Ще извините грубото ми нахлуванеЩе извиним, "Пръднах, нали може?"
Живота ти не е твой, на кого е? Живота ти е подарък, от кого? От родители, водени от собственото си егоистично желание да имат деца, хора дърпани за носа от инстинкти? "Дарено с любов" моля, иди и го обясни на всички изоставени деца из домовете.Виж драги ми Смехурко за да се появиш на тоя свят в този вид и точно ти хора да си родители ти не си направил нищо, ама абсолютно нищо. Освен да цивриш и да пълниш памперси. И тва е отново щото майка ти и баща ти са искали да те има. Никой никъде не те е питал в коя епоха искаш да се пръкнеш, кои искаш да са ти родителите, какво ще направиш за да заслужиш тяхното добро отношение и пр. Всичко което ти се случва е че двама човека решават да си имат дете и тва дете получава първите си 3-4-5 години съвсем безплатно, абсолютно безкористно и с цената на огромно количество скъсани нерви. Живота просто не е твой. Защото нищо не си направил за да си го заслужиш. Благодариш на Христос, Буда, Алах, Спагетеното чудовище, Майката природа, Слънцето или както там се казва висшата сила в твоя свят за това че си пратен на тая планета. Толкоз. Не намесвай домовете за сираци в манипулативния си опит да спечелиш някоя акция на мой гръб. Ако искаш по някакъв начин да има дискусия - кажи ми какво ТИ конкретно си направил за да си заслужиш правото да живееш тук на тая планета, преди да се родиш?
DisappointedDreamer
^Добре, щом мислиш, че сексуалната ориентация е аксесоар, който индивидът не си избира, тогава защо би набил синът си, ако един ден ти цъфне и заяви, че е гей? Той ли е виновен, че е гей? Защо трябва да има виновни? Можеш ли да го промениш? Не, според твоя отговор. Тогава, защо би го набил? Не би ли искал той да е приеман и щастлив?Защото не смятам че е нормално, и защото ще значи че съм се провалил като родител. Виновни няма, но както казах - не бива да се поощрява или толерира хомосексуалността. Бих искал да е нормален, не бих го приел ако е гей. Едно от малкото неща, към които няма да свикна е хомосексуализма. Не бих се опитвал да променям когото и да е. Ако синът ми върши простотии те са по моя вина, защото явно не съм успял да го възпитам правилно. От тук нататък всякакъв авторитет към родителя се губи, а това води всичко надолу.
Glamour92
nah... без столове за Glamour-a xDDА толкова искаме всички
Тъй. Нося прясно снесени въпроси,плод на болна сутришна мисъл.Те тия питанки са най-мъдрите
Как (би) изглежда(л) един хипопотигров ахтабадаброс? Би ли си взел такъв дзвер за домашен любимец?А би ли ял манджа,приготвена от ахабадаброско филе- с чесън и гъби,примерно?Много вероятно е да изглежда така - http://graphilla.netissat.bg/Grotesq/Grotesq.jpg Ест че бих си взел такова, само че от много малко, щото не искам да бъда изяден някой ден. Би бил чудесен пазач. Инак.. предвид големината му.. бих пропуснал, че месце по принцип не хапвам от големи животни. Рибки - може.
Човешко би ли ял? *в случай на отговор ДА* => Не би ли се съсипал от черни мисли след това? Кое би те притеснило най-силно? *в случай,че отговорът е НЕ* => A ако от това зависи животът ти? Има ли изобщо условия,които биха те накарали да куснеш човешко? Опиши ги . О, човешкото има вкус на телешко, така съм чувал поне. Да бих ял, не виждам защо трябва да се огранича. В смисъл по принцип не ям месо, но примерно на някой остров ако съм, или ако сме на война и камиона с храната закъснява.. или съм се изгубил някъде в пустошта... Няма причина да не опитам, ко наоколо няма друго ядене де. Защо да имам скверни мисли? Човекът е дзвер, като всички останали, други животни ядат хора, ние ядем животни.. Същата работа е с конското в момента. Люти дебати се водят какво и що, пък то.. дали крава, дали кон... все тая. Даже кон е по хубаво. Плюс че едно време сме ги яли конете. Нали знаеш оня виц "Има ли канибали? -Нееее, всичките ги изядохме"
По-горе каза,че не би станал хуманен лекар,защото имало хора,на които не би помогнал да живеят... Не съществуват ли на тая земя животни,които също не заслужават помощ? Убеден ли си,че нямат съзнание? Ако знаеше,че имаха,мнението ти щеше ли да е различно?Ами...животното няма его. Което е достатъчно за да свали всякакви съмнения от моя страна. Съзнание имат, не малко животни при това. Въпроса е че те не вършат глупости, не се водят от криворабрани моралистични истории и просто правят това, което могат най-добре, така както го могат. Те не взимат повече отколкото им е нужно. Не може да осъждаш лъвът че убива други животни. Но е неприемливо човек да влезе в училище, да застреля де що мърда всичко. Примерно.
Вярваш ли в астрологията? Къде е логиката дадена позиция на куп небесни тела да определя що за човек ще си ти и какъв ще бъде земният ти път? И друго-защо тези,които все пак намират логика не вземат предвид изместването на равноденствието и разни други дреболии,които биха объркали врачуването доста сериозно? *дори да не тачиш зодиите,пробвай да ми изфабрикуваш достатъчно добре обосновано обяснение ... просто си развихри фантазията и се направи на звездоброец xDD * Забавно ми е да чета какво се пише по астологичните сайтове и канали. Но не вярвам че са базирани на разни стабилни факти. По скоро месецът в който се ражда човек определя основните структури на характера, но не детерминира посоката в която индивида ще тръгне да се развива. Нещо като фигуративна версия на малките на крокодила - ако е под определена температура ще са женски, ако е над определена температура ще са мъжки. Или обратното, зависи от конкретния вид влечуго. Разбира се в доста по усложнена версия.
По другия въпрос - не вземат една камара неща, защото смятат че не са важни и че единственото, което има значение е позицията на планетите. Все пак според тези небесни тела се определя характера а не според равноденствията и другите неща, които смятаме за маловажни. Също така - ако почнат да взимат всичко в предвид, то трябва всяка година да променят всичко, щото нали.. ще се откриват нови и нови неща. И накрая ще стигнат до противоречие, и ще се наложи да обявят псевдонауката за нелегитимна. Затова се хващат за неща, които хем изглеждат достоверни, хем никой не може да докаже че не са. Положението на планетите примерно. Връзват си гащите, по същия начин по който продавачите на звезди, парцели на луната, астероиди и купища подобни неща те уверяват че парите, които си похарчил за парцел на луната или име на някоя звезда са точно за това отишли, но всъщност... няма как да го провериш опитно.
Какво ще направиш ако след време разбереш ,че някога любящата ти съпруга е била мъж? Да предположим,че няма нещо,по което да си се досетил по-рано как стоят нещата- тя си е изиграла театрото перфектно.Ти я обичаш,привързан си към нея,не просто мислиш,а знаеш,че тя е Жената. Отваряш темата за съвместни отрочета и изведнъж-бам-тя избухва в сълзи и ти донася листовката за хормоналните таблетки,които редовно пие. Винаги са били дегизирани като сутрешните "витамини". Та,как ще се почувстваш? Какво ще предприемеш и защо?Ми ъ.... първата ми реакция би била да си отворя очите като палачинки и да се пуля. После ще почна да се оглеждам къде е скритата камера. Ми ъ... леко излъган ще се почувствам, щото не ми е казал/а и всичко което имаме ще бъде построено върху лъжа. А тия неща аз хич не ги обичам. Което пък не прави нещата по хубави, щото ако беше казала още в началото, аз не бих се съгласил изобщо на квото и да е. Просто не обичам да ме лъжат... най-вероятно след подобен експириънс.. ще ми се наложи да поседя малко самичък известно време. Ма няма да продължим заедно.
Апф.ТолкозAdios chica Черпя с конска доза кофеин.
Венозно.Съблзнявай ме с хмелови напитки
Chacho
Стъпвайки на житейския си опит, какво би съветвал/заръчал на младите тук?Момичетата не хапят(добре де, хапят, ама то е хубаво), действайте смело. Научете се кога да пуснете някой да си тръгне. Не всичко се върти около вас.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House