Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
Коя ти е най-постоянната черта на характера? Разтегни повече, вмъкни причинно-следствени връзки... :Р
Най-постоянна, не мога да преценя. Холерик съм. Станал съм по-толерантен. Станал съм още по-голям непукист и не оставям хората да ми се качват на главата. Лоялен съм, открит съм. Не знам какво точно ме питаш.
Някакви необичайни навици пазиш ли си? Какви? Имат ли история ?
Когато видя полицаи/патрулки, си мърморя под носа разни неща и първата асоциация ми е дали съм направил нещо нередно, съзнание на престъпник хахахах
Режа филтрите на тънките цигари (по-слабите) с нож, наполовина. (това не е толкова необичайно)
Не мога да стоя на едно място. Ако съм навън, за повече от 20 мин. и започвам да се изнервям. :Д
Не ми правят впечатление, трябва да попиташ някой, с който прекарвам повече време.

Многопластов човек винаги ли е синоним на интригуваща личност? Без значение дали предизвиква възхищение или кофти асоциации у теб.
Общо взето, да. Честно казано, никога не съм използвал това определение за хора.
"Хората са повече това, което премълчават, отколкото това, което казват" - вярно или не?
Интересна мисъл, относително е. Със сигурност има нещо вярно, въпроса е в каква степен, при някои хора е по-вярно, при други - по-малко. Аз например съм много по-романтичен, отколкото показвам...примерно.
На какво последно се смя от сърце?
Вчера бях с едни приятели, с които не се бях виждал от доста време (като изключим преди няколко дни). И с единия тръгнахме някъде, обаче малко бяхме неадекватни и не знаем на къде, погледнахме към асансьора и гледам как М. се разцепва да ни се смее, показва ни правилната посока и ни вика "натам сте, педали", ако го беше казал някой друг, нямаше и да ми направи впечатление, ама той е култов ;д
Топ 10 на най-хубавите неща, които си правил/са ти се случвали?*имам силно изявено чувство за справедливост;; една компенсация на въпросите на Чачо не би ти се отразила зле, мисля :д
оооо много мило :*
лошото е, че ти ще ме затрудниш повече и от него май хахахха
в следващия пост ще отговоря, че трябва да излизам. : )