.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    feikk

Жега ? Жега ли ти е в момента ? Бе ако се изстискам, марината ще има за три буркана туршия сигурно... Жегаво е.
    Момиче за една вечер ? Йок. Old school съм Като ще е гарга - да е рошава. С девойките - сериозно или нищо.
    Почитател ли си на класическите кифли, тип фейсбук снимка или флиртче точка кОм. ? Ма тва още ли го има? Едно време съм гледал и съм "злобарствал" на тогавашните каки. Не ме кефят кифли(освен ако не са с мармалад), кроасани(освен ако не са с ягода), понички(няма изключения), банички(освен ако не са с праз) и всякакви подобни изпълнения на сладкаркото изкуство.
    Всъщност какъв е твоят стил ? Небрежно-елегантно, с много чувство за хумор, едно такова не много официално.
    Водиш ли се от дадена култура ? Не знам, май не. Не съм се интересувал, честно казано.
    Раста ? Мнение за хората, които НЕ си мият косата ? едно време исках да имам, ама ме достраша. Дам, имал съм три пъти за по 3 години, коса до под раменете. Растите по принцип е добре да се правят на хора, които знаят защо ги искат. Като татусите. Ми грозно е да не си миеш косата. Просто си личи, не ми е сред приоритетите, нито сред критериите за външен вид на моите хора
    Като цяло впечатляваш ли се от външния свят и какво правят околните или си самодостатъчен на себе си от страна на действия и какво харесват другите и ТИ ? Нагледал съм се на толкова дивотии, че вече няма какво да ме впечатли или учуди. По принцип гледам да приемам спокойно всичко, колкото и странно или шокиращо да е на пръв поглед. Обикновено какво харесват другите или какво е модерно в момента не влияе на моя вкус. Като цяло съм малко непукист.
    Сори, обещах, че няма да отварям темата, а и въпросите ми вероятно са малко объркани, но е късно и аз съм..... зле. Гууд найт !!! Знаеш че най-яките купони с най-веселите истории почват с "Пичове, утре съм на работа, така че съм само за едно малко.

Azoria

Защо намираш хомосексуалността за нещо ненормално? Защото никъде в животинския свят не се толерира, само хората са решили че трябва да дават зелена светлина на всякакви извращения, просто за да сме толерантни. В един момент тая толерантност почва да става търпимост, която се изражда в нагаждачество.
    Харесва ли ти да гледаш две жени, кхм, интимно? Със сигурност е по-приятна гледка от двама мъже интимно. Да речем че бих предпочел две жени, пред двама мъже.
    Това, което отговори на въпроса как би реагирал, ако синът ти се окаже гей, сериозен отговор ли беше? Абсолютно сериозен.
    Мислиш ли, че сексуалната нагласа може да се промени и в такъв случай като горния - не би загубил доверието на детето си? Сексуалната ориентация е нещо, което не си избираш ти, а което ти е наложено от вън. При това още като много много малък индивид. Не вярвам че може да се променя, защото при формирането и, индивида не участва нито пряко, нито косвено.

п.п.: Обичам beck's и tuborg Това е добре, ще се провери опитно.
    Последно редактирано от valdesbg : 08-01-2013 на 23:50

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    никъде в животинския свят не се толерира
    Не си виждал кучето на най-добрата ми приятелка... Наистина има случаи на хомосексуалност и при животните, просто е много рядко срещана.

Какъв белег искаш да оставиш от живота си след смъртта си?
    Защо, според теб, хората не приемат естествения ред (предвид, че сме надарени с разум) и смъртта на близките им има толкова голямо значение?
    Би ли жертвал живота си, за да живее твой близък?
    Последно редактирано от Azoria : 08-02-2013 на 00:54
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Azoria

Защо намираш хомосексуалността за нещо ненормално? Защото никъде в животинския свят не се толерира, само хората са решили че трябва да дават зелена светлина на всякакви извращения, просто за да сме толерантни. В един момент тая толерантност почва да става търпимост, която се изражда в нагаждачество.
    Всъщност, в животинския свят, хомосексуализмът е особено често срещано явление. Най-вече при стадни животни. Прочети малко.
    Изобщо, когато сте против хомосексуализма, изброявайте вашите си вътрешни убеждения, но не ни убеждавайте с измислени факти, че бил неестествен или още по-малко - че се възпитава по някакъв начин.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си