Първоначално написано от
Ivaaaaa
за да не кажете, че спамя:
какъв е смисъла на живота според теб? Все повече се убеждавам, че е ядене, пиене и некоя сгодна женица.. Живейте си живота, щото друг едва ли ще има. Забавлявайте се и изживявайте всеки миг със сърце и полови органи.
вярващ ли си? а религиозен? Вярвам, но в нещо, не в някой. Все трябва да има нещо.. вярата ни крепи уж.. така съм чувал.. Еми ходя чат пат на църква, дори понякога ходя ей така като го почувствам, но ще е прекалено смело, ако кажа че съм религиозен....
губил ли си близък човек? как го преживя? преживява ли се? Губил съм, да. Всичко се преживява, но спомените остават.
смяташ ли, че един родител е достатъчен да възпита дете? Да, майка ми ми е живо доказателство.. аз съм живо доказателство.
какво мислиш за хомосексуализма? Общо взето ми е все тая.. преди три дена научих за един познат, че е гей.. днес бяхме на маса.. нищо не се е променило.. няма зелени уши.. сигурно има от гей до гей.. знам ли..
вярваш ли в статистиката, че ок. 95% от населението на земята сме БИсексуални? Не бяха ли сички жени бисексуални ? Не вярвам за 95 %, ама сигурно са бая.
добър ли си в леглото? Да, мога да спя доста продължително.
какво е любовта? Любовта е когато те е грижа повече за отсрещния човек, повече отколкото за себе си. Блаа. По-скоро не знам.
вярваш, ли че 'истинската' любов е само веднъж? Не. Повече пъти трябва да е.
страх ли те е от смъртта? какво би те подтикнало да сложиш край на живота си? Като всеки интелигентен човек ме е страх от смъртта.. Не знам.. еднообразието...?
не мислиш ли, че е егоистично да имаш деца, защото другите имат или за да има какво да оставиш след себе си? Човекът е егоист, а аз съм човек.
би ли убил човек? представи ни хипотетична ситуация, в която би го направил. Да, бих. Предполагам, че ще го направя инстинктивно.. да защитя някои, да защитя себе си.
да си представим, че жената, която обичаш безкрайно много и не можеш да живееш без нея е изоставената си сестра от родителите ти преди мноого години. как ще реагираш? ще се разделиш ли с единствената си любов? Да, ще се разделя.. времето лекува.
а какво ще стане, ако имате дете/ца? Ще ги обичам.. кво да правя.. изроди, ама мои.
какво ще им кажеш? би ли се самоубил в такъв случай? Нищо няма да им кажа, ще ги излъжа, защо изобщо трябва да им казвам нещо...? Не бих се самоубил, пф.
гледал ли си Сръбски филм? какво ще кажеш за него? Не, трябва май да поправя тази несправедливост.
кажи филма, който най-много харесваш? с какво те е впечатлил? Доста са, може би Престиж.. просто се потапям в него...
не смяташ ли, че е ненормално, че ние, хората, смятаме убийството на животните за храна и др. за нещо нормално, а убийството на хора, за престъпление? а всъщност единственото което ни различава от тях е разума и така отнемаме живот, не по-малко ценен от нашия, не е ли жестоко? Сама казваш, че го смятаме за нормално.... Разума е доста голямо оръжие... Човекът е жесток, ако не знаеше да ти кажа.....