.
Отговор в тема
Страница 37 от 51 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1267
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Топ 3 на най-тъпите потребители?
    За кой гласува последните избори?
    Коя е топ мацката на форума?
    n00bs

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш?
    Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство?
    Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България?
    Любим изпълнител? С какво те впечатлява?
    Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В алтернативна вселена какъв би бил или кого би бил?
    Ако можеше да пътуваш във времето, какви промени, свързани с историята, би направил?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мислиш ли, че има извънземни?
    Как би се осъществил контактът ни с тях?
    Според теб опитват ли се те да се свържат с нас?
    Как би ги приело обществото?
    Какво би могло да излезе от нашите (на хората и извънземните) взаимоотношения (и следователно какви биха били те - добри или лоши)?

На такава вълна съм в момента

Мега фен Аватара на tori
    Запари ли ти на задника?
    Защо точно 102?
    Разкажи ни забавна случка, свързана със настоящото ти момиче?
    Последното нещо, което яде?
    Любимо десертче от магазина?
    А любим домашен десерт?
    Днес колко вода изпи?
    Долу горе колко кафета пиеш на ден?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    него що не го сваляте като не отговаря, а?
    ама нали Лейдито да си покаже злобата към мене и веднага си намери повод
    и честно ли е питам аз?

Мега фен

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    за да не кажете, че спамя:

какъв е смисъла на живота според теб?
    вярващ ли си? а религиозен?
    губил ли си близък човек? как го преживя? преживява ли се?
    смяташ ли, че един родител е достатъчен да възпита дете?
    какво мислиш за хомосексуализма?
    вярваш ли в статистиката, че ок. 95% от населението на земята сме БИсексуални?
    добър ли си в леглото?
    какво е любовта?
    вярваш, ли че 'истинската' любов е само веднъж?
    страх ли те е от смъртта? какво би те подтикнало да сложиш край на живота си?
    не мислиш ли, че е егоистично да имаш деца, защото другите имат или за да има какво да оставиш след себе си?
    би ли убил човек? представи ни хипотетична ситуация, в която би го направил
    да си представим, че жената, която обичаш безкрайно много и не можеш да живееш без нея е изоставената си сестра от родителите ти преди мноого години. как ще реагираш? ще се разделиш ли с единствената си любов?
    а какво ще стане, ако имате дете/ца?
    какво ще им кажеш? би ли се самоубил в такъв случай?
    гледал ли си Сръбски филм? какво ще кажеш за него?
    кажи филма, който най-много харесваш? с какво те е впечатлил?
    не смяташ ли, че е ненормално, че ние, хората, смятаме убийството на животните за храна и др. за нещо нормално, а убийството на хора, за престъпление? а всъщност единственото което ни различава от тях е разума и така отнемаме живот, не по-малко ценен от нашия, не е ли жестоко?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ама, нали искаше да разтягаш, деее... сориии.
    какво ще рече 'някой' за теб? За мен някой е приятел, другар и съмишленик в моите идеи, желания и пороци.
    защо мислиш, че си 'никой', самият факт, че си важен за някого не те ли прави автоматично 'някой'? Не съм казал, че съм никой.. за мен аз винаги ще съм някой.. но някакси ми се иска приятели, роднини и познати да ме смятат за някой. Не е нужно да съм важен за тях.. Може би когато обиждам и надделявам над някой, той се чувства победен, незначим и глупав и това ме изпълва с енергия и мощ, нооо забравих за кво пиша, малко пих иии мамка му, ще прочета отново въпроса. Да кажем, че когато си някой само за себе си, то това е равнозначно на никой за околните. Давам следващия щото се омотах.
    каза, че искаш да създадеш семейство, колко точно си сигурен, че си готов да поемеш такава отговорност в момента? В момента сам не си вярвам, но знам че съм способен на това.. за мен това е нещо велико и ангажиращо.. да имаш жена, която те обича и е готова на всичко за теб.. да имаш деца... децата са най-великото нещо на този свят.... ей сега се връщам от кръчма и племенника на мой приятел идваше постоянно до мен.. аз не съм му давал причина, но детенцето си ме избра сред 5 човека.. явно е усетил, че имам чисто сърце, за разлика от мрачната душа. Не мога да отрека, че се зарадвах, но не мога да покажа слабост пред другарите ми и се държах хладно-приятелски. Пак се отплеснах.
    а попринцип отговорен човек ли си? Отговорен съм когато реша. Аз съм всичко, когато искам. Имам възможности, имам и воля. Аз съм оръжие, само трябва да бъда добре насочено.
    колко често лъжеш? Доста, за мен лъжата е много силно оръжие. Но любопитното е, че не се смятам за лъжец. Лъжата е велико нещо, ако си майстор в нея. Никога не бих излъгал във форума.. пф. За много големи лъжи говоря. Те ме изяждат понякога отвътре, но се налагат. Блаа.
    хм..не знам дали правя грешка с този въпрос, но какъв е образът на лошия баща през твоите очи? По-горе имах предвид собствения ми баща, но не като образ на лош татко.. а просто на недобър баща.... да не може да говори на езика на детето си, да не изслушва... не ми се мрънка.. просто да не си добър баща е от човека.... или успяваш или не.... Аз вярвам, че не повтаряйки грешките на моя баща.. ще отгледам едно, две, три деца като пълноценен човек.. Оф, сякаш аз не съм пълноценен.. пак се обърках тотално.
    а на перфектния? Не мисля, че има перфектен баща.. по-скоро има мислещ за семейното благо баща..... наистина не съм в състояние да сформирам нещо смислено, хаха.

едит: защо точно ЛАНСЕЛОТ? не ми се вярва, че би се отдал на отшелничество както той, но все пак...би ли? ;д

Ланселот, защото той се бори за любовта, смел е. Ланселот е над останалите в любовта си към Гуйневиър.. сякаш и други не са я желали.. булшит. Ланселот е този, които иска и взима, независимо от грозящата го опасност... Артур и останалите. Ланселот е готов на всичко за любовта, за страстта и мига. Той е готов да умре за любовта.. за мен това е достойна смърт.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Топ 3 на най-тъпите потребители? Васко с О нещо-си, Аморе-Мио и останалите тъпаци.
    За кой гласува последните избори? Против ГЕРБ гласувах.
    Коя е топ мацката на форума? Ми ще трябва да се разходя из темите със снимки, хич не ги отварям. Тая нощ е подходяща... ще редактирам като разгледам.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш? Определено няма да е тая нощ, хаха. Да кажем втори семестър на четвъртата година.. искам този път да помисля изключително внимателно за магистратурата ми, въпреки че вече имам идея.
    Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство? Не искам да го споделям, сори. В зависимост от успеха ми в начинанието ще са и финансовите дивиденти. Пари имам от къде да изкарам. За момента съм на мотото "парите са средство, а не цел".... а и не мога да мисля, че съм малко неадекватен.
    Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България? Смятам, че повечето са бездарни. Смятам, че от изкуство не се живее. Смятам, че хората занимаващи се с изкуство са мечтатели.
    Любим изпълнител? С какво те впечатлява? Нямам любими филми, любими песни и любими изпълнители.. може би най до себе си чувствам Bon Jovi - It's my life. Просто се чувствам жив, когато я пея, макар и фалшиво. Също така харесвам ранния Еминем. Сега съм главно на ЕйСиДиСи, Скорпиънс и подобни....
    Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час? Ще се занимавам с любимото ми действие.. ще еба.. сори, тъп съм.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    В алтернативна вселена какъв би бил или кого би бил? Супергерой ? Хахаххахха. Винаги бих бил себе си, харесвам се и съм доволен от остатъците и недостатъците си.
    Ако можеше да пътуваш във времето, какви промени, свързани с историята, би направил? Много ме кефят динозаврите, бих направил така че да останат тревопасните до ден днешен и да ги впрягаме да бачкат. Бих преебал сички воини.. да не се случват.. въпреки че знае ли човек какви други лайна ще се случат, ако промениш историята.. може всичко до сега да е било за добро....
    М

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    него що не го сваляте като не отговаря, а?
    ама нали Лейдито да си покаже злобата към мене и веднага си намери повод
    и честно ли е питам аз?
    ква злоба бе дете? аз преди да седнеш на стола не те знаех и коя си
    а те свалих, защото питащите не те искаха
    не е мой проблем, че не им беше интересна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Мислиш ли, че има извънземни? Има, китайците кво са.. не, не знам, но се надявам да има. Чакам ги.
    Как би се осъществил контактът ни с тях? По полов път...?
    Според теб опитват ли се те да се свържат с нас? Всяко обаждане от Китай е един извънземен зов.
    Как би ги приело обществото? Би ги убило. =( Човеците сме страхливи и гадни.
    Какво би могло да излезе от нашите (на хората и извънземните) взаимоотношения (и следователно какви биха били те - добри или лоши)? Не смятам, че сте се получи.. освен ако те не са много по-силни от нас. Ако са по-силни.. добролоши, ако са по-слаби.. лоши.

На такава вълна съм в момента Яко0о0о.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Запари ли ти на задника? В момента ми пари предницата, а няма с кой да я угася.
    Защо точно 102? Да кажем, че е свързано с мил спомен от детството.
    Разкажи ни забавна случка, свързана със настоящото ти момиче? Не мога да мисля много, за това.. пръдна ми в лицето при френска любов от моя страна към нея.
    Последното нещо, което яде? Ей сега бяхме да завършим вечертааааа... с картофки пържени.. със сиренце.
    Любимо десертче от магазина? Аз не съм много по сладкото, като малък бях.. сега повече чипс нагъвам.. да речем че любимо ми е да ми подарят шоколадово яйце.. иначе аз да отида да си зема.. няква Милка...... харесвам и едно бялооо.. две като Туйкс.. ама на няква циганска фирма.... с Б май почва.......
    А любим домашен десерт? Кексът на баба. Тя почина де, ама той си остава. Чувстата, които ме връхлитат го правят любим.
    Днес колко вода изпи? Малко.. към един литър.. ама пречистена вода (бира) доста.....
    Долу горе колко кафета пиеш на ден? Не обичам кафе, пия кола. Горе-долу по 0/1/2-3 кафета на ден.
    М

Мега фен Аватара на Lilanda
    Я кой бил на стола.
    Разкажи ми нещо смешно, което ти се е случило наскоро.
    А нещо тъжно?
    Каква е причината да те кефя?

Искам дъвка!!!!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    за да не кажете, че спамя:

какъв е смисъла на живота според теб? Все повече се убеждавам, че е ядене, пиене и некоя сгодна женица.. Живейте си живота, щото друг едва ли ще има. Забавлявайте се и изживявайте всеки миг със сърце и полови органи.
    вярващ ли си? а религиозен? Вярвам, но в нещо, не в някой. Все трябва да има нещо.. вярата ни крепи уж.. така съм чувал.. Еми ходя чат пат на църква, дори понякога ходя ей така като го почувствам, но ще е прекалено смело, ако кажа че съм религиозен....
    губил ли си близък човек? как го преживя? преживява ли се? Губил съм, да. Всичко се преживява, но спомените остават.
    смяташ ли, че един родител е достатъчен да възпита дете? Да, майка ми ми е живо доказателство.. аз съм живо доказателство.
    какво мислиш за хомосексуализма? Общо взето ми е все тая.. преди три дена научих за един познат, че е гей.. днес бяхме на маса.. нищо не се е променило.. няма зелени уши.. сигурно има от гей до гей.. знам ли..
    вярваш ли в статистиката, че ок. 95% от населението на земята сме БИсексуални? Не бяха ли сички жени бисексуални ? Не вярвам за 95 %, ама сигурно са бая.
    добър ли си в леглото? Да, мога да спя доста продължително.
    какво е любовта? Любовта е когато те е грижа повече за отсрещния човек, повече отколкото за себе си. Блаа. По-скоро не знам.
    вярваш, ли че 'истинската' любов е само веднъж? Не. Повече пъти трябва да е.
    страх ли те е от смъртта? какво би те подтикнало да сложиш край на живота си? Като всеки интелигентен човек ме е страх от смъртта.. Не знам.. еднообразието...?
    не мислиш ли, че е егоистично да имаш деца, защото другите имат или за да има какво да оставиш след себе си? Човекът е егоист, а аз съм човек.
    би ли убил човек? представи ни хипотетична ситуация, в която би го направил. Да, бих. Предполагам, че ще го направя инстинктивно.. да защитя някои, да защитя себе си.
    да си представим, че жената, която обичаш безкрайно много и не можеш да живееш без нея е изоставената си сестра от родителите ти преди мноого години. как ще реагираш? ще се разделиш ли с единствената си любов? Да, ще се разделя.. времето лекува.
    а какво ще стане, ако имате дете/ца? Ще ги обичам.. кво да правя.. изроди, ама мои.
    какво ще им кажеш? би ли се самоубил в такъв случай? Нищо няма да им кажа, ще ги излъжа, защо изобщо трябва да им казвам нещо...? Не бих се самоубил, пф.
    гледал ли си Сръбски филм? какво ще кажеш за него? Не, трябва май да поправя тази несправедливост.
    кажи филма, който най-много харесваш? с какво те е впечатлил? Доста са, може би Престиж.. просто се потапям в него...
    не смяташ ли, че е ненормално, че ние, хората, смятаме убийството на животните за храна и др. за нещо нормално, а убийството на хора, за престъпление? а всъщност единственото което ни различава от тях е разума и така отнемаме живот, не по-малко ценен от нашия, не е ли жестоко? Сама казваш, че го смятаме за нормално.... Разума е доста голямо оръжие... Човекът е жесток, ако не знаеше да ти кажа.....
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Я кой бил на стола. Здрасти.
    Разкажи ми нещо смешно, което ти се е случило наскоро. Ей сега, качили сме се на един паметник, ама ни хвана алкохола и един от компанията не можеше да слезе.... Качих се да го държа отгоре, за да се спусне... тъпо, ама е от преди малко.
    А нещо тъжно? Разбрах, че на двама от приятелите ми бащите им са починали, а те са крили от всички, включително един от друг.
    Каква е причината да те кефя? Аурата ти е позитивна.. Името ти ми харесва. Запознах се с част от творчеството ти. Сигурно има и още, ама сега не се сещам.

Искам дъвка!!!! Ами да ми го подъвчеш освен... Оф, шегувам се.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Коя е топ мацката на форума?
    Отворих темата за снимките и изведнъж се сетих.. Godess.

Мега фен Аватара на Зайче..
    драсте :3
    Какво мислиш за наркотиците?
    Как гледаш на хората, които от време на време взимат 'нещо'?
    А ти пробвал ли си?
    Какъв 'тип' момичета харесваш?
    чал
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    драсте :3 Здрасти.
    Какво мислиш за наркотиците? Мисля, че трябва да седиш далече от тях.
    Как гледаш на хората, които от време на време взимат 'нещо'? С доб..лошо око гледам.
    А ти пробвал ли си? Да.
    Какъв 'тип' момичета харесваш? Такива, които не употребяват.
    чал Чао Чао.
    М

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Защо прие да седнеш на стола?
    Какъв е смисъла да искаш да отговаряш на въпроси без да се замисляш над тях?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на pandabear
    ^Pisha ot telefona, syjalqvam.
    Ti luda li si?!
    Ne mi otgovarqi.
    Afektirana sym.

on: 'Shto kachestvenite hora stradat poveche ot keleshite?
    Ima li chestno v toq jivot?
    Tam otnosno komentara ti za lyjata: e shtom e taka, priqtno li ti e da te lyjat, basi?

ps: Otkacham, pisna mi ot lyji, prestruvki i gadni nekachestveni maski.
    Lqgam si, leka. Tejyk den 11/10

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Отворих темата за снимките и изведнъж се сетих.. Godess.
    + 1 :Д
    Заедно с още няколко, които отдавна не пишат.
    Съжалявам за офф-а, ама трябваше да изразя съгласието си, нямаше как.

ПС- От кой квартал си?

Мега фен Аватара на TrollFaace
    На горещият стол е ..103
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си