Първоначално написано от
pandabear
ама, нали искаше да разтягаш, деее... сориии.
какво ще рече 'някой' за теб? За мен някой е приятел, другар и съмишленик в моите идеи, желания и пороци.
защо мислиш, че си 'никой', самият факт, че си важен за някого не те ли прави автоматично 'някой'? Не съм казал, че съм никой.. за мен аз винаги ще съм някой.. но някакси ми се иска приятели, роднини и познати да ме смятат за някой. Не е нужно да съм важен за тях.. Може би когато обиждам и надделявам над някой, той се чувства победен, незначим и глупав и това ме изпълва с енергия и мощ, нооо забравих за кво пиша, малко пих иии мамка му, ще прочета отново въпроса. Да кажем, че когато си някой само за себе си, то това е равнозначно на никой за околните. Давам следващия щото се омотах.
каза, че искаш да създадеш семейство, колко точно си сигурен, че си готов да поемеш такава отговорност в момента? В момента сам не си вярвам, но знам че съм способен на това.. за мен това е нещо велико и ангажиращо.. да имаш жена, която те обича и е готова на всичко за теб.. да имаш деца... децата са най-великото нещо на този свят.... ей сега се връщам от кръчма и племенника на мой приятел идваше постоянно до мен.. аз не съм му давал причина, но детенцето си ме избра сред 5 човека.. явно е усетил, че имам чисто сърце, за разлика от мрачната душа. Не мога да отрека, че се зарадвах, но не мога да покажа слабост пред другарите ми и се държах хладно-приятелски. Пак се отплеснах.
а попринцип отговорен човек ли си? Отговорен съм когато реша. Аз съм всичко, когато искам. Имам възможности, имам и воля. Аз съм оръжие, само трябва да бъда добре насочено.
колко често лъжеш? Доста, за мен лъжата е много силно оръжие. Но любопитното е, че не се смятам за лъжец. Лъжата е велико нещо, ако си майстор в нея. Никога не бих излъгал във форума.. пф. За много големи лъжи говоря. Те ме изяждат понякога отвътре, но се налагат. Блаа.
хм..не знам дали правя грешка с този въпрос, но какъв е образът на лошия баща през твоите очи? По-горе имах предвид собствения ми баща, но не като образ на лош татко.. а просто на недобър баща.... да не може да говори на езика на детето си, да не изслушва... не ми се мрънка.. просто да не си добър баща е от човека.... или успяваш или не.... Аз вярвам, че не повтаряйки грешките на моя баща.. ще отгледам едно, две, три деца като пълноценен човек.. Оф, сякаш аз не съм пълноценен.. пак се обърках тотално.
а на перфектния? Не мисля, че има перфектен баща.. по-скоро има мислещ за семейното благо баща..... наистина не съм в състояние да сформирам нещо смислено, хаха.
едит: защо точно ЛАНСЕЛОТ? не ми се вярва, че би се отдал на отшелничество както той, но все пак...би ли? ;д
Ланселот, защото той се бори за любовта, смел е. Ланселот е над останалите в любовта си към Гуйневиър.. сякаш и други не са я желали.. булшит. Ланселот е този, които иска и взима, независимо от грозящата го опасност... Артур и останалите. Ланселот е готов на всичко за любовта, за страстта и мига. Той е готов да умре за любовта.. за мен това е достойна смърт.