Добре, явно аз не го обяснявам като хората - убиваш дядовците си докато са още в казармата и не са се срещнали с бабите ти и майка ти и баща ти не са се появили. Момента А е преди ти да бъдеш създаден, преди дори майка ти и баща ти да са създадени. И да, оказва се че има повече от една реалност. Не си независим от времето, за теб, както и за всички нас времето тече само в една посока. Затова и връщайки се назад във времето ти не се подмладяваш, за теб времето пак се движи само в една посока, въпроса е че си направил лек завой в пространствовремеия континиум. И питанката е ако прекъснеш част от съставните на твоята нишки (като приемаме че твоята нишка представлява сливане на нишките на майка ти и баща ти, които от своя страна са се получили от сливането на нишките на техните родители) преди да се е образувала твоята...има ли някакъв начин точно тази твоя нишка да бъде създадена и по някакъв начин точни ти в този си вид да съществуваш? Защото препдолагам че ще се съгласиш че в една система няма начин да прроменим само една част и всичко друго да остане същото. За да бачка по същия начин колата ако смениш двигателя да речем, трябва да смениш и една камара други неща. Примера е малко далечен, но хващаш логиката мисля.
едит: искам твоето мнение, в уикито и аз съм го чел Всичко с добри намерения
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House