- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Коментирай всяка от 18-те миски по ТВ7. Плюсове и минуси като миски. Визия. Коя става за мис за тази година и как трябва да изглежда и да се държи мис България 2013г. ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
dimitar.,
Ако трябваше да си древногръцки бог, бог на какво щеше да си? Не обичам боговете. Не обичам и идолите.
Религиозен ли си? Не.
Обърнат кръст срещу католицизъм? Не съм религиозен и не се интересувам от религия.
Кой ще е последният папа? Не ме вълнува.
Знаеш ли за метеорита, който ще минава около земята около три месеца в края на тази година и който ще бъде в пъти по-ярък от луната? За първи път чувам от теб. Ако беше извънземен кораб, бих се заинтересувал повече.
Кои са империите на злото? Докато не ме доближават - все тая кои са.
Чалга или сатанинска музика? еднакво противни са ми и двете.
Общото между музиката и математиката е? Че и двете са хармонични и следват строги закони за да бъдат красиви.
Различното между музиката и математиката е? Че музиката я възприема всеки, а математиката не.
Кои хора смяташ за герои? Обикновени хора, които вършат точните действия в точния момент.
Ти герой ли си? Понякога
А искаш ли да бъдеш? Като цяло прдпочитам да не бъда наричан така.
Трябва ли хората да следват мечтите си? Само ако искат. Не е задължително
Ти следваш ли своята мечта? Дам.
Какво мислиш за френската мъдрост "Апетитът идва с яденето"? Вярно е.
Който търси, намира ли? Намира винаги, не винаги това което търси обаче.
Да рискуваме ли? In general - no. Хората не могат да преценяват риска, осланят се повече на шанса и възможността нещо да се случи, отколкото на претегляне на обстоятелствата ио вероятността нещото да се случи по определен начин.
Какъв модел е телефонът ти? Samsung Galaxy Y Duos
Смяташ ли, че смартфоните са ни нужни? Не и на тоя етап, по принцип са полезни. За да вършат работа интернет трябва да е навсякъде и никъде.
Подкрепяш ли иранската фондация Keshe? За момента съм скептично настроен.
Колко деца би искал да имаш? Две
Имаш ли съвест? Не.
Какво ще кажеш за хората, които природата е оставила без съвест? Съвестта е създание на църквата. Одобрявам идеята да я няма.
малко, но от сърце... Кой колкото може.
ledenakrasota - ще имаш отговор в следващото ми включване. Късно виждам че си писала.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House