Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
^Pisha ot telefona, syjalqvam.
Ti luda li si?!
Ne mi otgovarqi.
Afektirana sym.

on: 'Shto kachestvenite hora stradat poveche ot keleshite? Защото да приемем, че качествените хора са една идея по-интелигентни от келешите.. Когато си интелигентен ти гледаш различно на света като цяло. Все ми се иска да вярвам, че интелигентният човек гледа някакси по-философски на нещата.. изживяваш нещата по различен начин.. прекарваш ги през различна призма. От друга страна имаме келешите.. аз бих казал комплексари и тъпаци, ама окей. Келешите в повечето случаи са глупави и им личи, което е единствената им хубава черта.. лесно се разпознават. Защо да не страдат.. и те страдат. Не страдат ли постоянно от завист..? Оф, сега като се замисля.. ти имаш предвид конкретни хора и ситуация ли, защото като се замисля аз имам Хора в обкръжението си, не мога да кажа за някои че е качествен.. напълно различни са всички. Всеки е ярка индивидуалност и е различен "сорт" качествен човек. Келешите, пак казвам.. лесно се надушват и можеш да ги отстраниш от обкръжението си бързо-бързо. Пак се оплетох тотално, ако поясниш малко ще редактирам.
Ima li chestno v toq jivot? Има, разбира се. Но за всеки е различна. За мен е да казваш нещата в прав текст на всички, освен ако това няма да ги нарани. Може би за келешите е възможно да се направи изключение. Понякога се налага и да нараниш в опитите си да бъдеш честен.. болката е движеща сила.. поне за себе си това го смятам.. зарежда ме да се боря.. озлобявам се. Контролираната злоба е мощно оръжие.
Tam otnosno komentara ti za lyjata: e shtom e taka, priqtno li ti e da te lyjat, basi? Не си ме разбрала.. просто изтъкнах качествата на лъжата. Нека опитам пак. Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила. Естествено не говоря да лъжеш постоянно, не говоря за малки лъжи... На който не му се е налагало да лъже няма как да ме разбере. Говоря за благородната лъжа. Тази, която да накараш отсрещния човек да ти повярва.. да се почувства спокоен и по-добре. Може би, защото няколко пъти в живота ми се е налагало да лъжа, дори близки, съм така настроен позитивно към лъжата. Не си представям нещата, ако не бяха тези големи лъжи. Големи по качество, не по количество. Надявам се си ме разбрала.. не съм лъжец. Пак казвам, само на които му се е налагало да лъже за благото на друг човек сигурно би ми разбрал драсканиците.... И по другия въпрос.. никой не ме лъже, с големите лъжи идва един детектор за малките и няма как да те излъжат.

ps: Otkacham, pisna mi ot lyji, prestruvki i gadni nekachestveni maski. Сори, ако аз нещо....
Lqgam si, leka. Tejyk den 11/10 Лека.
М