Помниш ли кои са Курт, Докс и Заберган? - За Ивайло свинаря ли ми говориш? Курт означава вълк на старобългарски.
Остава ли ти време и желание да свириш? - Свиря само на пианото, но много ме болят ръцете и се пресилвам. :Д
Доволна ли си от университета и намери ли си посока? Ако да - каква? - Много съм доволна. Посоките се оказаха доста. Свързани са и ми е лесно, но трябва да бъде едно. Единият вариант е свързан с литературата, другият с по-изследователска дейност. Имам мераци и за чужди страни, но се появяват още няколко неща свързани с писане и творческа дейност. Та доста големи изкушения има. Имам още две години, които имам намерение да оползотворя пълноценно.
Докъде докара джудото? Луканова ме е запомнила и началото на миналия октомври ме викна на ходя в групата за напреднали, но тогава нямах време за спорт. Тренирах вкъщи. Сега ще запиша фехтовка.
Кой е най-големият ти план за близките 3 месеца? - Да отида на спа във Велинград. Да прочета каквото ми остава, за да си освободя семестъра и да си намеря удобна работа.
В последно време животът ти се ориентира към динамика или покой? - От няколко месеца съм в динамичен покой. :Д
Напиши ми кратка историйка за зеленият елен Милчо от Фучащата поляна. [B] Било лято. Фучащата поляна била пълна с елени и крави. Милчо, зеленият елен, видял старата мома еленка Пенка, която имала тайна връзка с мъжа на кравата Милка. Тъй като знаел за тайната афера, решил да изнудва момата за "кекс". Тя го отрязала. Той отишъл при кравата Милка и й разкрил всичко за изневярата на мъжа й. От големия шок й спряло млякото. От тогава до днес нашите децата консумират шоколадите с мляко на прах и ГМО стафиди и лешници. :Д
Давам ти 200 хил. лева и заръката да ги изхарчиш за 3 дена. Къде ще отидат? - Ще си купя жилище.
жжж
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте