо? Като споделиш, не олеква ли?
    Когато се влюби, чувствата споделени ли бяха или по-скоро бяха само от твоя страна?
    На колко години беше тогава?
    Това промени ли по някакъв начин живота ти?
    Кои са малките неща, които те радват изключително много (пренебрегваме материалните)?
    На какъв подарък (материален) би се зарадвала най-много точно в този момент?
    Има ли значение кой ти подарява подаръка, ако е точно това, което искаш?
    Защо?
    Кога един човек е изключително красив и кога толкова грозен (не е задължително да е само на външен вид)?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    бунтуваш ли се? дразниш ли се на възрастните? а на връстниците си?
    типичния тийн ли си? с какво се отличаваш от другите? какъв е социалният ти статус в обществото, в което се движиш (даскало/компания) а какъв би искала да бъде той?
    цял живот ли искаш да работиш като управител в хотел? в българия ли? а език знаеш ли? а какъв би искала да научиш? защо?
    вярно ли е твърдението, че италианския е езикът на любовта? ако трябваше да определиш българския като език на някое чувство, кое би било то?
    порок ли е добротата? справедливостта винаги ли е на лице? кой я раздава?
    набожна ли си? в какво/кого вярваш?
    какво искаш да получиш/бъдеш/етц, за да си удовлетворена от живота? а от себе си?
    какво мислиш за стереотипите? синьото мъжки цвят ли е? а розовото женски ли е?
    падаш ли си по-лоши батковци?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си