- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Абсолютно неумишлено, породено от разсеяността ми и многото хора, които ми задават въпроси. Поднасям най-искрените си извинения + бутилка студена бира с марка по желание.
Azoria
Ако можеше да ставаш невидим къде щеше да отидеш първо? В женската съблекалня естМайтапа на страна, по-скоро бих посетил някое диво кътче. Ще попиташ защо? Ами за да мога да наблюдавам животните и тяхното естествено поведение, без да се плашат от мен и без да подозират за моето съществуване.
Поздравяваш ли непознати хора (например нови съседи в асансьора или някой, който сяда до теб на пейката в парка)? Да, в повечето случаи аз съм първия, който поздравява и ми се отвръща. Къде с желание, къде от любезност.
Кое е любимото ти животно? Как реши да се занимаваш с ветеринарна медицина? Орелът е на първо място. Порови малко по-горе и ще видиш защо. Ветеринарната медицина, дойде някак естествено след като се сетих като бях малък как съм носил всякакви животни в къщи, отглеждал съм ги и съм се грижил за тях и след това ги пусках на свобода. Колко врабчета и гълъбчета така са излетели от вкъщи не знам.
klimatronik
какво мислиш за ловците :Д Ако убиват точно колкото им е нужно - съм за. Човекът е ловец и като такъв няма нищо лошо или странно в това да ловува други животни. Лов за забавление не одобрявам.
SpiritInBlack
Кво става , Влади ? Всичко е точно, СпиритеМакар че, квото е легнало - тва и ще стане.
Хубаво ли си прекарваш лятото или предпочиташ зимата ? Любим сезон и защо ? Голям съм помияр по отношение на сезоните. Честно да си призная... нямам специални чувства към нито един от сезоните. Вирея еднакво добре навсякъде. Все пак имам предпочитания към пролетта, защото тогава всичко е зелено и контраста със зимата е очевиден.
Сменяш ли прическата или още приличат на КолинаС малко повече коса съм в момента, но планирам подкъсяване
Изгуби интерес към форума или си по-зает от преди ? По скоро се оттекчих(как се пише тая дума под ягодите?) от еднотипни въпроси. Чета повече, пиша по малко. И ЛС получавам понякога.
Занимаваш ли се още с фотография ? Иска ми се, но си продадох апарата. Планирам скоро купуване на друг.
Смяташ ли да запишеш висше все още ? Да, затова отивам в Стара Загора. Зооинжинерство или Ветеринарна.
Колко работи си сменил за последната година ? Съжаляваш ли за някоя от тях ( че си я напуснал или не си се задържал ) ? Считано от тоя момент една година - една работа. Постоянен човек съм, относително малко работни места съм сменял досега. Съжалявам само че по тоя начин трябваше да се разделим с работодателя.. друго не.
Кое смяташ , че има по голяма роля в развитието на човек- какъв се е родил или това , което му се случва ? Това е интересен въпрос. От една страна, като биолог вярвам че измененията, породени от промените в околната среда са ключов фактор за еволюцията. От друга вярвам че човек е това, което са го възпитали(или не-възпитали) първите седем години. Така че бих заключил че човек е това, което му се случва. Nick Vujicic е много класически пример в тая насока.
До кое се доближаваш най-често - оптимист , песимист или реалист ? Реалист с елементи на идеалист.
Алгебра или геометрия ? Имаш ли аналитична мисъл ? А любим дял от висшата математика ? Алгебра, макар че математиката като цяло не ми е силна. Да, мисълта ми е аналитична.
Като свършиш слагай малката ми сестра Пламена ( грангер), че нещо се опъва и не иска да я почваме и нея...с въпроси.Друга форумна девойка имам на ум. Само дано още да е съгласна. Рейнджърке, да не ми се обидиш, ей :Р
Deadlock
колко сексуални партньорки си имал? Цифром и словом 2
колко от тях са ти правили свирки? Всичките
горещо ли е на горещия стол? Яко жега и купон![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House